BAT 10 kasım, Bi belirtim yok benim, biraz belim agrıyo arada ama bende hep adet öncesi olur zatenBatı 10 kasım olanlar belirtiniz var mı?bende hiç bişey yok 2 gün kasığım ağrıdı ğeçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BAT 10 kasım, Bi belirtim yok benim, biraz belim agrıyo arada ama bende hep adet öncesi olur zatenBatı 10 kasım olanlar belirtiniz var mı?bende hiç bişey yok 2 gün kasığım ağrıdı ğeçti
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba her ne kadar pek aktif olamasam da hepinizi az çok takip ediyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bata 1 gün kala biraz önce yaptığım teste bakabilir misiniz biraz yeniyim bu konularda
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim inşallah kanda da pozitif çıkarHayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
AminnnnnAllah bizede bu ay hayirli haberlerle sevinmeyi nasip etsin inşaallah
İnşallah hepimize nasip olur Sağlıkla alırız kucağımıza.Ben ikinci olacağı halde böyleyim sizleri düşünemiyorumAynen canım Allah nasip ederse ilk olcak
İlki sonu yok ki hepsi mucize gerçekten bn hamileliğin tamamen mucize olduğunu düşünüyorum inşallah mutlu haberi alırız hepimizİnşallah hepimize nasip olur Sağlıkla alırız kucağımıza.Ben ikinci olacağı halde böyleyim sizleri düşünemiyorum
Kesinlikle katılıyorum.Dualarınızı bekliyorum İnşallah yarın kesin bir sonuç alırım yaİlki sonu yok ki hepsi mucize gerçekten bn hamileliğin tamamen mucize olduğunu düşünüyorum inşallah mutlu haberi alırız hepimiz
Kızlar biliyorsunuz regl olmadım normal zamanda regl olsaydim bugün 12. Günümde prowomen e başladım bugün birde dunden beri tarlusal iciyorum öğleden sonra ve şimdi yapışkan akıntı geldi yumurtla olabilirmi regl olmadan? Beta dün 0.72 di hamile degilim lh testi yaptım bakarmısınız Yusra-61 A R Y A SevimliKedii M mavili_yeshll G gizemsu takviye akıntı yaparmı yada tarlusal ☺
Anladım benimde 11.gün bugün gecikmenin test yumurtlamaya yakın ciktiCanım kullandığın ilaçtan da olabilir ama mayıs grubunda bi kız vardı 10 gün gecikince doktora gitmiş denk gelene bak ki o gün yumurtlama olmuştu. Yani hiç adet olmadan gecikip 2. Kez yumurtlamıştı. Oluyor yani
Bugün gittiğinde yumurtalara baktılar mı kuzu?Anladım benimde 11.gün bugün gecikmenin test yumurtlamaya yakın cikti
Dün gitmiştim sağ da yumurtalar var demişti ama sormadım ya kaç tane kaç ml die özele gittim karnimdan bakti bideBugün gittiğinde yumurtalara baktılar mı kuzu?
Canim ilk resim dekinde t daha koyu görüyorum ama ikisini aynı anda mi yapdin.ilk test yumurtlama gibi sankiKızlar biliyorsunuz regl olmadım normal zamanda regl olsaydim bugün 12. Günümde prowomen e başladım bugün birde dunden beri tarlusal iciyorum öğleden sonra ve şimdi yapışkan akıntı geldi yumurtla olabilirmi regl olmadan? Beta dün 0.72 di hamile degilim lh testi yaptım bakarmısınız Yusra-61 A R Y A SevimliKedii M mavili_yeshll G gizemsu takviye akıntı yaparmı yada tarlusal ☺
Sen bu arayı değerlendir istersen. Turlusol ne işe yarıyormuşDün gitmiştim sağ da yumurtalar var demişti ama sormadım ya kaç tane kaç ml die özele gittim karnimdan bakti bide
36 saat sonra çatlayacak ya o zamana 2 3 mm daha büyür. Doktoruna güvenmiyorsan değiştirmelisin amaSlm kizlar bende bu ay klomen +çatlatma iğnesine oldum dün adetin 12.gununde kontrole gittim 16mm tek yumurta bu gece vur dedi Dr dün akşam vurdum iğneyi ama hiç umudum yok 16mm de olurmu umut varmıdır
Kızlar biliyorsunuz regl olmadım normal zamanda regl olsaydim bugün 12. Günümde prowomen e başladım bugün birde dunden beri tarlusal iciyorum öğleden sonra ve şimdi yapışkan akıntı geldi yumurtla olabilirmi regl olmadan? Beta dün 0.72 di hamile degilim lh testi yaptım bakarmısınız Yusra-61 A R Y A SevimliKedii M mavili_yeshll G gizemsu takviye akıntı yaparmı yada tarlusal ☺