Çok sevindim sizin adınıza Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimde bas dönmemi bilmiyorum ama sürekli bi sersemlik var gözüm kararıyor gibi oluyo sürekli uyuyabilirim bide bakalım pazar günü gecikmemin 3. Günü bidaha test yapicamCanım çok erken başlayan baş dönmem vardı.
Birde kasık ağrım vardı her iki taraftan.
Normalde yumurtlama doneminde tek tarafta olur kasık ağrısı ama her iki tarafta vardı
İnşaallah senin de güzel haberini burda alırız.Çok sevindim sizin adınıza Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimde bas dönmemi bilmiyorum ama sürekli bi sersemlik var gözüm kararıyor gibi oluyo sürekli uyuyabilirim bide bakalım pazar günü gecikmemin 3. Günü bidaha test yapicam
Gözün aydın ne mutlu haberHanımlar Ben test yaptım hamileyim. Çift çizgi var ve net koyu.
Rabbim burda isteyen kimseyi mahrum etmesin evlattan. En kısa zamanda hepsi bu duyguyu yaşasın inşaallah.
Rabbim kimseyi bu duygu ile sınamasın.
Hepiniz güzel haberler alırsınız inşaallah
Tebrik ederimİnşaallah senin de güzel haberini burda alırız.
Allah razı olsun senden.
Bazen geç çıkabilir sonuç.
Her hamilelik bir değil.
İnşaallah Allah razı olsun inan dualarım sizinle.Tebrik ederim
Üzülmüştün burda biraz=)
Çok sevindim senin adına gerçekten, hayırlı olsun
Darısı bizlere, dua et olur mu
Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallahGözün aydın ne mutlu habersağlıkla ilerlesin inşallah
İnsallahhİnşaallah Allah razı olsun inan dualarım sizinle.
Rabbim sanada kısa zamanda müjdeyi vermeyi nasip etsin.
İnşaallah senin de güzel haberini burda alırız.
Allah razı olsun senden.
Her hamilelik bir sendende razı olsun canım beni grupta linçlicekler ama aynen her hamilelik aynı değil benim 3. Olucak olursa kızımda farklı hamilelik tasadım oğlumda farklı tek değişmeyen şey aynı heyecan aynı mutluluk aynı istek
Sendende razı olsun canım. Aynen her hamilelik farklı beni grupta linçlicekler ama benim 3. Olucak kızımda farklı belirtiler yasadım oglumda farklı tek degismeyen şey aynı heycan aynı mutluluk aynı istekİnşaallah senin de güzel haberini burda alırız.
Allah razı olsun senden.
Her hamilelik bir değil.
Tamam canım teşekkür ederimBence kullan..
Sen yap canım herkeste farkli oluyor genek olarak çıkar adet olmazsan tekrarlarsın pazartesi günüHanımlar bugun adet günüm dışarı çıkıp test almak istiyorum. Eğer yaparsam bugun sonucu alabilir miyim sizce. Kızımda test yaptığım zaman erken değil geç yapmıştım.
Adet gunu test yapıp sonucu alan varmı aranızda
Yumurtalıklara yapışıkti aldırdım sağ ve sol taraftaydiPeki yapışıklık felan yaptı mı çikolata kisti sana
Ayy çok sevindim maşallah bak canını sıkıp duruyordun dua et bizeHanımlar Ben test yaptım hamileyim. Çift çizgi var ve net koyu.
Rabbim burda isteyen kimseyi mahrum etmesin evlattan. En kısa zamanda hepsi bu duyguyu yaşasın inşaallah.
Ayy masallah çok sevindim bak canını sıkıp duruyordun çok çok dua et bizeHanımlar Ben test yaptım hamileyim. Çift çizgi var ve net koyu.
Hamile olduğun icimemi doğmuştu ne ?Hanımlar Ben test yaptım hamileyim. Çift çizgi var ve net koyu.
Beni daha uğurlama bi pazartesi tekrar kan vereyim öyleAn itibariyle 30.ncu hamiş adayımızı uğurluyoruz acaba 40'ı görurmuyuz
Siz senin normal adetine 10 gun var o zamana kadar Allahin izniyle çikarBeni daha uğurlama bi pazartesi tekrar kan vereyim öyle
Vaalla miSiz senin normal adetine 10 gun var o zamana kadar Allahin izniyle çikarbebe rahme düştüğü an yakalamışsın
Aenin kanın santrifüj yapıldıktan sonra rahim içine yumurtalıklara iğne ile veriliyor.. Kanındaki kök hücreler yeniliyor..O ne demek cnm napiliyo hiç duymadım
Hayırlı olsun bütün belirtilerin gebelik belirtisiymilAllah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?