dün gece eşime doğumgünü hediyesi olarak bebek haberini verdim :) ona söylediğim andan beri de kalbim küt küt atıyor, inanılmaz heyecanlıyım ya :) kendi içimde tutarken hiç bu kadar heyecanlanmıyordum, sanırım paylaştıkça çoğalıyor bu mutluluk :)
inşallah her şey yolundadır ve bebişim benimledir. önümüzdeki haftaki ilk doktor randevumuzu iple çekiyorum!
dün gece eşime doğumgünü hediyesi olarak bebek haberini verdim :) ona söylediğim andan beri de kalbim küt küt atıyor, inanılmaz heyecanlıyım ya :) kendi içimde tutarken hiç bu kadar heyecanlanmıyordum, sanırım paylaştıkça çoğalıyor bu mutluluk :)
inşallah her şey yolundadır ve bebişim benimledir. önümüzdeki haftaki ilk doktor randevumuzu iple çekiyorum!
arkadaşlar,mide bulantısına öneriniz var mı,ilaç dışında..
ilaç verdi doktor ama çok kötü olana kadar alma dedi..iyice dayanılmaz olana kadar almıyım diyorum ben de.
hiçbişey yiyemiyorum,bu saat oldu kahvaltı edemedim..içim almıyo
napsam ne etsem bir fikriniz var mı..
kızlar şimdi geldim doktordan kesemizi gördük 8 mm dedi doktor 5,5 - 6 hafta ile uyumluymuş, şükürler olsun ki hiçbir sıkıntı yok dedi.
anladım karakedi,sağol...araştırmak lazım tabii,iyi bir yer olduğunu bildiğim için gidiyorum ama bunları da araştırmak lazım tabii..
teşekkürler
arkadaşlar,mide bulantısına öneriniz var mı,ilaç dışında..
ilaç verdi doktor ama çok kötü olana kadar alma dedi..iyice dayanılmaz olana kadar almıyım diyorum ben de.
hiçbişey yiyemiyorum,bu saat oldu kahvaltı edemedim..içim almıyo
napsam ne etsem bir fikriniz var mı..
Benim ilk gebeliğimde de 5.aya kadar karnım pek çıkmadı.Asıl büyüme 6. aydan sonra olmuştu. Bundada henüz hiç birşey yok. Yanlızca otururken rahim bölgemde bir dolgunluk hissediyorum o kadar...
Allahım o kadar güzel bir denge kurmuş ki... İlk aylarda hemen karnımız büyüse bebek büyüse inanın ki çok zorlanırdık. İnşallah göreceksiniz son aylarda tekmelerden ve karnınızın büyüklüğünden uyuyamayacaksınız. Sırtüstü yatamayacaksınız, yüzüstü zaten yatmayacaksınız, sağ yana veya sol yana yatacaksınız onda da bebek yatağı tekmeleyecek rahatsız olacak siz gene yatamayacaksınız. Ama çok keyifli tabi yanlış anlaşılmasın sakın...Yani kurulan denge müthiş Allah her anne olmak isteyene nasip etsin bu duyguları....
hadi gözün aydın cnm..kalp atışı için ne zaman çağardı doktor?
evet cnm özellikle yenidoğan yogun bakımı olup olmadıgına bak ve tam teşekküllü olup olmadıgı arastır en önemlileri onlar..
ahh cnm yaa hepimizde aynı sıkıntılar 3 aylık olunca hepimizin gecer inşallah...
haftaya çağırdı fakat kalp atışı falan demedi 6+5 olacağım haftaya cuma ya , acaba 7+1 ken pazartesi mi gideyim kalp atışlarını rahat duymak için bilmiyorum sizce?
İstanbul'dayım. Medicana süper olur valla yakınımda.
ben korkuyorum biraz çünkü ilk gebeligim mol gebelıktı 1 sene yasak kondu sonra 3-4 ugraştık olmadı ama bua ay çıktı
inanırmısınız doktora gitmekten korkuyorum bi problem olur diye
ya canım sana bişey sormak istiyorum senin usg ölçümlerinde rahim genişliği yazıyor mu?sol en üstte cm cinsinden yazan değerler hani.kızlar sizde usg görüntülerinize bakabilir misiniz sol üstte kaç cm yazıyor çünkü o rahim genişliğimizmiş ve 8.haftada artık portakal büyüklüğünde oluyormuş.benim 6+4 te 9 cm di 7+4 15 cm yazıyor bir haftada ammada farkediyormuş meğer:)))
cnm ben en son 29 kasımda gitmiştim o zaman 11 cnm çıkmıştı ama benimkiler ikiz biliyorsun öle oldukları için normalden daha küçük olur mu bilmiyorum ??? ama okudugum kadarıyla zaten çok hızlı büyüyorlar dogduktan sonra bu hızla büyüse boyu 1 ayda 15 metre olurmuş..
bebiş için çok bekleyenlerden biriydim bende ve ailem bu zorlu sürecimin en büyük destekçileriydi,hamile haberimden sonra ailemin 5.torunları olmasına rağmen benimki başka bir sevinçle karşılandı şimdiden planlar yapılmaya başlandı.abimle yengemde bana bir hediye almışlar ve paketi bi açtımmmm hamiş kıyafetiiiii:)))görünce içim gitti nasıl mutlu oldum bir bilseniz giymek için sabırsızlanıyorum resmen o günlerde gelecek mi allahımm
Bunu sizinle paylaşmak istedim
anladım canım ya ben çok merak ettim benimki hızlı büyümüş gibi geldi de:))ama tatlım zaten 11 cm yada 15 cm olan bebişlerimiz yada keselerimizin büyüklüğü değil ki kendi rahimimizin bebişimize açtığı alan olan rahim büyüklüğümüz.senin 11 mm mi yazıyor yoksa cm mi?
Bebiş için çok bekleyenlerden biriydim bende ve ailem bu zorlu sürecimin en büyük destekçileriydi,hamile haberimden sonra ailemin 5.torunları olmasına rağmen benimki başka bir sevinçle karşılandı şimdiden planlar yapılmaya başlandı.Abimle yengemde bana bir hediye almışlar ve paketi bi açtımmmm hamiş kıyafetiiiii:)))görünce içim gitti nasıl mutlu oldum bir bilseniz giymek için sabırsızlanıyorum resmen o günlerde gelecek mi allahımm
bunu sizinle paylaşmak istedim