Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım ya ben çok merak ettim benimki hızlı büyümüş gibi geldi de:))ama tatlım zaten 11 cm yada 15 cm olan bebişlerimiz yada keselerimizin büyüklüğü değil ki kendi rahimimizin bebişimize açtığı alan olan rahim büyüklüğümüz.senin 11 mm mi yazıyor yoksa cm mi?
kızlar bugün cok kötü midem bulanıyor acayip kötüyüm çıakrdım çıkarıcam o derece..iş yerinde zor duruyorum..kaç gündür ne güzel iyiydim şimdi yine kötü oldum.. ((
Canım çok geçmiş olsun. Gerçekten zor bir durum yaşadığım için biliyorum. Benimkisi hafifledi biraz. Arada sırada yine artıyor ama olsun çok şükür ilk zamanlara göre birşeyler yiyebiliyorum. Ben İbrahim Saraçoğlundan duymuştum hamilelerde yapabilir demişti kendimde yaptım beni biraz rahatlattı.Sende dene. Taze zencefili Baş parmağın büyüklüğünde kesiyorsun. Soyuyorsun ve birkaç yerden parçalayıp kaynayan iki bardak suyun içine atıp 5 dk kaynatıyorsun.Sonra dinlenmeye bırak.Çok soğumadan yudum yudum iç. Bu arada zencefilin kokusu bile iyi geliyor.Ben midem çok bulandığında biraz kesip kokluyordum daha iyi hissediyordum.Dene bakalım inşallah iyi gelir. Sabır geçecek bunlar az kaldı....
canım işyerinden yemek yiyomusun benim bulantım vs. normalde hiç yoktur dün ilk defa işyerinden yemek yedim çıkarmak zorunda kaldım ve gün boyu o bulanma devam etti şuan yine aynı şey azıcık bişey yedim az önce yine içim bulandı ayran falan içsen belki iyi gelir hiç bilmiyorumda bulantılara ne iyi geliyor
Bebiş için çok bekleyenlerden biriydim bende ve ailem bu zorlu sürecimin en büyük destekçileriydi,hamile haberimden sonra ailemin 5.torunları olmasına rağmen benimki başka bir sevinçle karşılandı şimdiden planlar yapılmaya başlandı.Abimle yengemde bana bir hediye almışlar ve paketi bi açtımmmm hamiş kıyafetiiiii:)))görünce içim gitti nasıl mutlu oldum bir bilseniz giymek için sabırsızlanıyorum resmen o günlerde gelecek mi allahımm
bunu sizinle paylaşmak istedim
canım inan bende duygulandım yazdıklarına bizde uzun zaman bekledik (2 yıl) ailem her zaman destek oldular bu konuda Rabbim onları bizlerin başından eksik etmesin nasıl bir sevinçtir nasıl bir mutluluktur bu bilmiyorum çok farklı birşey geç oldu güç olmasın inş Rabbim sağ salim kucağımıza aldığımız günleride nasip eder hepimize o hamiş kıyafetlerini giymeyi bende sabırsızlıkla bekliyorum hatta eşim ikide bi hadi gidelim sana hamile kıyafeti alalım diyip duruyor :))) eşim özeni inş Rabbim gönlümüze göre sağlıklı hamilelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.
bu arada izmir sanırım doğrumu
Kızlar ya benim gibi olan varmı çok merak ediyorum son 3 4 gündür bi korku sardı ya bebegıme bısey olursa ya saglıklı olmazsa eli ayagı kulagı gözu dili herseyı hep dua edıyorum ama düşünmeden edemiyorum anaokulu öğretmeniyim artı özel eğitim alanında da eğitim aldım acaba bu bılgılerı çok bıldıgım içinmi çok dusunuyorum yoksa sizlerede oluyormu?
Sevgili öcük cok şükür dışta kanamam yok..senin durumun nasıl agrin felan var mi doktorun ne soyluyor bu durum icin?
Ay canım ya öncelikle hayırlı olsun Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin dün akşam bizde ılk hediyemizi aldık çok duygulandım ben annemi olacagım inanamıyorum diye agladım Rabbım herkese nasıp etsın inşallah
benim usg de 5,4 cm/19 hz diye birşey yazıyor bu mu acaba ama o gün doktor bize bebişimizin boyu olarak 5 mm demişti 6+2 dik o gün anlayamadım eğer o gün 5 cm se bugün baya büyümüş oluyor o zmn en son çarşamba doktora gittik biz o günde 15 mm olmuştuk ya arkadaşlar mm lerden bahsediyoruz ama bunlar bizim hayatımızda karşılaştığımız en güzel ölçülerimiz inanılmaz bişey en son doktorumuz 15 mm 1,5 cm diyince çok acayip oldum bebiğim uzun boylu olcak dedim direk Rabbim sağlıklı olması nasip etsinde ay ben bugün duygusalım galiba
işyerinin yemekleri cok kötü sadece çorba içebiliyorum onun dısında yogurt fln yiyorum cnm..cok yaglı geliyor bana yemekler..ama bugün sadece corba içtim ondan oldugunu sanmıyorum sabahtan beri var bulantım..yine leblebi yiyorum sabahtan beri..
amin canım allah hep beraber doğumu beklemeyi nasip etsin siz ilk hediyenizi kimden aldınız ve neydii:))çok güzel anlar bunlar sanırım o yüzden kaybetme korkusu var,her anı rüya gibi :)))
canımm seninle hem düğün tarihlerimiz hemde doğum tarihlerimiz aynı tevafukun böylesi:))aminn inşallah evlatlarımızıda tüm sevdiklerimizle büyütebilmeyi,onlarında kucağına verebilmemizi nasip etsin rabbim:))ayyy canım zaten ben o kıyafetin hep hayalini kuruyodum bi an bu kadar yaklaşmış olduğumu görünce çok duygulandım yengemin boynuna sarıldım bir baktım ki annem ağlıyor:))annem zaten hemen bi giysene nasıl olacak demeye başladı akşam eşime gösterdim hemen aynı seninki gibi sabırsızlıkla göbüşümün büyüyüp o cicişleri giyeceğim günleri bekliyo.inşallah canım inşallahh:)).evet izmir ya sen?
canım ya hepimizin aynı durumlar sanırım ,bende bu saate kadar hala bişey yemedim bulantım hafif ama ağızımın tadı yok(
bulantı anında mideme en iyi gelen şey kaşarlı tost oluyor benim yada peynir ekmek bari bu tür şeyler yemeyi dene canım gıdasız kalma hem mideni bastırır çok hafif ve tuzlu şeyler tercih et.Leblebide pek işe yaramıyor ki bide bana kadın doğumcum et süt yumurta yicem yemem gerek diye kendini zorlamam sakın şuan bebeğinin hiçbirşeye ihtiyacı yok o sadece kanınla besleniyo,canın ne isterse onu ye,12.haftadan sonra zaten onları miden bulanmadan yiyeceksin,şuan yeter ki kusma dedi sende zorlama kendini,son olarak eğer çok şiddetliyse bulantıların doktorumun verdiği vitamin destekli bulantı ilacımı söyleyim sana doktorunu ara sor onay verirse onu kullanmaya başla istersen.
ah canım hepimiz aynı durumdan muzdaribiz korku olmaz mı ben artık iyice paronayaklaştım ya bişey olursa korkusuyla aklıma saçma sapan şeyler geliyo hayırlısıyla bi 4.ayımıza girsek daha rahat oluruz.