- 8 Ekim 2013
- 1
- 0
- 34
Ben biras önce öğrendim hamile olduğumu kendimi çok garip hissediyorum ama çokkk mutluyum allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda arkadaşlarım.
Ben biras önce öğrendim hamile olduğumu kendimi çok garip hissediyorum ama çokkk mutluyum allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda arkadaşlarım.
Canım bu arad benimde karnım hafif hafif blirmeye başladı alt tarafı daha sert ve gergin.seninde öle mi?birde yayvan gibimi sivri gibi mi karnın?
canım ben normalde de balık etliyimdir zayıf değilim yani ama kilom benim kalça kısmımdadır göbek pek yoktu yani bende şimdi sivreldi karnım bildiğin sip sivri göbek var gergin de dediğin gibi belimde kalınlaştı zaten normalde kiloma rağmen belim çok inceydi senin ikiz ama normal çıkması heralde artık
Normalde aslında 3,5 4 ayda cıkıyormuş karın belirginleşmeye başlıyormuş..ikizlerde 3 ayda belirginleşiyormuş ama bizimkiler biraz erken davrandılar galiba :)) karın sivrilirse erkek olurmuş öle diyorlar :)) sen çin takvimi yapmış mıydın cnm?
canım öyle deniyor birde ilk gebelikte karın daha geç çıakr diyorlar ama iç karın yapısına bağlı sanırım balık etli olanların iç karnı daha küçük olurmuş diye okumuştum bir sitede benim anneminde çok erken belirmiş karnı birde anneminde karnı sip sivri olmasına rağmen kız olmuşum işte çin takvimine de bakmıştım kız görünüyor ilk hamileliğimi öğrendiğimde de içimden kız geçti ama kısa sürdü şuan tamamen erkeğe adepte olduk ailecek hayırlısı Allah tan sağlıklı olsunlarda aslı kız erkek ayrımım yok senin karnın nasıl yaygın mı
Cnm benimde öne dogru çıkıyor sanki..sivrilmeye başladı görenler erkek bunlar diyor ama rabbim bilir en güzelini..ama 1 kız 1 erkek geçiyor benim gönlümden..ikiz olduklarını öğrenmeden önce bakmıştım bende çin takvimine banada kız çıkartmıştı :))
Rabbim sağlıla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. canım benim hep hayalimde ikiz bebişler vardı hayırlısı böylemiş sizin normal yoldan mı oldu tedavi ilemi ikiz ya o yüzden merak ettim
Kızlar merhaba
Bugün kontrolüm vardı kalp atışları için gittim sabah çok şükür bebeğide gördüm kalp atışlarınıda duydum fakat kese çevresinde kanama varmış. Progestan verdi 1 hafta rapor şimdi dinleniyorum. Bunuda atlatırım inşallah ama çok üzgünüm
sağol canım cevap verdiğin için içimrahatladı biraz ya yurt dışında olduğum için daha doktor bakmadı o yuzden biraz endişeleniyorum ...[/QUOTE
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...Zaten forumu okuyunca göreceksin senin gibi başka arkadaşlarda var göğüslerim indi diyen. Benimde göğüslerim şiş değil..
amin canım benim rabbim onları bize bağışlasın inşallah..bizim tüp bebek cnm ben 4 senedir ugrasıyorum çocuk sahibi olabilmek için sonunda rabbim mucizesini gönderdi bize de.
ne mutlu sana inşallah iki bebeğinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.kaç haftalıkken belli oldu
gözün aydın sende bizdensin benim senin bide karakedinin ikizleri olacak allahım nasip ederse sağ salimmm inşallah
cnm gözün aydın ve aramıza hoşgeldin..topiğin 3. ikizler annesisin hayırlı ugurlu olsun..rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
hadi bakalım 3 ledik kızlar :))
bizimde 2 yıl sonra oldu bu zaman içinde doktora gittik kaç kez eşimde de bende de hiç sorun çıkmıyodu doktorlar ya aşılama tüp bebek yada Allah bilir ne zaman olucağını diyolardı bekledim 2 yıl sabırla çok zorlu zaman Rabbim kimseyi aratmasın bu yolda tam tüp bebek için doktora gittik yumurtlama takibi yaptık yumurtaların çok iyi çatladığını gördük eşim tekrardan test yaptı etti derken meğer o ay hamile kalmışım çok şükür Rabbime nasıl şükretceğimi nasıl dua edicemi bilemiyorum bebeğimi o kadar özledim ki Rabbim sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin şuan bile o kadar duygulandım geçirdiğimiz 2 yılı düşününce ağlayarak yazıyorum Rabbim bundan yüzlerimizi güldürür inş
kızlar çok sağolun..Allah hepimizinkini bağışlasın inşallah sağ salim alalım kucağımıza..
demek sizler de ikiz sahibisiniz çok hoş..
siz nasıl karşıladınız peki bunu,ben sanki çok sevinemiyorum,Allahın gücüne gitmesin,verdiğine şükürler olsun ama korku var biraz bende..siz ne durumdasınız??
bu arada 5+4 te belli oldu ultrasonda...
cnm benim tüp bebek oldugu için ihtimal vardı zaten..sasırdım ama olabilirliği oldugu için çok büyük sürpriz olmadı..ama ikiz oldukları için çok ama çok mutluyum
kızlar sizde de tuvaletinizi yaptığınızda sanki saatlerdir tutuyormuşsunuz gibi kasık ağrısı oluyor mu?
2 gün önce öyle oldum ben de..gün boyu her gidişimde sanki saatlerdir tutmuşum gibi zorlandım..halbuki tutmuyorum,vaktimin çoğu orda geçiyo sürekli wcdeyim
belki de normaldir