Hello hellooKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
8 aydır deniyoruz canım 6 ayda nöroloji doktorum izin vermedi epilepsi olduğu için ilacımı değistirip dozajımı ayarladıBende oldum olucam stresten olamadım galiba. Bekle bence ya ben geçen hafta çok streslendim bir sürü test falan yaptım boşunaKaç ay oldu sen deneyeli kuzum ?
Merhaba benim fsh değerim 5.38 lh 21 hamile kalabilir miyim acaba kasım ayında düşünüyorum bendeKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
Ekledim canım hayırli haberlerini alıriz inşallahKızlar ekimden geliyorum 2 gün erken regli oldum bat tarihim 20 kasım
Benide eklermisiniz rica etsem 11 kasimEkledim canım hayırli haberlerini alıriz inşallah
Bence bisey yapma 3 ay çok erken kendine 6 ay ile 8 ay süre ver sonra eşinle birlikte git belki eşinden kaynaklidir boş yere vücuduna ekstra şeyler alıp sağlikli bünyeni bozma..Kızlar bu benim 3.denediğim aydı malesef yine olmadıgeçen ay genel kontrol için kadın doğuma gittim her şey yolunda dedi sadece ultrasondan bakıp.Görünürde sıkıntı yok gibi. 3 aydır folik asit dışında hiç bir şey kullanmadım . Bu ay artık bir şeyler denemek istiyorum. Bal polen propolis karışımını övüyorlar ama prolaktin yükseltiyor diyorlar, incir kürünü öneriyorlar o da prolaktini yükseltiyor diyorlar. Sadece arı sütünü önerenler de var. Sizce hangisini kullanıyım, yumurta kalitesini artırmak için başka neler yapıyım
Ekledim canım güzel haberlerini alırız inşallahBenide eklermisiniz rica etsem 11 kasim
Sol Baştaki pik canım bugünse değerlendirmeye başlayınİyi akşamlar kızlar yumurtlama var ama pik değil sanki en son bugünün testi
Sen bugünden başla canım değerlendirmeye pik gibi görünüyor ya da yarın pik olacak öncesinide değerlendirmeniz daha iyi olurBugün yaptığım test
Lh için doktor birşey dedi mi ? Gebelik için 5 in altında olması gerekiyor diye biliyorumMerhaba benim fsh değerim 5.38 lh 21 hamile kalabilir miyim acaba kasım ayında düşünüyorum bende
düşerse gebe gelmek imkansız olur normal değer 1 le 18 arası adetin 3 günü 21 çıktı zaten adet döneminde yüksek çıkması geriyormuşLh için doktor birşey dedi mi ? Gebelik için 5 in altında olması gerekiyor diye biliyorum
Anladım yanlış biliyormuşum demekki gebelik için 1 ile 5 arası diye biliyordumLh değeri 5 altına
düşerse gebe gelmek imkansız olur normal değer 1 le 18 arası adetin 3 günü 21 çıktı zaten adet döneminde yüksek çıkması geriyormuş
Netten biraz araştırdım 1 18 arası diyorAnladım yanlış biliyormuşum demekki gebelik için 1 ile 5 arası diye biliyordum
Benim adetken bile 4 küsüru hiç geçmedi.Burda çogu kisininde değerleri o şekildeydi..bence netten araştırmak yerine sonucunuzu kadın doğum uzmanına gostermeniz daha iyi olurNetten biraz araştırdım 1 18 arası diyor
Kafam çok karışık
Bekleyelim bakalım hep beraber ozamanBat tarihlerimiz ayni yeni regli oldum bende
Totem mi ne yapıyoruz acıklarmısınızKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?