- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide ekler misin canım. Bat 2 veya 3 Kasım. İnşallah bu ay hepimiz miniklerimize kavusuruzKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Değerlendirdim inşallah bu ay tutar.dis gebelikten dolayı sağ tüpüm alınmıştı sol ile devam bı yüzden yıprandım biraz ama bu ay niyese umitlendimSen bugünden başla canım değerlendirmeye pik gibi görünüyor ya da yarın pik olacak öncesinide değerlendirmeniz daha iyi olur
İnşallah canımEkledim canım güzel haberlerini alırız inşallah
3 ay üst üste yumurtlama olmayınca doktora gitmek gerekiyormuşHastanede yumrutlama takibi nasıl yapılıyor ben uvulasyon takipçi yapmiyorum ama 2 günde bir düzenli ilişkim var adetlerim düzensiz iki adet arasi illaki yurmutlama oluyormu kızlar kesin
Bende 6.ayıma giriyorum. İnşallah bu ay ikimizde bi mucize yaşarız canımm8 aydır deniyoruz canım 6 ayda nöroloji doktorum izin vermedi epilepsi olduğu için ilacımı değistirip dozajımı ayarladı
Bende regl oldum az önce.Benim hafif başladı canım kanamam ne kadar zor şeymiş umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak.
Herkese merhaba BAT 4 Kasım. 1,5 yıldır deniyoruz. Son 2 aydır ilaçsız devam ediyorum. Bu ay da ovülasyonla takip ediyorum. Umarım bu ay hepimize uğurlu gelir, bolca mutlu haberler almayı diliyorum
Bende regl oldum az önce.
6.ayıma giriyorum denemede.
Ben bu ay şey denicem.
Bal çörek otu tarçın karışımı.
Reglin 2.günü başlanıyormuş. Çok olumlu yorum okudum. 12 gün kullanılıyormuş. Bakalım inşallah bu ay olur.
Yok canım korunmuyosun. Reglin 2. Gününden itibaren 10-12gün kullanıp bırakıyosun zaten.Yumurtlamaya denk geliyor. Yumurtaların sağlıklı büyümesini sağlıyormuş. Kullandıkları ilk ay hamile kalan çok okudum pcolu olmasına rağmen falan da bilemiyorum.Bunu yaparken korunuluyor mu? Yoksa oluşabilecek gebeliğe sakıncası yok mu?
Bazı bitkiler sakıncalıdır ya o yüzden soruyorum..
Görünce ufak bir uyarıda bulunmak istedim naçizane karar sizin tabiki ama bu karışım kist yapabiliyor bilginiz olsun.dongunuz normalde yunurtlamaniz olup catliyorsa bu karışım fazla geliyor ve yumurtayı fazla büyüterek liste cevirebiliyor.he ama yumurta tembelliğiniz varsa belki iyi gelir o kısım farklı tabiki.bende ve çevremde gördüğüm bu kaç kiside aynı şeyi yasadik.o ay haricinde de hiç liste denk gelmedim kendimde.Yok canım korunmuyosun. Reglin 2. Gününden itibaren 10-12gün kullanıp bırakıyosun zaten.Yumurtlamaya denk geliyor. Yumurtaların sağlıklı büyümesini sağlıyormuş. Kullandıkları ilk ay hamile kalan çok okudum pcolu olmasına rağmen falan da bilemiyorum.
3 4 gün kala koyulaşiyormus ama doğruluk payi yok canım çünkü ikinci yumurtlamada olabiliyormuş gebelik öğrenme konusunda ovü testlerine güvenme normal gebelik testleri bile yanıltıyorGünaydınlar herkeseee bir sorum olacak.. Ovülasyon testi gebelik varsa en yakın ne zaman koyulaşır benim bat a 1 hafta var da ovülasyonla takip edeyim diye düşündüm var mı benim gibi yapan.. Bugün yaptımda t çizgisi hafif silik çıktı
Kasım ayında olacağın Adet tarihini yaziyorsun canım o gun geldiğinde gebelik olup olmadiğını söyluyoruzTotem mi ne yapıyoruz acıklarmısınız