Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Sigaraya savaş açan arkadaşlar durumlar nasıl, bıraktım fakat çok zorlanıyorum, habire yemekten kilo aldım, sakız çiğnemekten de çenelerim ağrıdı artık

of canım sorma ya gecen gün aglayacagım resmen dısardayız kokular falan deli gibi gelıyor eşıme dedım şimdi ağlayacagım sinirden çunku aklım hep sigarada dayanamdım valla attım kendımı bı kahve bı sıgara içtim sonra vicdan azabı cekıyorum ama aklıma takıldımı gıtmıyor ıllakı ıkı fırt cekıp atacagım :KK43:((( çoook uzuluyorum ınsallah bıranonce unuturum :KK43:(

Teyzesinden aldık ilk hediyesi nevresim takımı çok şeker bişey ve babasına çok tatlı bir badi almış (aslında bebegimize) üzerinde bebek resmi var ve yazılar babacığım artık bu evde bende varım. bundan sonra aklını basından annemı elinden paranı cebınden uykunu gozunden vs.. alırsam sakın şaşırma yazıyor ama çok tatlı yaa bayıldım :)))) Rabbım kullandığımız gunleri gosterır ınsallah
ay ay ayyy ne şirindir kimbilir amin,allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım:))

evet ya aynı duygular hepimizde o kıyafetlere bu kadar yakın olmak bilmiyorum hep hayalini kurardım şimdi çok yakınımızda inş Rabbim tez zamanda o kıyafetleri giymeyide nasip eder hepimize
düğünler doğumlar memleketlerde aynı canım bende izmir sen nereye gidiyosun hastaneye hangi semt :) valla çok sevindim izmirli bir arkadaş buldum sonunda :)))

aynen canım aynen bende:))ben buca mavi deniz tıp merkezine gidiyorum canım doktorumdan çok ama çok memnunum çok şükür:))sen hangisine gidiyosun?

cnm cok sağol ya sen ismini ver eger cok kötü olursam sorarım doktoruma am bende ilaç kullanamam taraftarıyım mümkün oldugunca..zorlamak iyi değil evet ama biraz rahatlatıyor işte..leblebi bana iyi geliyor ama sürekli yemem lazım hiç boş bırakmamam lazım agzımı..akşam inan pert gidiyorum eve aclıktan..bazen gün içindede elim ayagım tutmuyor gibi oluyor..inşallah en kısa zamanda atlatırız bugünleri

rica ederim canım bende pek kullanma taraftarı değilim o yüzden hala almadım bende,emodur ilacın adı.canım bol bol istirahat et tuzlu bişeyler,ekmek arası kuru şeyler yemeye gayret et ama hiç yemedende olmaz ki:KK43:(.birde tarhana çokbası mide bulantısına iyi geliyormuş dün netten araştırmıştım.inşallah canım ya az kaldı inş.bir ay sonra hem bedenen hemde psikolojik olarak rahatlıcaz.

ya arkadaşlar hepimizde mi var bu korkular off offf ben panik atak hastasıyım zaten benim panik atak ölüm korkusu heran kalbim durucak ölücem korkusu vardııııııı ilaç falan da kullanamıyoruz e pisikologa gitcek zamanımda yok özele vericek maddi durumumda kendi kendime yenmeye çalışıyorum yıllardır hiççççççççç korkmıcaz bebişlerimiz bizimle çok mutluyuz hepimizde evet çok mutluyuz sonunda hamileyiz bizde bebişlerimizi bekliyoruz iyi iyi düşünüp korkmucaz inşşş

ama malesefki o korkular yüzünden hayallerimize bulunduğumuz anlara hep gölge düşürüyoruzzzzz:KK43:

kızlar ilkini kürtaj olmak zorunda olup ikinciyr hamile kalan varmı

ben canım.ilk bebeşimi 2 aylıkken kaybettim, kürtaj oldum.

of canım sorma ya gecen gün aglayacagım resmen dısardayız kokular falan deli gibi gelıyor eşıme dedım şimdi ağlayacagım sinirden çunku aklım hep sigarada dayanamdım valla attım kendımı bı kahve bı sıgara içtim sonra vicdan azabı cekıyorum ama aklıma takıldımı gıtmıyor ıllakı ıkı fırt cekıp atacagım :KK43:((( çoook uzuluyorum ınsallah bıranonce unuturum :KK43:(

ben de başka bişey düşünemiyorum, acayip sinirliyim, patlayacak yer arıyorum, bide evde eşim, annem, babam hepsi içiyo kolaysa gelde unut, göstermiyorlar ama ben anlıyorum of of çok dertliyim, ama başarıcammmmmmmmm.

ay ay ayyy ne şirindir kimbilir amin,allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım:))

aynen canım aynen bende:))ben buca mavi deniz tıp merkezine gidiyorum canım doktorumdan çok ama çok memnunum çok şükür:))sen hangisine gidiyosun?

rica ederim canım bende pek kullanma taraftarı değilim o yüzden hala almadım bende,emodur ilacın adı.canım bol bol istirahat et tuzlu bişeyler,ekmek arası kuru şeyler yemeye gayret et ama hiç yemedende olmaz ki:KK43:(.birde tarhana çokbası mide bulantısına iyi geliyormuş dün netten araştırmıştım.inşallah canım ya az kaldı inş.bir ay sonra hem bedenen hemde psikolojik olarak rahatlıcaz.

ama malesefki o korkular yüzünden hayallerimize bulunduğumuz anlara hep gölge düşürüyoruzzzzz:KK43:

canım biz alsancakta özel bir doktora gidiyorduk özel muayanesi var ekim başı ilk gittik tüp bebek veya aşılama yapmak için o ay normal yoldan hamile kaldım ekim kasım ona gittik ücretleri çok yüksek gereksiz gelmeye başladı çünkü doktorun istediği tahlilleri sgk da yaptıramıyorum mecbur özel labaratuarlarda yaptırdım hep bu dafe çok çok fazla pahalıya geldi bana 2 ay da dünya para gitti çarşamba günü özel hayat hastanesine gittik baş hekim doktor var orda çevremde çok kişi onu önerdi benimde aklımda hep orası vardı açıkcası ilk randevumuz iyidi güzel geçti ücretleride öle yüksek deil gayet uygun sen doğumu nerde yapmıyı düşünüyosun

ben de başka bişey düşünemiyorum, acayip sinirliyim, patlayacak yer arıyorum, bide evde eşim, annem, babam hepsi içiyo kolaysa gelde unut, göstermiyorlar ama ben anlıyorum of of çok dertliyim, ama başarıcammmmmmmmm.

Aynen canım ya doktorlar gunde 4 5 tane dıyor ama benım vıcdanım el vermıyor ınan ıkı kere cekıyorum ucuncude atıyorum benımde etrafımdakı herkes ıcıyor kı ben gunde 1 paket içen bırı olarak suan şukredıyorum bu halıme ve ınanıyorum bırakacagım şimdi içmiyorum ama dedıgım gıbı arada delırıyorum kokusu gelıyor :KK43:((

canım biz alsancakta özel bir doktora gidiyorduk özel muayanesi var ekim başı ilk gittik tüp bebek veya aşılama yapmak için o ay normal yoldan hamile kaldım ekim kasım ona gittik ücretleri çok yüksek gereksiz gelmeye başladı çünkü doktorun istediği tahlilleri sgk da yaptıramıyorum mecbur özel labaratuarlarda yaptırdım hep bu dafe çok çok fazla pahalıya geldi bana 2 ay da dünya para gitti çarşamba günü özel hayat hastanesine gittik baş hekim doktor var orda çevremde çok kişi onu önerdi benimde aklımda hep orası vardı açıkcası ilk randevumuz iyidi güzel geçti ücretleride öle yüksek deil gayet uygun sen doğumu nerde yapmıyı düşünüyosun

hayat hastanesindeki birçok doktora muayene oldum bende başka başka sebeplerden o yüzden iyi biliyorum hayat hastanesini sanırım yalçın bey dimi bahsettiğin doktor?birde murat beyi çok duydum çok iyi diye ama benim bu doktorumun ilgisi daha bir başka geldi çok yakından ilgileniyo hatta kanaman olursa gece gündüz bana ulaş diye cep telefonu numarasını bile verdi sağolsun ben doğumu yine doktorumdan ötürü tepecikteki deniz hastanesinde istiyorum zaten gittiğim tıp merk.de onun kolu,doktorum orada yaptırıyomuş doğumu ama eğer fiyatı çok yüksek olursa egepolde düşünüyorum 3.seçenek olarak da hayat:))sen hayatta mı düşünüyosun peki?

hayat hastanesindeki birçok doktora muayene oldum bende başka başka sebeplerden o yüzden iyi biliyorum hayat hastanesini sanırım yalçın bey dimi bahsettiğin doktor?birde murat beyi çok duydum çok iyi diye ama benim bu doktorumun ilgisi daha bir başka geldi çok yakından ilgileniyo hatta kanaman olursa gece gündüz bana ulaş diye cep telefonu numarasını bile verdi sağolsun ben doğumu yine doktorumdan ötürü tepecikteki deniz hastanesinde istiyorum zaten gittiğim tıp merk.de onun kolu,doktorum orada yaptırıyomuş doğumu ama eğer fiyatı çok yüksek olursa egepolde düşünüyorum 3.seçenek olarak da hayat:))sen hayatta mı düşünüyosun peki?

evet canım yalçın bey kuzenimde yalçın beyde doğum yapmıştı ve şuan çevremde 3 kişi daha yalçın beye gidiyor ben hayat hastanesi bir kez kuzenimin doğumunda gitmiştim gayet güzeldi odaları tek kişilik refakatçı için üçlü koltuğu her odada vc tv olabilcek herşey vardı kuzenimde çok memnun kalmıştı yalçın beyden sezeryanlı doğumda çok ii olduğu söleniyor bende sezeryan istiyorum zaten hamile kalmadan önce hep hayata giderim diyordum ilk kez bu hafta gittik işte iyi güzel geçti memnun kaldım bende bi aksilik olmazsa inş. hayat hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum birde ben doğum fotorafçısı çok istiyordum kuzenim zamanında hayatta yoktu o imkan ama şuan var hastanenin anlaşmalı fotocusu var oda süsü de yapıyorlar yani bilmiyorum temiz güzel bir hastane fiyatlarda çok çok fazla uygun geldi açıkcası bana o tip hastane için. haa bide şu var yanlız benim gittiğim özel doktor acayip ayrıntı anlatıyordu ilk randevunmuz yaklaşık 1,5 saat sürmüşttü mesela çok detaylı anlattı iyi mi bence hiç iyi deil o kadar detaya girmesi çünkü bizler anlamıyoruz ilk defa yaşıyoruz doktor anlatıyo eve geliyorum ya şöle olursa ya böle olrusa benim doktor keseyi gördüğümüzde bize dediki hamileyim diye yaygara yapmayın kalp atışını duyalım öle söleyin çevrenize kalp atışı duymadan bişey belli olmaz dedi mesela 10 gnü nasıl geçirdim bir ben bir Allah bilir kalp atışını uyduk 6+2 de bu defada demez mi durun bakalım 9 haftada kontrol etcem kalp atışı devam ediyomu die töbe estafurullah beni delirtti anlıcan yalçın beye gittik ultrasyona aldı direk baktı kalp atışları var dedi birazcık daha baktı tamma sağlıklı gebelik bir sorun yok dedi o kadar olaması gerekende bu bence ay çok konuştum :)))

Canım benim sevmediğim ne varsa bu hamilelikte yararlı zaten :)) tarhana corbasınıda sevmem ben..leblevi iyi geliyor ama bugün fena gercekten 1 haftadır böle olmuyordum :KK43:((

bu arada egepol nasıl orayıda birkaç kişiden duydum fakat hiç gitmedim semt olarakta uzak düşüyo sanırım bize o yüzden hiç bilmiyorum o hastaneyi fiyatları falan nasıl. Bir de şu avr canım bak bizim özel doktorda çınarlı da ve kent te doğum yapıyo sadece sgk yla hiç bir bağlantısı yok ve toplamda doğum ücreti 5-6 bin civarı tutuyo gerçekten o kadar yüksek meblalara gerek yok diye düşünüyorum ben maddi durumumuz çok şükür kötü değil bende çalışıyorum sonuçta geçimimiz iyi yani ama gerek yok gerçekten ya doktora her muayene için 160 tl para ödüyoruz hayatta 12 tl aradaki farka bakarmısın hamile kalınca kan tahlilleri istedi doktor aile hekiminde yaptırmanı önermem diyor birde ben gittim aile hekimine yaptırdım fakat aile hekimine o tahlillerin hepsini yapmadı yapılmıo burda dedi özelde yaptırdım 200 kusur lira kan tahliline verdim yani oraya para kaçırcama bu kadar bebeğimin odasını en lüksünü yaparım veya yatırım yaparım yani benim fikrim beni bu fikre erdiren de aile hekimim olmuştu normal bir gebelik geçiriyosun neden bu kadar para verip özellere gidiyosun demişti

kızlar benım bunaltılarıma sımdıde yanmalar eksımeler eklendı soda da ıctım ama genede gecmıyo ne yapmam lazım gecede hıc uyuyamıyorum :KK43:

kızlar benım bunaltılarıma sımdıde yanmalar eksımeler eklendı soda da ıctım ama genede gecmıyo ne yapmam lazım gecede hıc uyuyamıyorum :KK43:

canım benim mide yanması normalde vardı zaten kaviskon şurup kullanıyordum birde rennie diye emme hapı var doktorum rennie yi kullanabilceğimi sölemişti anında kesiyo yanmayı ben hamile kaldıktan sonra hiç kullanmadım idare etmeye çalışıyorum kullanmadan ama çok zorda kalırsam kullanıcam mecbur sende doktoruna bi sor istersen

canım birde geceleri yüksek yastıkta yatmanı öneririm o mide yanmalarını çok iyi bilirim ağladığım olurdu yanmadan dolayı benimde geceleri tutan diş ağrım var napıcam bilmiyorum ağlıcak seviyeye geliyorum artık kolonyalı pamuk koyuyorum sizce bi sakıncası varmıdır

canım benim mide yanması normalde vardı zaten kaviskon şurup kullanıyordum birde rennie diye emme hapı var doktorum rennie yi kullanabilceğimi sölemişti anında kesiyo yanmayı ben hamile kaldıktan sonra hiç kullanmadım idare etmeye çalışıyorum kullanmadan ama çok zorda kalırsam kullanıcam mecbur sende doktoruna bi sor istersen

hafta sonuda geldı artık pazartesine kaldı hep kaynama var nasıl ıdare edıcem bılmıyorum kısmet bakalım anne olmak gerçekten cok zormuş hep annem sende anne ol anlarsın dıyodu sımdıden cokmus vazıyetteyım

hafta sonuda geldı artık pazartesine kaldı hep kaynama var nasıl ıdare edıcem bılmıyorum kısmet bakalım anne olmak gerçekten cok zormuş hep annem sende anne ol anlarsın dıyodu sımdıden cokmus vazıyetteyım

canım yaaa daha yolun basındayızzz neler yasayacagız kımbılır ama unutuluyor gecıyor yeterkı saglıklı bebişlerimiz olsun

Kizlar yaaaaa hamileligini benim kadar rahat yasayan biri daha var mi, bu benimki normal mi hic bilmiyorum açıkçası... bugun itibariyle 8+3ümüzü tamamladik allah'ın izniyle ama ne bir bulantı, ne bir halsizlik, ne aşerme, ne uyku hic biri yok bende.. arada nir hafif hafif adet sancısı gibi agrilarim da olmasa bebis kendini tamamen unutturacak nerdeyse. Hic uzmuyo annesini masallah. Ama normal mi boyle bilmiyorum. Tedirgin olmuyorum desem yalan olur açıkçası :KK49:

Kizlar yaaaaa hamileligini benim kadar rahat yasayan biri daha var mi, bu benimki normal mi hic bilmiyorum açıkçası... bugun itibariyle 8+3ümüzü tamamladik allah'ın izniyle ama ne bir bulantı, ne bir halsizlik, ne aşerme, ne uyku hic biri yok bende.. arada nir hafif hafif adet sancısı gibi agrilarim da olmasa bebis kendini tamamen unutturacak nerdeyse. Hic uzmuyo annesini masallah. Ama normal mi boyle bilmiyorum. Tedirgin olmuyorum desem yalan olur açıkçası :KK49:

maşallah canım 41 kere, eğer doktor her şeyin yolunda olduğunu söylüyorsa öyledir hiç merak etme. İnşallah benim de böyle rahat geçer :)

X