Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

dün gece eşime doğumgünü hediyesi olarak bebek haberini verdim :) ona söylediğim andan beri de kalbim küt küt atıyor, inanılmaz heyecanlıyım ya :) kendi içimde tutarken hiç bu kadar heyecanlanmıyordum, sanırım paylaştıkça çoğalıyor bu mutluluk :)

inşallah her şey yolundadır ve bebişim benimledir. önümüzdeki haftaki ilk doktor randevumuzu iple çekiyorum!

ayy çok harika olmuş,denk gelmesi!!
ben de isterdim böyle özel günlere denk gelsin ama bebecik istediğimiz zamanda gelmedi malesef

paylaştıkça çoğalıyor katılıyorum,söylerken birine,ağlayacak gibi oluyorum,kalbim çarpıyo filan :)

mutluluğunuz daim olsun,kucağınıza da alın inşallah sağlıkla...hepimiz için böyle olsun inşallah.....

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi

Sevgili öcük cok şükür dışta kanamam yok..senin durumun nasıl agrin felan var mi doktorun ne soyluyor bu durum icin?

Canım çok geçmiş olsun. Gerçekten zor bir durum yaşadığım için biliyorum. Benimkisi hafifledi biraz. Arada sırada yine artıyor ama olsun çok şükür ilk zamanlara göre birşeyler yiyebiliyorum. Ben İbrahim Saraçoğlundan duymuştum hamilelerde yapabilir demişti kendimde yaptım beni biraz rahatlattı.Sende dene. Taze zencefili Baş parmağın büyüklüğünde kesiyorsun. Soyuyorsun ve birkaç yerden parçalayıp kaynayan iki bardak suyun içine atıp 5 dk kaynatıyorsun.Sonra dinlenmeye bırak.Çok soğumadan yudum yudum iç. Bu arada zencefilin kokusu bile iyi geliyor.Ben midem çok bulandığında biraz kesip kokluyordum daha iyi hissediyordum.Dene bakalım inşallah iyi gelir. Sabır geçecek bunlar az kaldı....

kızlar şimdi geldim doktordan kesemizi gördük 8 mm dedi doktor 5,5 - 6 hafta ile uyumluymuş, şükürler olsun ki hiçbir sıkıntı yok dedi.

hadi gözün aydın cnm..kalp atışı için ne zaman çağardı doktor?

anladım karakedi,sağol...araştırmak lazım tabii,iyi bir yer olduğunu bildiğim için gidiyorum ama bunları da araştırmak lazım tabii..
teşekkürler

evet cnm özellikle yenidoğan yogun bakımı olup olmadıgına bak ve tam teşekküllü olup olmadıgı arastır en önemlileri onlar..

ahh cnm yaa hepimizde aynı sıkıntılar 3 aylık olunca hepimizin gecer inşallah...

Benim ilk gebeliğimde de 5.aya kadar karnım pek çıkmadı.Asıl büyüme 6. aydan sonra olmuştu. Bundada henüz hiç birşey yok. Yanlızca otururken rahim bölgemde bir dolgunluk hissediyorum o kadar...
Allahım o kadar güzel bir denge kurmuş ki... İlk aylarda hemen karnımız büyüse bebek büyüse inanın ki çok zorlanırdık. İnşallah göreceksiniz son aylarda tekmelerden ve karnınızın büyüklüğünden uyuyamayacaksınız. Sırtüstü yatamayacaksınız, yüzüstü zaten yatmayacaksınız, sağ yana veya sol yana yatacaksınız onda da bebek yatağı tekmeleyecek rahatsız olacak siz gene yatamayacaksınız. Ama çok keyifli tabi yanlış anlaşılmasın sakın...Yani kurulan denge müthiş Allah her anne olmak isteyene nasip etsin bu duyguları....

Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun ve cüzi fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

haftaya çağırdı fakat kalp atışı falan demedi 6+5 olacağım haftaya cuma ya , acaba 7+1 ken pazartesi mi gideyim kalp atışlarını rahat duymak için bilmiyorum sizce?

canım benim kasık bölgemde bariz bi şişlik var bayağıda sert acaba çabuk mu çıkacak ki?annemle ablam merak etti kasıklarıma baktılar amanın şimdiden çıkmaya başlamış dediler ya daha çok erken değil mi?Büyüdüğü günleri öyle sabırsızlıkla bekliyorum ki şuan sanki yaptığım her hareket bebişime zarar verecek,sanki her an birşey olacak korkusuyla günün her saati diken üzerindeyim.en azından o günler geldiğinde bebişimin hareketlerinden iyi olduğunu anlayabilirim ben ne sıkıntı çekersem çekeyim ama yeter ki bebişim iyi olsunnnnn((

ya canım sana bişey sormak istiyorum senin usg ölçümlerinde rahim genişliği yazıyor mu?sol en üstte cm cinsinden yazan değerler hani.kızlar sizde usg görüntülerinize bakabilir misiniz sol üstte kaç cm yazıyor çünkü o rahim genişliğimizmiş ve 8.haftada artık portakal büyüklüğünde oluyormuş.benim 6+4 te 9 cm di 7+4 15 cm yazıyor bir haftada ammada farkediyormuş meğer:)))

haftaya çağırdı fakat kalp atışı falan demedi 6+5 olacağım haftaya cuma ya , acaba 7+1 ken pazartesi mi gideyim kalp atışlarını rahat duymak için bilmiyorum sizce?

canım kalp atışına bakacak o yüzden çağırmış olmalı benimde 6+3 te çağırmıştı allah musmutlu haberler nasip etsin:))

cnm ben en son 29 kasımda gitmiştim o zaman 11 cnm çıkmıştı ama benimkiler ikiz biliyorsun öle oldukları için normalden daha küçük olur mu bilmiyorum ??? ama okudugum kadarıyla zaten çok hızlı büyüyorlar dogduktan sonra bu hızla büyüse boyu 1 ayda 15 metre olurmuş..

anladım canım ya ben çok merak ettim benimki hızlı büyümüş gibi geldi de:))ama tatlım zaten 11 cm yada 15 cm olan bebişlerimiz yada keselerimizin büyüklüğü değil ki kendi rahimimizin bebişimize açtığı alan olan rahim büyüklüğümüz.senin 11 mm mi yazıyor yoksa cm mi?

Bebiş için çok bekleyenlerden biriydim bende ve ailem bu zorlu sürecimin en büyük destekçileriydi,hamile haberimden sonra ailemin 5.torunları olmasına rağmen benimki başka bir sevinçle karşılandı şimdiden planlar yapılmaya başlandı.Abimle yengemde bana bir hediye almışlar ve paketi bi açtımmmm hamiş kıyafetiiiii:)))görünce içim gitti nasıl mutlu oldum bir bilseniz giymek için sabırsızlanıyorum resmen o günlerde gelecek mi allahımm

bunu sizinle paylaşmak istedim

allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin ilk önce bu duyguyu hiç tatmamış olanlara inşallah

cnm benimkinde doktor keseyi ölçerken durdurdu orda yazan rakam..hatta ultrasyon kagıdım yanımdaydı çıkardım baktım 11 mm yazıyor cnm onun dışında yazan bişi yok valla benimkinde

canım inan bende duygulandım yazdıklarına bizde uzun zaman bekledik (2 yıl) ailem her zaman destek oldular bu konuda Rabbim onları bizlerin başından eksik etmesin nasıl bir sevinçtir nasıl bir mutluluktur bu bilmiyorum çok farklı birşey geç oldu güç olmasın inş Rabbim sağ salim kucağımıza aldığımız günleride nasip eder hepimize o hamiş kıyafetlerini giymeyi bende sabırsızlıkla bekliyorum hatta eşim ikide bi hadi gidelim sana hamile kıyafeti alalım diyip duruyor :))) eşim özeni inş Rabbim gönlümüze göre sağlıklı hamilelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.
bu arada izmir sanırım doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…