Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar bugün cok kötü midem bulanıyor acayip kötüyüm çıakrdım çıkarıcam o derece..iş yerinde zor duruyorum..kaç gündür ne güzel iyiydim şimdi yine kötü oldum.. ((

benim usg de 5,4 cm/19 hz diye birşey yazıyor bu mu acaba ama o gün doktor bize bebişimizin boyu olarak 5 mm demişti 6+2 dik o gün anlayamadım eğer o gün 5 cm se bugün baya büyümüş oluyor o zmn en son çarşamba doktora gittik biz o günde 15 mm olmuştuk ya arkadaşlar mm lerden bahsediyoruz ama bunlar bizim hayatımızda karşılaştığımız en güzel ölçülerimiz inanılmaz bişey en son doktorumuz 15 mm 1,5 cm diyince çok acayip oldum bebiğim uzun boylu olcak dedim direk Rabbim sağlıklı olması nasip etsinde ay ben bugün duygusalım galiba

kızlar bugün cok kötü midem bulanıyor acayip kötüyüm çıakrdım çıkarıcam o derece..iş yerinde zor duruyorum..kaç gündür ne güzel iyiydim şimdi yine kötü oldum.. ((

canım işyerinden yemek yiyomusun benim bulantım vs. normalde hiç yoktur dün ilk defa işyerinden yemek yedim çıkarmak zorunda kaldım ve gün boyu o bulanma devam etti şuan yine aynı şey azıcık bişey yedim az önce yine içim bulandı ayran falan içsen belki iyi gelir hiç bilmiyorumda bulantılara ne iyi geliyor

merhaba kızlar benımde adetım 9 gun gecıktı gelmedı hala adete ıkıgun kala yumurtlama akıntısı geldı dıkkate almadım acıkcası ama adette olmadım testlerde nagatıf gec dollenmeden supelenıyorum hayırlısı olur ınsallah hamıleler rabbım kucagınıza almayı bır avazda rahatca dogum yapmayı nasıp etsın ınsallah amınnn hamıle kalmak ısteyenler rabbım yuzunuzu guldursun herkeze evlat nasıp etsın ınsallah amınnn

sağol arkadaşım yaa..
denicem inşallah..
çıkarınca daha rahatlıyorum..

bir de bu bulantılar baş ağrısı da yapıyo mu,başım da çok ağrıyo benim,midemden dolayı olduğunu düşünüyorum..böyle çok tuhafım,üstüme geliyo herşey,daraldım,midem başım..........................
sabır artık sabır napim.......

işyerinin yemekleri cok kötü sadece çorba içebiliyorum onun dısında yogurt fln yiyorum cnm..cok yaglı geliyor bana yemekler..ama bugün sadece corba içtim ondan oldugunu sanmıyorum sabahtan beri var bulantım..yine leblebi yiyorum sabahtan beri..

Ay canım ya öncelikle hayırlı olsun Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin dün akşam bizde ılk hediyemizi aldık çok duygulandım ben annemi olacagım inanamıyorum diye agladım Rabbım herkese nasıp etsın inşallah

Kızlar ya benim gibi olan varmı çok merak ediyorum son 3 4 gündür bi korku sardı ya bebegıme bısey olursa ya saglıklı olmazsa eli ayagı kulagı gözu dili herseyı hep dua edıyorum ama düşünmeden edemiyorum anaokulu öğretmeniyim artı özel eğitim alanında da eğitim aldım acaba bu bılgılerı çok bıldıgım içinmi çok dusunuyorum yoksa sizlerede oluyormu?

canımm seninle hem düğün tarihlerimiz hemde doğum tarihlerimiz aynı tevafukun böylesi:))aminn inşallah evlatlarımızıda tüm sevdiklerimizle büyütebilmeyi,onlarında kucağına verebilmemizi nasip etsin rabbim:))ayyy canım zaten ben o kıyafetin hep hayalini kuruyodum bi an bu kadar yaklaşmış olduğumu görünce çok duygulandım yengemin boynuna sarıldım bir baktım ki annem ağlıyor:))annem zaten hemen bi giysene nasıl olacak demeye başladı akşam eşime gösterdim hemen aynı seninki gibi sabırsızlıkla göbüşümün büyüyüp o cicişleri giyeceğim günleri bekliyo.inşallah canım inşallahh:)).evet izmir ya sen?

ah canım hepimiz aynı durumdan muzdaribiz korku olmaz mı ben artık iyice paronayaklaştım ya bişey olursa korkusuyla aklıma saçma sapan şeyler geliyo hayırlısıyla bi 4.ayımıza girsek daha rahat oluruz.

Sevgili öcük cok şükür dışta kanamam yok..senin durumun nasıl agrin felan var mi doktorun ne soyluyor bu durum icin?

Benimde kanamam yok ama bu sabah cok kucuk kahverengi leke gelmis doktorum korkutmadi beni sadece dinlen ve ilacini ic dedi bende hep yatiyorum islerimide sagolsun arkadaslarim kardesim esim hallediyor belirtilerimde yogun bir sekilde devam ediyor eger leke kanamaya donusurse doktora gidicem sali gununu beklemicem

amin canım allah hep beraber doğumu beklemeyi nasip etsin siz ilk hediyenizi kimden aldınız ve neydii:))çok güzel anlar bunlar sanırım o yüzden kaybetme korkusu var,her anı rüya gibi :)))

amin canım:))crl yazan bebişin kendi büyüklüğü oluyor, (b) 0.0/15 cm gibi yazan şeyde genişleyen rahminin büyüklüğü oluyormuş.

canım ya hepimizin aynı durumlar sanırım ,bende bu saate kadar hala bişey yemedim bulantım hafif ama ağızımın tadı yok(
bulantı anında mideme en iyi gelen şey kaşarlı tost oluyor benim yada peynir ekmek bari bu tür şeyler yemeyi dene canım gıdasız kalma hem mideni bastırır çok hafif ve tuzlu şeyler tercih et.Leblebide pek işe yaramıyor ki bide bana kadın doğumcum et süt yumurta yicem yemem gerek diye kendini zorlamam sakın şuan bebeğinin hiçbirşeye ihtiyacı yok o sadece kanınla besleniyo,canın ne isterse onu ye,12.haftadan sonra zaten onları miden bulanmadan yiyeceksin,şuan yeter ki kusma dedi sende zorlama kendini,son olarak eğer çok şiddetliyse bulantıların doktorumun verdiği vitamin destekli bulantı ilacımı söyleyim sana doktorunu ara sor onay verirse onu kullanmaya başla istersen.

amin canım allah hep beraber doğumu beklemeyi nasip etsin siz ilk hediyenizi kimden aldınız ve neydii:))çok güzel anlar bunlar sanırım o yüzden kaybetme korkusu var,her anı rüya gibi :)))

Teyzesinden aldık ilk hediyesi nevresim takımı çok şeker bişey ve babasına çok tatlı bir badi almış (aslında bebegimize) üzerinde bebek resmi var ve yazılar babacığım artık bu evde bende varım. bundan sonra aklını basından annemı elinden paranı cebınden uykunu gozunden vs.. alırsam sakın şaşırma yazıyor ama çok tatlı yaa bayıldım :)))) Rabbım kullandığımız gunleri gosterır ınsallah

evet ya aynı duygular hepimizde o kıyafetlere bu kadar yakın olmak bilmiyorum hep hayalini kurardım şimdi çok yakınımızda inş Rabbim tez zamanda o kıyafetleri giymeyide nasip eder hepimize
düğünler doğumlar memleketlerde aynı canım bende izmir sen nereye gidiyosun hastaneye hangi semt :) valla çok sevindim izmirli bir arkadaş buldum sonunda :)))

cnm cok sağol ya sen ismini ver eger cok kötü olursam sorarım doktoruma am bende ilaç kullanamam taraftarıyım mümkün oldugunca..zorlamak iyi değil evet ama biraz rahatlatıyor işte..leblebi bana iyi geliyor ama sürekli yemem lazım hiç boş bırakmamam lazım agzımı..akşam inan pert gidiyorum eve aclıktan..bazen gün içindede elim ayagım tutmuyor gibi oluyor..inşallah en kısa zamanda atlatırız bugünleri

ah canım hepimiz aynı durumdan muzdaribiz korku olmaz mı ben artık iyice paronayaklaştım ya bişey olursa korkusuyla aklıma saçma sapan şeyler geliyo hayırlısıyla bi 4.ayımıza girsek daha rahat oluruz.

ya arkadaşlar hepimizde mi var bu korkular off offf ben panik atak hastasıyım zaten benim panik atak ölüm korkusu heran kalbim durucak ölücem korkusu vardııııııı ilaç falan da kullanamıyoruz e pisikologa gitcek zamanımda yok özele vericek maddi durumumda kendi kendime yenmeye çalışıyorum yıllardır hiççççççççç korkmıcaz bebişlerimiz bizimle çok mutluyuz hepimizde evet çok mutluyuz sonunda hamileyiz bizde bebişlerimizi bekliyoruz iyi iyi düşünüp korkmucaz inşşş

Sigaraya savaş açan arkadaşlar durumlar nasıl, bıraktım fakat çok zorlanıyorum, habire yemekten kilo aldım, sakız çiğnemekten de çenelerim ağrıdı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…