- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
en son 31/10/2013 olsum dahada olmadım 28 günde bı oluyo 7 gün oldu
Gayet normal canım için rahat olsun çok iyi bi değer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en son 31/10/2013 olsum dahada olmadım 28 günde bı oluyo 7 gün oldu
merhaba arkadaşlar bırkac guundur gıremıyordum cok rahatsızım ya yarın doktora kontrolumuz var umarım kalp atışını duyabiliriz:26:...
bu arada masaallah ne kadar cogaldı ıkız hamılelerımız tebrık ederım hepinizi sağlıklı sıhhatlı ellerı ayakları duzgun bırsekılde kucağınıza alırsınız..belkı benımde ıkızdır yarın anlaşılır herhalde ıkızse degıl mı
gerçekten ayaklar önemli.benimde çok üşümeye başladı bu aralar sanırım bu yüzdende karın ağrılarım az da olsa yükseldi.hiç dikkat etmezdim kendime kışın bile ceryanda otururdum artık dikkat ediyorum
Kızlar ikiz gebelikte neden özel hastanelere güvenmemeliyiz?
Yenidoğan ünitesi olan hastaneler yine de yetersiz mi olur?
Of bu hastane işleri de zormuş. .şuanda özele gidiyorum memnunum da ama devlete de gidip arada görüneyim diyorum.sonra doğum nerde olur nasıl olur onu bilemiyorum..belki daha erken bunlar için, öncelikli isteğim ilk 3 ayı sağlıkla atlatmak..ama bunu da düşünüyorum işte :26:
Kızlar bende ikizlere hamileyim inş bu sefer sağlıcakla tamamına ereriz,bundan önceki üçüzdü redüksiyonla kaybettim😞.rabbim yüzümüzü güldürsün inş bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur.☺️☺️🙏
Kızlar ben artık yavaş yavaş mutfağa girebiliyorum. Mide bulantım ve öğürmelerim azaldı
Sadece ayaklarım çok çabuk üşüyo
Karnımızı ve ayaklarımızı sıcak tutmamız çok önemliymiş.
E benim ayaklar üşüyünce karnım da ağrıyo ister istemez
Sizlerin nasıl canlar?
ben ikiz olduğunu 8. haftanın başında öğrendim o ara zaten normal pantolonlar sıkıştırmaya başlamıştı ikiz olduğunu öğrenince kendimi hemen hamile pantolonu alırken buldum işyerinde tayt giyemiyoruz abest olur bu gün giydim acaba dedim sonra tekrar çıkardım :))) içime sinmedi :))
bu dönem çok zor gerçekten, ne normal kıyafetlerimi giyebiliyorum ne de hamile kıyafeti. iki haftadır pantolonlarımın düğmesi açık geziyorum.Tayt giymek yasak , öğretmen önlüğüyle kamufle ediyorum. bugün çıkıp kendime rahat birşeyler bakıcam, 4 aylık hamile gibi göbüş çıktı.kızımdan kalan hamile kıyafetlerimi saklamıştım , çıkarsam iyi olacak.o kıyafetleri 4. ayda giymeye başlamıştım oysaki:26:canım ben hamile olduğumu öğrendikten sonra sadece bir kere pantolon giydim oda sıktı gibi oldu karnımı bir daha da giymedim hep tayt giyiyorum çok rahat ediyorum ben normalde de taytı çok severek giyiyordum belki sen alışkın deildindir ondan abes oldu gibi geliyodur tayt üstüne uzun tunik kazak ve uzun yelek çokta güzel oluyo aslında :) nasıl en rahat ediceksen öyle giyin bence abes oluyo ayıp oluyo hiç takma rahatlığına bak bende biran önce karnım gebiş karnı gibi kocaman olsun istiyorum :) hamileliğin bile hayalini kurdum 2 yıl boyunca
bu dönem çok zor gerçekten, ne normal kıyafetlerimi giyebiliyorum ne de hamile kıyafeti. iki haftadır pantolonlarımın düğmesi açık geziyorum.Tayt giymek yasak , öğretmen önlüğüyle kamufle ediyorum. bugün çıkıp kendime rahat birşeyler bakıcam, 4 aylık hamile gibi göbüş çıktı.kızımdan kalan hamile kıyafetlerimi saklamıştım , çıkarsam iyi olacak.o kıyafetleri 4. ayda giymeye başlamıştım oysaki:26:
cnm eger gideceğin gercekten tam donanımlı bir hastaneyse neden olmasın benim öylelerine maddi olarak gücüm yetmeyeceği için ben devlete başlıycam..
aramıza hoşgeldin cnm..tek yumurta mı çift yumurta mı?rabbim hepimizin sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucagına almasını nasip etsin.
kızlar şimdi geldim doktordan kesemizi gördük 8 mm dedi doktor 5,5 - 6 hafta ile uyumluymuş, şükürler olsun ki hiçbir sıkıntı yok dedi.
bu dönem çok zor gerçekten, ne normal kıyafetlerimi giyebiliyorum ne de hamile kıyafeti. iki haftadır pantolonlarımın düğmesi açık geziyorum.Tayt giymek yasak , öğretmen önlüğüyle kamufle ediyorum. bugün çıkıp kendime rahat birşeyler bakıcam, 4 aylık hamile gibi göbüş çıktı.kızımdan kalan hamile kıyafetlerimi saklamıştım , çıkarsam iyi olacak.o kıyafetleri 4. ayda giymeye başlamıştım oysaki:26: