- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugun adet olurum dedim olmadım 26 sını beklicem..Dün gece rüyamda ikiz bebeğe hamile gördüm hemde ikiside erkektiKızlar hepinize günaydın
Malum daha kırmızı kart görmedim ama daha çok üzüldüm . Dün sabah kaset test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı bat 6 gün kala . Bugün tekrarladım negatif çıktı sanırım ekimden kasıma geçiş yapıcam
Eklemediğim var mı arkadaşlar kendinizi kontrol edinKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Kızlar ovu testi yapıyorum ikinci gündeyim yumurtlama yakın mı sizce renk düne göre koyulaştı sanki
Ah ah bu rüyalar bende erkek bebek gördüm ama olmadı daha bat a 5 var kaset testte ikinciyi silik görünce Bugün sabah bidaha yapayım dedim yaptım çıkmadıBende bugun adet olurum dedim olmadım 26 sını beklicem..Dün gece rüyamda ikiz bebeğe hamile gördüm hemde ikiside erkekti
Bende bugun adet olurum dedim olmadım 26 sını beklicem..Dün gece rüyamda ikiz bebeğe hamile gördüm hemde ikiside erkekti
Bence biz bekleyelim erken yaptık testleri ikimizinde aynı gündü sanırımAh ah bu rüyalar bende erkek bebek gördüm ama olmadı daha bat a 5 var kaset testte ikinciyi silik görünce Bugün sabah bidaha yapayım dedim yaptım çıkmadı
Cok erken yapmişsin canım testi adetinin 2 gün gecikmesi lazimMerhaba hanımlar ben bat 1 kasım
Normalde adet alacagım zaten sadece belim agırır benim bu ay kasıklarım çok agrıyor gögüs uçlarım acıyor Sırrım agrıyor Bata 8 gün kala evde test yaptım negatif çıktı böle olupta hamile kalan varmı ahh içimde ki umut
Aminnn canım insallahHadi inşallah kuzucum çifter çifter nnasip olsun innsallaaaaah
28 i kuzum umudum yok amaBence biz bekleyelim erken yaptık testleri ikimizinde aynı gündü sanırım
merhaba benimde hormon ilaclari karacigerimi şişirilmiş agrim var tedavi basladi hormon ilaclarini kestim artık ve hormanlarim da duzelmeye basladi amh de az yükseldi gülsem mi aglasammi şaştımCanm benm 2 aydr bı duzenm şaştı ilaç kullanmaktan ama normal şartlarda ayın 18 i 20 sini geçmezdi. Uygulamadan baktgmda kasımın ılk haftasını gosteryor o yuzden bse dyemıyorm. Bakıcaz artık ne zaman olursam
Geçmş olsun canm. Rabbim şifa versin bşran evvel hersey gonlunce hayrlı ve saglıklı zamanda olsunmerhaba benimde hormon ilaclari karacigerimi şişirilmiş agrim var tedavi basladi hormon ilaclarini kestim artık ve hormanlarim da duzelmeye basladi amh de az yükseldi gülsem mi aglasammi şaştım
EvetEki Görüntüle 2938845 Kızlar sizce çatlama olmuş değil mi ?
Evet burda oyalanmada değerlendirmeye koşEki Görüntüle 2938845 Kızlar sizce çatlama olmuş değil mi ?
Teşekkürler