- 8 Mart 2020
- 676
- 515
Bugün değerlendiremiyorum dün sabah değerlendirebildik umarım gebelik tutarEvet burda oyalanmada değerlendirmeye koş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün değerlendiremiyorum dün sabah değerlendirebildik umarım gebelik tutarEvet burda oyalanmada değerlendirmeye koş
İnşallah canımBugün değerlendiremiyorum dün sabah değerlendirebildik umarım gebelik tutar
İnş hepimizin gönlüne göre olurİnşallah canım
Zaten çatlamadan 1 2 gun oncesi daha etkılı oluyor dıye bılıyorm. Hadi hayırlısı inşallah gönlünce olsun
İşte insan dayanamıyor yapıyor aonuçda negatif oluncada üzülüyor neyse ben geçikmeden yapmıcam bir dhaCok erken yapmişsin canım testi adetinin 2 gün gecikmesi lazim
Ben de geldim inşallah bu ay bebiş haberi gelir hepimizden bat 6 KasımKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Bat tarihini alabilir miyim canım ?Kızlar merhaba :) benide eklermisiniz 27 yaşındayım 11 aydın deniyoruz
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzBenide ekler misin bat 23 kasım yarına randevu aldım bu ay tedaviye başlıyorum sonuç alırım inşallah.
Insallah canim senden de güzel haberler bekliyoruzBen de geldim inşallah bu ay bebiş haberi gelir hepimizden bat 6 Kasım
Bizim bat tarihimiz bugündü. Sen de gelen giden var mı kız:)Bu ay inşallah güzel olucak her şey
Yok canımm hala gelmedi ama kasık ağrım var geldi gelecek gibi. Sende durum nedir ?Bizim bat tarihimiz bugündü. Sen de gelen giden var mı kız:)
Bende de gelmedi daha. Ama umutlanmak istemiyorum pek. Bugün olmazsam azcık umutlancamYok canımm hala gelmedi ama kasık ağrım var geldi gelecek gibi. Sende durum nedir ?
Hadi ikinizden güzel haberler alırızBizim bat tarihimiz bugündü. Sen de gelen giden var mı kız:)
Ekledim canım hayırlı haberlerini bekliyoruzBat 21 Kasım deneme 1 yıl yaç 29. Beni de ekleyin
Ben ilişkiden 1 hafta sonra kan testi yaptım ama negatif çıktı. Ondan umudum yok zaten. Sende durumlar nasıl belirti var mı ?Bende de gelmedi daha. Ama umutlanmak istemiyorum pek. Bugün olmazsam azcık umutlancam
Yavrum 1 hafta çok erken Aile hekimimiz bile kan için adet olacağın tarihten 2 gun geçince gel dedi..Ahh bizim bu aceleci hallerimiz bende yaptim negatifi gördüm ama hala adet olmadim 2 gun gecsin kan vericem belki yarinda veririmBen ilişkiden 1 hafta sonra kan testi yaptım ama negatif çıktı. Ondan umudum yok zaten. Sende durumlar nasıl belirti var mı ?
Bata 6 gün kala, 4 gün kala, 2 gün kala yptım negatifti. Ama su içip yaptım ben beklemiş idrar değildi. Bu ay rüyamda hep hamile gördüm kendimi. Eşimde göğsün büyümüş kesin gamilesin diye moda soktu beni. Eşim dr o da güvenme erken gebelik testlerine günün geçmeden belli olmaz diyor. Bir de battan 1 gün önce beraberlik olunca hafif kan geliyordu dün gelmedi. Ay nasip kısmet artık hayırlısı oldun hepimiz için kızlar çok zormuş gebelik beklemekBen ilişkiden 1 hafta sonra kan testi yaptım ama negatif çıktı. Ondan umudum yok zaten. Sende durumlar nasıl belirti var mı ?