- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
Canım yanlış bilgilendirme olmasın ben maydanoz kullanmadım ama evde yoktu sadece süt ve birazda karabiber koymuştum sadece 1 defa denedim yani etkisi var mı bilmiyorum bende insanlar dedi diye yaptım inşallah rabbim isteyen herkese nasip ederya ayıptır söylemesi elbette burda herkes bulduğu şifayı paylaşıyor bende etkisi olduğunu düşünmedim ama rahatlatmıştı beni diyeceğim bir önerim var. Balayında kana bulaşacak derecede enfeksiyon kaptım 6 ay kan işedim resmen ilaçlarla düzenlendi biraz annemin zoruyla süt maydanoz buharına oturdum bu aymavibeyazzz kulanıcı adlı biri de yapmıştı. O da bu ay başında kaldı ben de regl den dolayı ay sonunda hamile kaldım. Bu yöntem ile hamile kalan çokmuş sonradan öğrendim.
Evt duydum burda Bi kaç kişiden. Biride sen olabilirsinya ayıptır söylemesi elbette burda herkes bulduğu şifayı paylaşıyor bende etkisi olduğunu düşünmedim ama rahatlatmıştı beni diyeceğim bir önerim var. Balayında kana bulaşacak derecede enfeksiyon kaptım 6 ay kan işedim resmen ilaçlarla düzenlendi biraz annemin zoruyla süt maydanoz buharına oturdum bu aymavibeyazzz kulanıcı adlı biri de yapmıştı. O da bu ay başında kaldı ben de regl den dolayı ay sonunda hamile kaldım. Bu yöntem ile hamile kalan çokmuş sonradan öğrendim.
iyi haatırlamışım buldum seni sayende araştırıp enfeksiyondan kurtulmuştum. Anneme güvenmeyip burdan duyunca güvenmem pekiCanım yanlış bilgilendirme olmasın ben maydanoz kullanmadım ama evde yoktu sadece süt ve birazda karabiber koymuştum sadece 1 defa denedim yani etkisi var mı bilmiyorum bende insanlar dedi diye yaptım inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
Tamamen bitiriyor mu bende yapayim nasil yaptınız?iyi haatırlamışım buldum seni sayende araştırıp enfeksiyondan kurtulmuştum. Anneme güvenmeyip burdan duyunca güvenmem peki
yani ben yaptığımda gece ağzıma maydanoz kokusu geliyordu sen düşün iyi tütsüledim kendimi demek kiEvt duydum burda Bi kaç kişiden. Biride sen olabilirsinbiri vardı annesinin zoruyla yapmaya karar veren. Bilmiyorum yaa güveneemdim bende zarar veririm hepten yumurtalıklara falan diye
su içmeye devam ediyorum doktor tavsiyesiyle tamamen bitti şükür.Tamamen bitiriyor mu bende yapayim nasil yaptınız?
Bekle bakalım belki hiç olmazsın cnmAdet olmamak gerdi beni ilk defa geciktim
regl sonrası yollar açıkken yaptım gece maydonoz kokusu genzime kadar geldi o an anladım açıldığını. Ovülaston testiyle yumurtlama takip ettim. ilki gün öncesi ve pik günü beraber olabildik 11 gün sonra çizgiyi gördümTamamen bitiriyor mu bende yapayim nasil yaptınız?
O sans bende yok yaaBekle bakalım belki hiç olmazsın cnm
Çok ilginç miş yaa bu ay olmazsa aşılamaya igidicem ben aşılamada olmazsa ara verince deneyim bakalım bendesu içmeye devam ediyorum doktor tavsiyesiyle tamamen bitti şükür.
1 bağ maydanoz koca koca elimle doğradım sapıyla beraber yarım litre sütle pörsüyene kadar kaynattım.
annemin kullanmadığı tencereydi yere indirip belime de batanniyeyi etek gibi yapıp bağcılar oturuşuyla 40 dk bekledim.
üstüne iki defa idrarımı yaptım dururken beyaz akıntım da oldu. Kurtuldum üstüne de bebiş geldi
YUMURTLAMA DÖNEMİ YAPMA İNŞALLAH ŞİFA OLUR SİZLERE DEÇok ilginç miş yaa bu ay olmazsa aşılamaya igidicem ben aşılamada olmazsa ara verince deneyim bakalım bende
O sans bende yok yaa
Öyle düşünme canım dur bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler o yeter ki ol desin umut kaybetmek yokO sans bende yok yaa
Tamam canımYUMURTLAMA DÖNEMİ YAPMA İNŞALLAH ŞİFA OLUR SİZLERE DE
Sorma kahroldum En doğrusunu Rabbim bilir ama böyle insanlar anne baba olmasın ciğerim yandı nasıl kıyar o masumaAllah'ım yarabbim isyan etmek istemiyorum ama biz bir evlada sahip olmak için harcadığımiz emek gözyaşı maddi ve manevi emek verirken anne baba bile demeye dilim varmayan yaratıklar kendilerin sahip olduğu evladına nasıl kıyar
Ayyy bu ay gebe değilsem bende deniyim bağcılar oturusu nasil canimsu içmeye devam ediyorum doktor tavsiyesiyle tamamen bitti şükür.
1 bağ maydanoz koca koca elimle doğradım sapıyla beraber yarım litre sütle pörsüyene kadar kaynattım.
annemin kullanmadığı tencereydi yere indirip belime de batanniyeyi etek gibi yapıp bağcılar oturuşuyla 40 dk bekledim.
üstüne iki defa idrarımı yaptım dururken beyaz akıntım da oldu. Kurtuldum üstüne de bebiş geldi
Sütü kaynatıp üzerine mi durdunu yoksa direk oturdunuz muCanım yanlış bilgilendirme olmasın ben maydanoz kullanmadım ama evde yoktu sadece süt ve birazda karabiber koymuştum sadece 1 defa denedim yani etkisi var mı bilmiyorum bende insanlar dedi diye yaptım inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
İnsallah canım inşallahÖyle düşünme canım dur bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler o yeter ki ol desin umut kaybetmek yok
Bende yeniden yanma başladida bide bunu deneyeyim ilaç içmek istemiyorum artıkregl sonrası yollar açıkken yaptım gece maydonoz kokusu genzime kadar geldi o an anladım açıldığını. Ovülaston testiyle yumurtlama takip ettim. ilki gün öncesi ve pik günü beraber olabildik 11 gün sonra çizgiyi gördüm
Geçmiş olsun canım(( sen bu ay mfk’mı denemiştin?Negatif çıktı kan verdim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?