- 26 Ocak 2012
- 2.427
- 51
Kizlar yaaaaa hamileligini benim kadar rahat yasayan biri daha var mi, bu benimki normal mi hic bilmiyorum açıkçası... bugun itibariyle 8+3ümüzü tamamladik allah'ın izniyle ama ne bir bulantı, ne bir halsizlik, ne aşerme, ne uyku hic biri yok bende.. arada nir hafif hafif adet sancısı gibi agrilarim da olmasa bebis kendini tamamen unutturacak nerdeyse. Hic uzmuyo annesini masallah. Ama normal mi boyle bilmiyorum. Tedirgin olmuyorum desem yalan olur açıkçası
canım benim günlerimiz aynı bizimde 8+2 bitiyor bugün Allah ın izniyle bende aynen senin gibiyim sadece göğüslerim ağrıyor ve acıyor birde uyku var bizde ama normalde de uykuyu çok seven birisiyimdir çalışıyorumda erken kalkmak zorundayım akşamda erkenden uyku bastırıyor haliyle doktora kaç kez sordum benim hiç belirtim yok normal mi diye gayet normal hamileliğin tadını çıkart diyor herkezde belirti olucak diye birşey yok diyor kaldı ki benim annemde kuzenlerimde aynı benim gibiymiş ne bulantı ne aşerme ne tiksinti hiç yok bence biz şanslı hamilelerdeniz hamileliğimi tek farkına vardıran şey sigara oluyor normal de sigara çok içerdim hamile olduğumu öğrenmdiğimden beri içmiyorum bazen çok zorlanıyorum yani bi sigara içmediğimden hamilelğim farkındayım :) kafana takma herşey yolunda çarşamba kontrole gittik biz çok şükür doktorumuz sağlıklı bir gebelik herhangi bir sorunumuz yok dedi inş böyle devam ederiz