- 20 Kasım 2019
- 3.783
- 4.988
Ayy Allahımmm bu nasıl güzel bir mucize çoook sevindim çoook . Hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğin sana sımsıkııı tutunsunMavigrill @Yusra30 @HTCNM @HaticeK06 @Sasa234 KelebekkB @Esrakcshn ve aklıma gelmeyen diğer kizlar HAMİLEYİM Allahım bana bir mucize verdi resmen inanamıyorum , hikayemi bilen arkadaşlarımda var ben kısaca yazacağım.ben bu adetinle TUP BEBEGE basliyordum tüm işlemlerimi hallettim raporumu aldım adetimi beklerkennn adetim dün gelmedibugün sabah gttim kan verdim sonucum cikdi Allahımin bana en güzel hediyesi oldu inşallah devam eder rabbim nasip eder.2 buçuk seneye yaklaşıyordum isteyeli kimyasal gebelik bile olmadı.hsg sperm testi vs vs sonra amh değerim ilk 0.90 cikdi sonra ozelde verdik 1.30 cikdi sonra tüpe başlayacağım hastanedeki doktor bu amh uyumsuz görünen sayına göre ben tekrar test istiyorum dedi ve yine 1 kusur cikdi.asilmanin şansı az tüp bebek yapalım şansımız artsin dedi tamam dedim vs vs.vaska hiç bir sorun gorunmuyordu Allah'ıma şükür ve tüp yolunda doğal hamile kaldım bunu yazmak bile bir değişik geliyor kelimelerim kifayetsiz kalıyor.allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hamile kalamayacagim sanırdım artık olsa olurdu bu zamana kadar diye ama öyle değilmiş çok şükür. Allah'tan kısa anlatiyordum kusuruma bakmayın he birde c.tesi günü test yapmisdim bembeyaz negatifdi oturup ağlamıştım olmadı yine diye