- 10 Eylül 2020
- 2.667
- 2.910
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi çok erken yapmışsin adet gününe 6 gün var..eczaneler bile erken gebelik testini adet gununde yapin diyorYok kızlar ben bugunde erken gebelik testi yaptım negatif baya tek cizgi cok heveslenmistim ama artik adet olmayi bekliyorum umudumu kaybettim ama bebe haberlerine cok mutlu oluyorum sağlıkla kucağınıza almakta nasil olsun
Ama doktorum igneden iki hafta sonra yapabilirsiniz demişti bugunde 13. Gün zatenTesti çok erken yapmışsin adet gününe 6 gün var..eczaneler bile erken gebelik testini adet gununde yapin diyor
Yapisiklik ta engel oluyomus cnm yapisikligi elleyemiyolar bildiğim kadarıylaYumurtalıklara yapışıkti aldırdım sağ ve sol taraftaydi
Bunu nerde yaptirabilirim peki devlet hastanesi yaparmi? Özel yapıyorsa fiyat aralığı nedirAenin kanın santrifüj yapıldıktan sonra rahim içine yumurtalıklara iğne ile veriliyor.. Kanındaki kök hücreler yeniliyor..
Bülent traş yapıyor en iyi o..Bunu nerde yaptirabilirim peki devlet hastanesi yaparmi? Özel yapıyorsa fiyat aralığı nedir
Amin rabbim razı olsun senden. Rabbim en kısa zamanda seni sevindirsin inşaallahHamile olduğun icimemi doğmuştu ne ? çok sevindim senin adına rabbim sağlikla kucagina almayı nasip etsin
İnan dualarım sizinle. Rabbim hepinizi kısa zamanda sevindirir inşaallahAyy masallah çok sevindim bak canını sıkıp duruyordun çok çok dua et bize
Hayır canım. Biz 9 kardeşiz. Herkes en az 3 4 kardeş var. Neden 2 3 bebeği isteyince burda kınanuyoruz.Sendende razı olsun canım. Aynen her hamilelik farklı beni grupta linçlicekler ama benim 3. Olucak kızımda farklı belirtiler yasadım oglumda farklı tek degismeyen şey aynı heycan aynı mutluluk aynı istek
Akşam üzeri 4 te yapardım ben..2 saat oncesi sıvı alimını tamamen kesiyordumKizlar bu ovulasyon testinin bi saati var mi yarin baslicam insallah herhangi bi saat olur mu
Kan verseneAma doktorum igneden iki hafta sonra yapabilirsiniz demişti bugunde 13. Gün zaten
Yarin sabah gidicem vermeyeKan versene
Tesekkur ederim canim pco var ama bakalim ne kadar saglikli olucak ovulasyon testiAkşam üzeri 4 te yapardım ben..2 saat oncesi sıvı alimını tamamen kesiyordum
Ovulasyon testinde catlayip ctalamadigi nasil anlasiliyor ben de cok yeniyim daha yeni basladim biri beni aydinlatabilir miAkşam üzeri 4 te yapardım ben..2 saat oncesi sıvı alimını tamamen kesiyordum
Hayırlı olsun canım gozunuz aydın olsun rabbim tamamını erdirsin insAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dua edin lütfen hayırlı geceleiniz olsunHanımlar bugun adet günüm dışarı çıkıp test almak istiyorum. Eğer yaparsam bugun sonucu alabilir miyim sizce. Kızımda test yaptığım zaman erken değil geç yapmıştım.
Adet gunu test yapıp sonucu alan varmı aranızda