Evde 2 gün önce yapmıştım tertemiz çıkmıştı.Dün kan da 0.1 di bugün tesadüfen test yaptırdım 1.9 çıktı.Acaba yükselir mi Ya 2 gün değil dakikalar geçmiyor artık.Test yaptın mı evde hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde 2 gün önce yapmıştım tertemiz çıkmıştı.Dün kan da 0.1 di bugün tesadüfen test yaptırdım 1.9 çıktı.Acaba yükselir mi Ya 2 gün değil dakikalar geçmiyor artık.Test yaptın mı evde hiç
Keselim mi ümidi tamamen, olmadı yani bu ay öyle mi dersinBende test yaptım bat 10 kasım..negatif pufffff
D dk-ck Yusrackfatma kizlar durum 10 Kasım diyorsunuz e bende 5 gunnkala yaptım negatif çıktı ama 4 gün var belli olmuyor hatta arkadaşım 5 gün kala kan verdi çıkmadı adete 1 gün kala test yaptı 5 TL ye aldığı ve pozitif çıktı umudu kaybetmeyi bırakın lütfen daha var batlara hadi bakalım beklemekteyizKeselim mi ümidi tamamen, olmadı yani bu ay öyle mi dersin
Ben bu ay denicem ama sadece karışımı yaptırdım geri gibi aşılama olucam için doktorum alttan muayene edip ilişki günleri öneriyor geneldeHanımlar mfk yöntemi deneyen oldumu acaba çok işe yaradığını söylüyorlar bu ay onu denicem hayırlısıyla
Ajdkdkd ben seni hamiş şansım listeye ekledimDur bismillah daha bilmiyoruz bat gelecekmi gelmeyecek mi inşallah gelmez şimdi takibe alacağım eğer gelmezse saniyesinde ordayım inşallah amin
Akskdk listeye ekledim sen alta bilgileri yazDur onu nasıl yapıcaz bulcam bi yolunu
Bende geçecem galiba bu yol hiç iyi bi yol değilSimdi hamile olmadığım halde geçiş yapıcam neredeyse yaaa tövbeler olsun
Yok canim yani bilmiyorum insallah olmustur duzensiz bi adet duzenim oldugu icin hala adet olmadimSizin bu ay oldu mu gebelik
Yeni oluşuyor olabilir doktora söyleseydin 1 hafta sonra tekrar yap testiMerhaba arkadaşlar dün hcg testi yaptırdım sağlık ocağında sonuç 0.1 di.Bugün hastaneye genetik sonuçlarımı almaya gittim,doktordan hcg tahlili yapmasını istedim bugün ki sonuç 1.9 çıktı.Dün 0.1 Bugün 1.9 sizce var mıdır? Böyle bir durum yaşayan arkadaş var mı ya da bilgisi olan.Yardımcı olırsanız çok sevineceğim.
Hayırlısı olsun hepimiz içinYa benim de Bat 18 kasım arkadaşlar bakalım neler bekliyor bizi
Hamişsin hayırli olsunKızlar merhaba her ne kadar pek aktif olamasam da hepinizi az çok takip ediyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bata 1 gün kala biraz önce yaptığım teste bakabilir misiniz biraz yeniyim bu konularda
Kızlar merhaba her ne kadar pek aktif olamasam da hepinizi az çok takip ediyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bata 1 gün kala biraz önce yaptığım teste bakabilir misiniz biraz yeniyim bu konularda
Gebelik var gibi canım sen yarın kan ver hayırlı olsunKızlar merhaba her ne kadar pek aktif olamasam da hepinizi az çok takip ediyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bata 1 gün kala biraz önce yaptığım teste bakabilir misiniz biraz yeniyim bu konularda
Canım hepimiz aynıyız ama sabırdan başka da çare yok malesefEvde 2 gün önce yapmıştım tertemiz çıkmıştı.Dün kan da 0.1 di bugün tesadüfen test yaptırdım 1.9 çıktı.Acaba yükselir mi Ya 2 gün değil dakikalar geçmiyor artık.
Ayy canım inşallah yaHamişsin hayırli olsun
Tamam canım yarın olmaz bana şimdiPozitif gorunuyor canım kan ver hemen
Ayy canım inşallah ya
Tamam canım yarın olmaz bana şimdi
İnşallah canım ya bana da dua edin lütfen Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin senin bebeğini de sana bağışlasınGebelik var gibi canım sen yarın kan ver hayırlı olsun
Allah razı olsun canım benim hayırlısı olur inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Sendende canmİnşallah canım ya bana da dua edin lütfen Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin senin bebeğini de sana bağışlasın
Allah razı olsun canım benim hayırlısı olur inşallah
Sonuçlara göre doktorlar yönlendiriyo zaten inşallah hakkınızda en iyisi olurbizde bu ayda bekleyip bir dahaki ay düşünüoruz belki aşılama deenmeden direk tüp bebeğe gideriz