- 25 Ocak 2011
- 327
- 21
kızlar çok sağolun..Allah hepimizinkini bağışlasın inşallah sağ salim alalım kucağımıza..
demek sizler de ikiz sahibisiniz çok hoş..
siz nasıl karşıladınız peki bunu,ben sanki çok sevinemiyorum,Allahın gücüne gitmesin,verdiğine şükürler olsun ama korku var biraz bende..siz ne durumdasınız??
bu arada 5+4 te belli oldu ultrasonda...
canım dualarımız seninle inşaallah bişey olmaz. sen içini ferah tut ve dinlen. inşaallah pazartesi hayırlı haberlerını alırız..
kızlar sizde de tuvaletinizi yaptığınızda sanki saatlerdir tutuyormuşsunuz gibi kasık ağrısı oluyor mu?
Sigara krizim tuttu başka bişey düşünemiyorum ha bire bişeyler yiyorum napıcam?????
canım bizde aynı durumdayız eşim annem babam karnımın iyice belirdiğini sölüyor bencede öyle biliyorum daha erken demek ki iç karnımız küçükmüş bizim çünkü sip sivri gebelik karnı resmen çıkan kiloyla alakalı deil benim pantolonlarım da olmuyor bu arada 1 2 haftadır tayt tan başka bişey giymiyorum sanırım doğuma kadar taytlar en iyi kıyafetlerimiz olucak
Rabbim oncelikle isteyen herkese hayirli gebelikler nasip etsin. Bende 8+3 haftalik hamileyim.gecen hafta persembe gecesi adet olacakmisim gibi sancim vardi uyuyamamistim.cuma gunu gecikmeden doktora gittim ilk defa kalp atisini duydum gozlerim doldu sevincten..yalniz kese etrafında kanama oldugu icin dusuk riskim varmis 3 unite serum takildi sanciyi azaltsin diye.ben ise aglamaktan berteraf olmustum.sonra 5 gun calistigim icin rapor verdi.pazartesi tekrar kontrole gidecem dua edin kizlar.benimle ayni durumu yasayan oldu mu aranizda.?
yemeye devam :))))) başka çare yok gibiiii sakız çiğne belki iyi gelir
Bugün 7+0 günlük gebeliğimde kalp atışı için dr.a gittim.
Mucize oldu canlar. Ben 1 kesede 2 kalp atışı gördüm.
Tek yumurta ikizim olcak inşallah
Kurban olduğum Rabbim çoooooooooooooook büyük.
Hepimize sağlıklı 1 gebelik, doğum ve evlatlar nasip etsin Rabbim. AMİN
bende hamileyim kan testi yaptırdım 4516 çıktı sence çok mu yüksek hesaplamalarıma göre 5 haftalık hamıleyim
Adetin kaç gün geçmişti ? Ona göre az çok anlaşılır az mı çok mu?
Aranıza 10dk önce katıldım :) inanılmaz faydalı bilgiler edindim burada....
Allahım sağlıkla , sıhhatle , hayırla kucağınıza almayı nasip etsin minişinizi :) allahım nazarlardan korusun inşallah.
Bende 3 gün önce öğrendim hamiş olduğumu , betahcg değeri 1236 çıktı, bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Ve uan inanılmaz karamsar duygular içindeyim. Yine bişe olur diye çok korkuyorum. 8. Haftada oluşan düşükleri vs... Okudukça içim daralıyor. Umarım bende sizin gibi sağlıklı bir şekilde doğum günümü saymaya başlarım. :) dualarımız sizinle, ben ve benim gibi tatlı heyecan içinde olanlarada dualarınızı bekliyorum güzel anne adayları ve anneler :)
kızlar meraba bende bugün hamile olduğumu öğrendim 855 değerim sağlık ocağındaki hemşire en yakın zamanda doktora git dedi ama p.tesiden sonra gidebileceğim bu değer düşük mü kızlar kese görünürmü kalp atışı ne zaman duyulur tahliller ne zaman istenir. ilk gebelik olduğu için hiçbişey bilmiyorum valla
Rabbim oncelikle isteyen herkese hayirli gebelikler nasip etsin. Bende 8+3 haftalik hamileyim.gecen hafta persembe gecesi adet olacakmisim gibi sancim vardi uyuyamamistim.cuma gunu gecikmeden doktora gittim ilk defa kalp atisini duydum gozlerim doldu sevincten..yalniz kese etrafında kanama oldugu icin dusuk riskim varmis 3 unite serum takildi sanciyi azaltsin diye.ben ise aglamaktan berteraf olmustum.sonra 5 gun calistigim icin rapor verdi.pazartesi tekrar kontrole gidecem dua edin kizlar.benimle ayni durumu yasayan oldu mu aranizda.?