- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Yok özelde direk yapıyorlar. Sadece özeldeki doktordan 2 aşılama yapıldıgına dair belge almanız yeterli oluyormuş..Aboow bu ne liste yap yap bitmez özelde olursada mı dosya açılıyor acaba bilginiz var mı
Kız gönder biz yorumlayalım sen karar vermeYa bende hayali çizgi cıktı ama şimdiden ümitlenmek istemiyorum 9 gün kala da cıkmaz ki testte sanki gibi geliyor
Canım aşılamayı özelde yatırmayı düşünüyorsan aklında bulunsun iğneli yaptır.ilacli aşılama olunca tüp bebek raporu yine çıkmıyorYok özelde direk yapıyorlar. Sadece özeldeki doktordan 2 aşılama yapıldıgına dair belge almanız yeterli oluyormuş..
Ama özellerde de 2 aşılama 1 tüp bebek fiyatına denk geliyor.. ilaçları katarsak 3 aşılama 1 tüp bebek.. başarı oranı da %10..
Bense bunu kullanıyorum sorunlu mu ilacAnlaşmazlık surdan çıkıyor 400 mg yani 400 mikrogram alınması gereken.folbioldaki 5mg yani 5 miligram.1000 mikrogram 1 mg a eşit sorun bu
Allahim ne de güzel tırnakları var yarabbim ☺Al kız
Doktoruna danış canım ezbere kullanıyorsan bırak kullanma bunu.dozaji fazla doktor kontrol edip özellikle onerdiyse o ayrı tabiki.Bense bunu kullanıyorum sorunlu mu ilac
Ne oluyor belge alınca canım hiç bilgim yok. Biz direk tüp bebek düşünüyoruz gerçi kaç bin tutar bilmiyorum ama Bi 15.000 vardır her haldeYok özelde direk yapıyorlar. Sadece özeldeki doktordan 2 aşılama yapıldıgına dair belge almanız yeterli oluyormuş..
Ama özellerde de 2 aşılama 1 tüp bebek fiyatına denk geliyor.. ilaçları katarsak 3 aşılama 1 tüp bebek.. başarı oranı da %10..
Yaa aslında doktoruma gitmedim yazdım oda gel muayene edip öyle soylim dedi kaldı öyle gitmedim deDoktoruna danış canım ezbere kullanıyorsan bırak kullanma bunu.dozaji fazla doktor kontrol edip özellikle onerdiyse o ayrı tabiki.
Kızlar size birsey sorucam bilginiz varsa yazabilirseniz sevinirim smdi biliyorum tsh yüksekliği azda olsa gebeliğe
Ben hala adet olmadim bel agrim var bi 10 gundur ama benim duzensiz bi dongum var gecen ay 28. Gun adet gormustum telefonumdaki uygulama ortalama bi tarih verdigi icin 1 kasim olarak bekliyordum ama gelen giden yok suan
Bende umitlenmek istemedim ama dayanamadım yine yaptım.arastrdim ama öyle çıkıp hamile olan varmış erken yumurtlama olmuş olabilir dedi doktorum yarın bı kan vericemYa bende hayali çizgi cıktı ama şimdiden ümitlenmek istemiyorum 9 gün kala da cıkmaz ki testte sanki gibi geliyor
Canim senin belirtiler nelerdi mesela yerleşme kanaması gördün müErken öğrenmek niye kötü ki anlamadım
Canım bu kadar t çizgisi çıktığını görmedim koyulaşmamış ama baya günlerde var istersen sen bir gebelik testi yap bakalımKızlar ben galiba bu ay yumurtlama flan görmedimgördüysemde adetten sonraki hafta görmüşümdür ozamanda eşim yoktu bende ovülasyon testi yapamamıştım kendimi hatrlatıyım pcoluyum ve testler deki T cizgisi koyu cıkıyor sürekli ama tam koyu bi şekilde görmedim sizcede yumurtlama görmemişim demi
Ozaman siz aşılama yapmadan direk tüp bebeğe yöneliyorsunuz doğru mu anladım? Aslında eşinin değerleri düzelirse, senin hsg de de problem yok normal yollardan da olabilir kuzum. Sizin deneme süreniz ve evlilik süreniz neydi?Yok vazgeçtik… Bize çok zaman kaybettirecek. Sırf bu tahliller 1.5-2 aylık süreç.. Yani devlet desteği de %30 . 9 bin tüp bebekse 6 bin ödeyeceğiz. İlaçlar 4-5 bin tutuyor onda da gene 3-3.5 civarı yapacak.. 14-15 bin olan şey 10-11 bin yapıyor. Aralık sonrası zam gelecek zaten ve gene eklenen zamlar ile gene cebimizden aynı para çıkacak gerek yok zaman kaybetmeyelim dedik..
Sanmıyorum canım gebelik testinde bişey çıkcagını çünkü hiçbir belirti flan olmadı ama adet tarihimi geçerse yapıcamCanım bu kadar t çizgisi çıktığını görmedim koyulaşmamış ama baya günlerde var istersen sen bir gebelik testi yap bakalım
Ümitlendirmk istemem ama benim çıktı hemde normal gebelik testinde 8 agustos yumurtlama çatlamaydı 17 ağustosda silikte olsa gördüm ve hamileydim her gün sabah tekrarla bakalım cnm koyulaşacak mıYa bende hayali çizgi cıktı ama şimdiden ümitlenmek istemiyorum 9 gün kala da cıkmaz ki testte sanki gibi geliyor
Hayırlısı olsun canım hakkında 7 gün kala erken test mi canım belli olmaz genelde ama erken gebelik testini yaptınızKızlar bir haber de benden, adetime 7 gün var dayamadım yine test yaptımBulantım ve kaşık ağrılarım belirginleşince dayanamdim testi yaptım. Gün içindeki ikinci idrarımve sonuç pozitif. Dualarınıza beni de ekleyin sağlıkla kucağıma alayım Allah isteyen herkesin kucağına nasip etsin
Merhaba hayırlı olsun hamisliğiniz adınıza sevindim kaset de belli olmuyor ama diğeri net belli oluyor kaç gün kala yaptınız bataKasette de cikti zaten ama cookk silik ilk dakikada cikti hatta zar zor gorunuyo ama bunda net cikti
Belirtisi olmadan gebe olanlar da var canım BAT ne zamanSanmıyorum canım gebelik testinde bişey çıkcagını çünkü hiçbir belirti flan olmadı ama adet tarihimi geçerse yapıcam
O zaman bırak canım.dozaji çok fazla 0.400 gibi düşün alinmasi gereken senin aldığın 5000.yani 12.5 katı gibi.400 mikrogram olan bir folik asit al eczacıya danışıp daha iyisi doktora danışman tabiki.Yaa aslında doktoruma gitmedim yazdım oda gel muayene edip öyle soylim dedi kaldı öyle gitmedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?