- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
Canım sen aşılama talep edebilirsin artık çünkü normal rutin prosedürü geçmişiniz ilaç ve sene olarakKızlar merhabalar
Yarın reglimin üçüncü günü
Aslında sene sonuna kadar doktora gitmeyip kendimiz takip etmeyi düşünüyoduk ama ben dayanamadım yine
Normalde takip edildiğim merkezden ayrı bi hastanede ilk defa infertilite bölümüne randevu aldım
2 senelik evliyim bu arada
Yapılan testlerde çekilen hsg eşimin testleri vs bi problem yok
Yaşım 31 eşim 32
Ben doktordan aşılama talep edebilir miyim, yoksa illa bi sebep mi olması gerekiyor gebelik olusmaması için
1 klomen 2 femara ile 3 ay ilaç kullanmıstım
Yine ilaç mı talep etsem ne yapsam, böyle boşa zaman geçiyor gibi geliyo bişey yapmadan bekleyince
@Esrakcshn @yeshll @Yusra30 @Sasa234
Sizleri hep takip ediyorum
Sizler ve diğer kızlar fikirlerinizi bekliyorum
Merhaba ben de aynı bu testten kullanıyordum ve benim de sürekli böyle çıkıyordu sonrasında doktora gittiğimde yumurtlama olduğunu ama çatlamadığı öğrendim yani çatlamayı nca bu şekilde çıkıyor bir doktora gidin istersenizKızlar ben galiba bu ay yumurtlama flan görmedimgördüysemde adetten sonraki hafta görmüşümdür ozamanda eşim yoktu bende ovülasyon testi yapamamıştım kendimi hatrlatıyım pcoluyum ve testler deki T cizgisi koyu cıkıyor sürekli ama tam koyu bi şekilde görmedim sizcede yumurtlama görmemişim demi
Aynen öyle olur elbet bi gün bizim de güzel haberlerimiz inşallah umut etmekten başka çaremiz yok bizimDoluya koysak almıyor boşa koysak dolmuyor hesabı işte canım Bi kısır döngü dür gidiyor
Bak bak burdaki sana merhaba diyen bebişinKizlar sizce varmı?
Kız teee 11 kasımmış ya senin reglKizlar sizce varmı?
Evet canım ya ben bu ay hsg çekildim doktorum erken yumurtaların büyümüş çatlar bunlar demişti öylemi oldu acaba bilemedim hiçKız teee 11 kasımmış ya senin reglmaşallah çıkmış valla
Uyguladığın bi tedavi var mı şuanBenimki gitti bence bu ayda kahverengi leke geliyor bir kac güne olurum
Var göruyorum
Muhtemeldir.hsg yaramışEvet canım ya ben bu ay hsg çekildim doktorum erken yumurtaların büyümüş çatlar bunlar demişti öylemi oldu acaba bilemedim hiç
Kararttım da baktım testineKizlar sizce varmı?
Selam canım silik çizgi var evet bana göre var hamilesindir insAllahKizlar sizce varmı?
Ayyy teşekkür ederim tatlımBak bak burdaki sana merhaba diyen bebişinhayırlı olsun kuzu allah sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin( koyulaştırınca daha net belli oluyor gölgeler
İnsallah canımKararttım da baktım testinebende gördüm umarm vardr kan ver hemen yarın. İnşallah vardır.
Bu ay Yok kist çıktığı için hormon ilacı verdi kullanmadim hayıt tohumu içiyordumUyguladığın bi tedavi var mı şuan
Var bence ne zaman di batKizlar sizce varmı?
Aminnnn insAllah canım yaKasım hepimize uğur getirir insallah
Bat 11 kasimSelam canım silik çizgi var evet bana göre var hamilesindir insAllahkaç gün kala yaptın testini
Mfk yöntemini duydun mu takip ediyorum ben doktoru tavsiye ederim arı sütü polen bal propolis karışımı var bi deBu ay Yok kist çıktığı için hormon ilacı verdi kullanmadim hayıt tohumu içiyordum
Kaç gün kala yapıldı cnmKararttım da baktım testinebende gördüm umarm vardr kan ver hemen yarın. İnşallah vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?