Eşini dinle zaten doktor o bilmicekte kim bilecekBata 6 gün kala, 4 gün kala, 2 gün kala yptım negatifti. Ama su içip yaptım ben beklemiş idrar değildi. Bu ay rüyamda hep hamile gördüm kendimi. Eşimde göğsün büyümüş kesin gamilesin diye moda soktu beni. Eşim dr o da güvenme erken gebelik testlerine günün geçmeden belli olmaz diyor. Bir de battan 1 gün önce beraberlik olunca hafif kan geliyordu dün gelmedi. Ay nasip kısmet artık hayırlısı oldun hepimiz için kızlar çok zormuş gebelik beklemek
8 kasımBat tarihini alabilir miyim canım
Aa ciddi misin ? Bilmiyordum bunu. Yumurtlamam ayın 12siydi. 19unda kan testi yaptım. Birdaha öyle acele etmiyim o zaman.Yavrum 1 hafta çok erken Aile hekimimiz bile kan için adet olacağın tarihten 2 gun geçince gel dedi..Ahh bizim bu aceleci hallerimiz bende yaptim negatifi gördüm ama hala adet olmadim 2 gun gecsin kan vericem belki yarinda veririm
Benimde yumurtlama seninle aynı gün oldu 21 inde gittim test yaptim ama çok erken..Gerçi ben bu ay istemiyorum çok fazla antibiyotik kullandigim için üzerine eşimden kaynakli olma ihtimalinin imkansız olduğunu biliyorum ama doktorun nedendir bilinmez gebelik beklentisi var diye yapmıştımAa ciddi misin ? Bilmiyordum bunu. Yumurtlamam ayın 12siydi. 19unda kan testi yaptım. Birdaha öyle acele etmiyim o zaman.
Ekledim canım hayırlı haberlerini alırız inşallahBat tarihim 8 kasım
Ay bende ilaç kullanmıştım yaa negatif çıkınca kan testi.Benimde yumurtlama seninle aynı gün oldu 21 inde gittim test yaptim ama çok erken..Gerçi ben bu ay istemiyorum çok fazla antibiyotik kullandigim için üzerine eşimden kaynakli olma ihtimalinin imkansız olduğunu biliyorum ama doktorun nedendir bilinmez gebelik beklentisi var diye yapmıştım
26 Ekim canim ama ilaçla müdahale oldugu için daha erken olur dedim ama olmadi o yuzden bekliyorum şuan belki yarın kan testi yaptıririm belki salıyı beklerim. Benim adet ağrisi, enfeksiyon hepsi birbirine girdi ne neyin belirtisi bilmiyorumAy bende ilaç kullanmıştım yaa negatif çıkınca kan testi.
Bekleyelim o zaman. Bide tam regl ağrısı var ondan hiç ihtimal vermiyorum. Birdaha ilaç kullanmiyim de nolur nolmaz. Senin bat ne zamandı bu ay canım ?
Bende oldum olucam stresten olamadım galiba. Bekle bence ya ben geçen hafta çok streslendim bir sürü test falan yaptım boşuna26 Ekim canim ama ilaçla müdahale oldugu için daha erken olur dedim ama olmadi o yuzden bekliyorum şuan belki yarın kan testi yaptıririm belki salıyı beklerim. Benim adet ağrisi, enfeksiyon hepsi birbirine girdi ne neyin belirtisi bilmiyorum
Bat tarihlerimiz ayni yeni regli oldum bende
Benim hafif başladı canım kanamamBen ilişkiden 1 hafta sonra kan testi yaptım ama negatif çıktı. Ondan umudum yok zaten. Sende durumlar nasıl belirti var mı ?
Canım gecikmeden dolayı bat tarihim değişti.Musait olunca 22 Kasım olarak güncelleyebilir misin? ☺Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
Erken gebelik testi mi yaptınız. Bende iki defa rüyamda gördüm dün yaptım negatif 1 gün kaldı bata. Ama umudum yok bu aydaBata 6 gün kala, 4 gün kala, 2 gün kala yptım negatifti. Ama su içip yaptım ben beklemiş idrar değildi. Bu ay rüyamda hep hamile gördüm kendimi. Eşimde göğsün büyümüş kesin gamilesin diye moda soktu beni. Eşim dr o da güvenme erken gebelik testlerine günün geçmeden belli olmaz diyor. Bir de battan 1 gün önce beraberlik olunca hafif kan geliyordu dün gelmedi. Ay nasip kısmet artık hayırlısı oldun hepimiz için kızlar çok zormuş gebelik beklemek
Evet canım. Zaten adet oldum bugün malesef. Ama artık test mest yapmıycam günüm geçmedenErken gebelik testi mi yaptınız. Bende iki defa rüyamda gördüm dün yaptım negatif 1 gün kaldı bata. Ama umudum yok bu ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?