- 30 Kasım 2020
- 318
- 196
- 34
Klomene başladım adetin 4. Günü adetim biter bitmez başladı akıntı iğneden sonra arttıYa benim hiç akıntım yok ta ondan sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomene başladım adetin 4. Günü adetim biter bitmez başladı akıntı iğneden sonra arttıYa benim hiç akıntım yok ta ondan sordum
Demek yumurtlama topiği açsak o ay yumurtlamıcaz öyle bi şans bizdekiO yine iyi ben adet olacam diye topik açmıştım mayıs da adet olmamıştım haziranda olmuştum ilkti ve birdaha gelmesin başıma korkunçtu yani topigimde adım yoktu
Valla sen gönderirsin bende yanında not alırım gidenleri bu gidişleAkdldlfkk olası sonum bu benimde hepinizi gondericem
Yumurtlamadan 13-14 gün sonra net sonuç alınıyor genellikleKızlar erken gebelik testini kaç gün önceden yapamaliyim
Ovulasyon takibi yapmadım ama 26 27 28 Ekim de kasık ağrım falan vardı değerlendirdim 26sindan mi saymam gerekiyorYumurtlamadan 13-14 gün sonra net sonuç alınıyor genellikle
Valla acaba bende işe yaramıyor mu ben anlamadım ki ya yumurtalarım büyüyor ignede oluyorum ama akıntı normal olan akıntım benim her zaman çok akıntım olmuyor zaten deKlomene başladım adetin 4. Günü adetim biter bitmez başladı akıntı iğneden sonra arttı
Ovulasyon yapmadıysan adetine 1 gün kala falan yap en iyisiOvulasyon takibi yapmadım ama 26 27 28 Ekim de kasık ağrım falan vardı değerlendirdim 26sindan mi saymam gerekiyor
6 canımKızlar erken gebelik testini kaç gün önceden yapamaliyim
Canım ben bu ay mfk yöntemini deneyeceğim ovülasyon testini hiç kullanmadan :)Kızlar bu ay MFA yöntemini deneyecek olan var mı yada daha önce denemiş olan. birde bunu yaparsak ovulasyon testi yapmayalım mı bende denemek istiyorum bu ay ama ovulasyonu da bırakmak istemiyorum çatlarım yumurtlama oldu mu olmadı mı diye :)
Açtım topigi bilgiler lazım
Bu arada Bat 7 KasımMerhaba arkadaşlar dün hcg testi yaptırdım sağlık ocağında sonuç 0.1 di.Bugün hastaneye genetik sonuçlarımı almaya gittim,doktordan hcg tahlili yapmasını istedim bugün ki sonuç 1.9 çıktı.Dün 0.1 Bugün 1.9 sizce var mıdır? Böyle bir durum yaşayan arkadaş var mı ya da bilgisi olan.Yardımcı olırsanız çok sevineceğim.
Geçen bi arkadaş böyle oldu 2 gün sonra kan ver cnm 2 ydi değeri 8 oldu şimdi hamile sanırımBu arada Bat 7 Kasım
Benim sat 3 Kasım , bat 29 Kasım diye gidiyor. Aralık ta işim yok hala
Dün regl oldum dedim ama hala yoğunluk yok. Belki Aralık'a sarkar benim bat
Doktora gittim bugün. 4 aylık deneme çok erken hormon testine gerek yok dedi. Vajinal muayenede yumurtalıklar iyi durumda hormon testine gerek yok denemeye devam dedi.. Smear örneği aldı haftaya kontrole gidicem..
Neyse en azından sorun görünmüyor. Pazartesi de kan değerlerime baktırıp on bin bakımı yapmış olurum
Daha benim 1gun adetimin geciktiğini bilmem hep erken gelir adet ten bir hafta önce de lekeler gelir bir türlü test yapmak nasip olmadıSon 4 gün var bata canım benimde 7 Kasım bakalım beklemekteyim 5 gün kala test yaptım ama bembeyazdı bu günde karnım ağrıyor azıcık olacak gibi hissediyorum ama son güne kadar bekleyip öğrenenler var bakalım aceba diyorum bazen hayırlısı artık canım ne yapalım
Benim sat 3 Kasım , bat 29 Kasım diye gidiyor. Aralık ta işim yok hala
Dün regl oldum dedim ama hala yoğunluk yok. Belki Aralık'a sarkar benim bat
Doktora gittim bugün. 4 aylık deneme çok erken hormon testine gerek yok dedi. Vajinal muayenede yumurtalıklar iyi durumda hormon testine gerek yok denemeye devam dedi.. Smear örneği aldı haftaya kontrole gidicem..
Neyse en azından sorun görünmüyor. Pazartesi de kan değerlerime baktırıp on bin bakımı yapmış olurum