Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar meraba bende bugün hamile olduğumu öğrendim 855 değerim sağlık ocağındaki hemşire en yakın zamanda doktora git dedi ama p.tesiden sonra gidebileceğim bu değer düşük mü kızlar kese görünürmü kalp atışı ne zaman duyulur tahliller ne zaman istenir. ilk gebelik olduğu için hiçbişey bilmiyorum valla

ben çok şok oldum halada çıkamadım ben hep nasıl taşıyacam diye kaygı ediyorum allahım sağ salim doğsunlarda inşallah bakılır nasılsa bi şekilde bide ben 8. haftanın başında öğrendim ikiz olduğunu ayrıca şok oldum yaniii

canım dualarımız seninle inşaallah bişey olmaz. sen içini ferah tut ve dinlen. inşaallah pazartesi hayırlı haberlerını alırız..

Allah razi olsun cnm insallah gelip gecici bir durumdur..bu arada kendi kendime nazar ettim galiba :) bulantim hicbir belirtim yoktu simdi bu 2 gundur perisanim agzimin tadi hic yok zehir gibi.istahim gitti.. :) ama razıyım yeter ki saglikli olsun. .

ben ikiz olduğunu 8. haftanın başında öğrendim o ara zaten normal pantolonlar sıkıştırmaya başlamıştı ikiz olduğunu öğrenince kendimi hemen hamile pantolonu alırken buldum işyerinde tayt giyemiyoruz abest olur bu gün giydim acaba dedim sonra tekrar çıkardım :))) içime sinmedi :))

kanama bile oldu çoğumuzda panikleme ilaçlar işe yarıyor dinlenmen de gerek geçmiş olsun gözün aydın canımmm

Aaa ne kadar güzel ya Tebrik ederim

ikizler 4 oldu canım hayırlısı bizimkiler ayrı yumurta ikizleri seninkide farklı bir duygu olmuş allahım sağ salim doğurmak nasip etsin

Ay düşününce tekrar şaşırdım harika bişey, tam bir mucize tek yumurta ikizleri Çok tatlı birbirinin tamamen aynısı iki bebişş off çok güzel. Tek yumurta ikizleri iki tebriği hakediyor bence o yüzden al bu da ikinci tebriğim

hayırlı ugurlu olsun aramıza hoşgeldin..topikteki 4. ikiz annesi ama tek yumurta olan ilk ikiz annesisin canım benim :))rabbim bebeklerimizi sağ salim kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah

bende hamileyim kan testi yaptırdım 4516 çıktı sence çok mu yüksek hesaplamalarıma göre 5 haftalık hamıleyim

Sen daha yenisin evet 5 haftalık görünüyor değerin:) yüksek olmasının zararı yokki ne kadar yüksekse o kadar büyümüştür. Doktora git derim ben önümüzdeki hafta.

Aranıza 10dk önce katıldım :) inanılmaz faydalı bilgiler edindim burada....
Allahım sağlıkla , sıhhatle , hayırla kucağınıza almayı nasip etsin minişinizi :) allahım nazarlardan korusun inşallah.
Bende 3 gün önce öğrendim hamiş olduğumu , betahcg değeri 1236 çıktı, bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Ve uan inanılmaz karamsar duygular içindeyim. Yine bişe olur diye çok korkuyorum. 8. Haftada oluşan düşükleri vs... Okudukça içim daralıyor. Umarım bende sizin gibi sağlıklı bir şekilde doğum günümü saymaya başlarım. :) dualarımız sizinle, ben ve benim gibi tatlı heyecan içinde olanlarada dualarınızı bekliyorum güzel anne adayları ve anneler :)

benım 8 gün geçikti bta hcg degerim 4516 çıktı ilk gebeligimde mol gebelıktı bıraz korkuyorum bılgısı olanlar yardımcı olabılırmı

canım ilk önce hayırlı olsun daha yeni bi gebelik hormon seviyen 1500 ve üzeri olduğunda kesenin görülebileceği söyleniyor ve öyle oluyor zaten sen bi 2 gün sonra tekrar test yaptır belirtilen seviyeye ulaştıysa keseyi Allahın izniyle görebilirsin umarım

Merhaba oncelikle tebrik ederim saglikla kucagina alirsin insallah benimde dun kontrolum vardi kalp atisi icin gittim bebegide gorduk kalp atislarinida dinledik ama kese etrafinda kanama gozukuyor dedi dr progestan verdi gunde 3 defa 1 haftada rapor simdi dinleniyorum insallah korktugumuz basimiza gelmez bu sefer hayirli ve mutlu son olur. Simdi nasilsin dista kanaman ve agrin varmi

Kızlar ikiz gebelikte neden özel hastanelere güvenmemeliyiz?
Yenidoğan ünitesi olan hastaneler yine de yetersiz mi olur?
Of bu hastane işleri de zormuş. .şuanda özele gidiyorum memnunum da ama devlete de gidip arada görüneyim diyorum.sonra doğum nerde olur nasıl olur onu bilemiyorum..belki daha erken bunlar için, öncelikli isteğim ilk 3 ayı sağlıkla atlatmak..ama bunu da düşünüyorum işte :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…