Denemekten bisey olmaz ilaç filan yok sadece ilişki günleri verilyo ve doktorun gün aşırısından iyi benceİnanki artık bıktım sanki hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden yıllar geçince yoruluyorsun sanki 2.5yil oldu neredeyse
Aynen canım biri 10 diğer 9gun kala
Üzülme canım..ama daha erken üdet için 1 haftamız car..benim şuan ğecenin 1 icmidem çok yanıyor uyuyamıyorumBenimde 10 veya11 Kasım ama erken gelecek sanki kahverengi leke gelmeye başladı adetimde birkaç güne gelir hiç umudum yok bu ayda gelecek aylarda sanki hiç olmayacakmis gibi geliyor artık kendimi deli gibi ev temizliğine verdim kist vardı bu ay zaten her ay bütün belirtileri yaşardım nedense bu ay hiç hissetmiyorum
Allah razı olsun tatlım rabbim sizlerde nasip etsin en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbim tabiki veririm haberMaşallah subhanallah kuzucum. Kan verince bizede haber verirsinGönlünce olsun
Allah razı olsun tatlım rabbim sizlerde nasip etsin en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbim tabiki veririm haber
Ben her zaman yumurtlama catladigini hissediyorum genelde 12.gunleri o günleri hiç kacirmiyom başka bir neden var diye düşünüyorum oysa ki 4 5 doktora gittim Hepside genelde aynı şeyleri söyledi hiç bir sıkıntı yok Muş bilemiyorum artıkDenemekten bisey olmaz ilaç filan yok sadece ilişki günleri verilyo ve doktorun gün aşırısından iyi benceümidini kaybetme lütfen
Var canım bencede..acaba kaçıncı günü yumurtladın.benim de bat 10 kasım..bende aşırı mide yanması var..sendede mi oldu?bende mi test yapsam..yumurtan kaçıncı ğün büyümüştüBat 11 kasimiki gün midem çok bulamıyordu öyle esti kafama yaptım dün yaptım erken gebelikte bugün sabah olan baya erken oldu yani
Genelde hep böyle olur bu lekeler gelir bazen 3gun once nazende 8 9gun önce sonrası adet olurum.onun için bu zamana kadar hiç gebelik testi yapmadım hep erken gelirÜzülme canım..ama daha erken üdet için 1 haftamız car..benim şuan ğecenin 1 icmidem çok yanıyor uyuyamıyorum
22 sinde hsg cektrdim ozman demişti doktorum bende mide bulantısı oldu canım birde 3 gündür yattigim yerde uyuyup kalıyorum.belirtimi bilmiyorum ama ben zaten sabirsizimdir ondan yaptım testVar canım bencede..acaba kaçıncı günü yumurtladın.benim de bat 10 kasım..bende aşırı mide yanması var..sendede mi oldu?bende mi test yapsam..yumurtan kaçıncı ğün büyümüştü
Bende pco hastasıyım başka bi sıkıntı yok Allah’a şükür sizinBir sorun varmiydi sizde
16.günü yumurtladım.bugün 23.günü..22 sinde hsg cektrdim ozman demişti doktorum bende mide bulantısı oldu canım birde 3 gündür yattigim yerde uyuyup kalıyorum.belirtimi bilmiyorum ama ben zaten sabirsizimdir ondan yaptım testyumurtlaman erken olduysa yap tatlım ama olmadıysa bekle biraz daha
Niye böyle oluyor ki..ben pkoluyum heman kormızılar çokca ğelir..kahveli leke olmiyor hiç..hayorlıso olsin oczamanGenelde hep böyle olur bu lekeler gelir bazen 3gun once nazende 8 9gun önce sonrası adet olurum.onun için bu zamana kadar hiç gebelik testi yapmadım hep erken gelir
Hsg çekildi mi eşin ne durumdaBen her zaman yumurtlama catladigini hissediyorum genelde 12.gunleri o günleri hiç kacirmiyom başka bir neden var diye düşünüyorum oysa ki 4 5 doktora gittim Hepside genelde aynı şeyleri söyledi hiç bir sıkıntı yok Muş bilemiyorum artık
Bende de eşimde de birşey yok ama olmuyorBende pco hastasıyım başka bi sıkıntı yok Allah’a şükür sizin
Herşeyin bi vakti olduğu gibi onunda var demek ki hayırlısıyla inşallah sende bende ve tüm isteyenlerin kucakları boş kalmaz inşallah birbirimize dua edelimBende de eşimde de birşey yok ama olmuyor
Bende de bisey yok benim 2 çocuğum var 9 ve 10 yaşında 3. İstiyoruz yaşım 31 4 5 aydır olmayınca süreci hızlandırmak için klomen çatlatma kullandımBende de eşimde de birşey yok ama olmuyor
İstersen 3_4 gün bekle canım16.günü yumurtladım.bugün 23.günü..
Eskiden benimde öyleydi bilmiyorum Bende hayırlısı olsunNiye böyle oluyor ki..ben pkoluyum heman kormızılar çokca ğelir..kahveli leke olmiyor hiç..hayorlıso olsin oczaman
Mide yanması gebelik belirtisidir inşaallah şuan uyuyamıyorumİstersen 3_4 gün bekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?