- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
YokGeçmiş olsun canım(( sen bu ay mfk’mı denemiştin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YokGeçmiş olsun canım(( sen bu ay mfk’mı denemiştin?
Aynen, çoğu kadında bu ay gecikme var. Ama ben karar verdim yarın kan verip kurtulacam bu durumdan sende belirti varmı?Sağlık olsun canım hayırlısı olsun hakkinizda sanırım bu ay genelde herkes gecikiyor ama bi düzensizlik var hayır ola açıkçası bende kan vermeye korktum şimdi ya
Ovulasyona göre değerlendirmistim
Kismet ya hakkında hayırlısı inşa Allah allah nasip eder tez bir zamanda
Kaç gün geçtiki adetten? Ovulasyonda olmuş kist olma ihtimali çok yokta acaba niye geciktiki adetinOvulasyona göre değerlendirmistim
Günün ne zamandi canım senin kaset test yapmışmıydınAynen, çoğu kadında bu ay gecikme var. Ama ben karar verdim yarın kan verip kurtulacam bu durumdan sende belirti varmı?
Ya soyleki mfk yi konuşmak yasak.Kaç gün geçtiki adetten? Ovulasyonda olmuş kist olma ihtimali çok yokta acaba niye geciktiki adetin
Niye yasak canımYa soyleki mfk yi konuşmak yasak.
Ben aktardan lokman hekimin ona benzer ürününü kullandık dvit vs ama gün olarak esim askeri personel değerlendiremedim. Elimde ovulasyon vardı onu yapmak istedim ayın 15i pik 16sini degerlendirebildim normalde 27si bat gunum
Site yönetimi tarafından konular kapatıldı konuşulması yasaklandıNiye yasak canım
Bugün 40ci günüm menstruel döngünün. 30-32gün sayarsak bir hafta geçmiş hiç bir şey yapmadlm canım ben. Ağrılarım vardı adeti bekledim, sonra gögüs başladı ağrımaya dedim olurum bugün yarın ama yokGünün ne zamandi canım senin kaset test yapmışmıydın
Aaaa niye acabaSite yönetimi tarafından konular kapatıldı konuşulması yasaklandı
Aaaa niye acaba
Anladım canım. Benimde eşim asistan doktor nöbetleri çok oluyor o günleri değerlendiremem bendeYa soyleki mfk yi konuşmak yasak.
Ben aktardan lokman hekimin ona benzer ürününü kullandık dvit vs ama gün olarak esim askeri personel değerlendiremedim. Elimde ovulasyon vardı onu yapmak istedim ayın 15i pik 16sini degerlendirebildim normalde 27si bat gunum
Hiç haberim yok canım valaSite yönetimi tarafından konular kapatıldı konuşulması yasaklandı
Bir belirtin varmı canım, adet olucakmışsın gibi?
Ama çok geçmiş neden test yada kan vermediniz genelde böle mi olur sizin ilk miBugün 40ci günüm menstruel döngünün. 30-32gün sayarsak bir hafta geçmiş hiç bir şey yapmadlm canım ben. Ağrılarım vardı adeti bekledim, sonra gögüs başladı ağrımaya dedim olurum bugün yarın ama yok
Yok malesefBir belirtin varmı canım, adet olucakmışsın gibi?
İnsAllah vardir canım o zaman bebeğin yaYok malesef
İnşallahİnsAllah vardir canım o zaman bebeğin ya