- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
normal demek ki :)
ama ben çok sık da gitmiyorum, aynı eskisi gibi değişmedi tuvalet alışkanlığım henüz. ama yaptığımda kasık ağrısı çekiyorum. galiba daha sık gitmeliyim..
Hahah kendinden mi tiksindin çok alemsin canım ya:) ben kendi sac telimi kopmus gorunce tiksiniyorum ama haklısın, kendi kendime nazar değdirdim bugun yine mide bulantisiyla uyandim. Tansiyonum iyi ama çok teşekkür ederim canım amin inşallah 1-2 haftaya hiç bir şeyimiz kalmaz da tekmeleri beklemeye başlarız:)
esım karnın buyudu dıyo banada oyle gelıyo ama daha erken degıl mı cok zayıftım dümdüz karnım vardı sımdı pantolanlar sıkmaya başladısızın nasıl
canım bizde aynı durumdayız eşim annem babam karnımın iyice belirdiğini sölüyor bencede öyle biliyorum daha erken demek ki iç karnımız küçükmüş bizim çünkü sip sivri gebelik karnı resmen çıkan kiloyla alakalı deil benim pantolonlarım da olmuyor bu arada 1 2 haftadır tayt tan başka bişey giymiyorum sanırım doğuma kadar taytlar en iyi kıyafetlerimiz olucak
evet canım tayttan başka bısey gıyemıcez .gurbette olunca bız esımden başka kımse farkedemedı ne yazıkkıolsun naapalım gormeselerde olur sağlıklı olsunda bebısım
canım benim kıyamam sana önemli olan bebişlerimizin sağlığı tabiki de Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
ya açıcası bende karnımın biran önce belirmesini istiyorum belki ondan mı bu kadar karnım belirdi diyorum :))) ah biz bayanlar bilinç altımıza yerleştiriyoruz sonrada yaşıyoruz :)))
esım karnın buyudu dıyo banada oyle gelıyo ama daha erken degıl mı cok zayıftım dümdüz karnım vardı sımdı pantolanlar sıkmaya başladısızın nasıl
Hiç sorma ya pantolonlarımı görmek bile istemiyorum tayt bile kasıyor beni hemen gidip elbiseler almak istiyorum benim eşim de popon büyüdü diyoro kadar çok yiyorum ki büyümemesi imkansız. Ben de zayıftım 1.78 boy 55 kilo simdi 58e merdiven dayadim 40 haftanın sonunda nolucaz bakalım. Ama bana kilodan çok şişlik gibi geliyor bu.
kaç haftalık kı bebeğin dikkatli kilo almalısın fazlası zararlı
8haftalık canım, sigarayı da bırakınca gebeliği öğrendiğim an iştahım iki kat açıldı. Ben oldum olası çok yerim ama metabolizma da bi yere kadar dayanıyor:)
Rabbim oncelikle isteyen herkese hayirli gebelikler nasip etsin. Bende 8+3 haftalik hamileyim.gecen hafta persembe gecesi adet olacakmisim gibi sancim vardi uyuyamamistim.cuma gunu gecikmeden doktora gittim ilk defa kalp atisini duydum gozlerim doldu sevincten..yalniz kese etrafında kanama oldugu icin dusuk riskim varmis 3 unite serum takildi sanciyi azaltsin diye.ben ise aglamaktan berteraf olmustum.sonra 5 gun calistigim icin rapor verdi.pazartesi tekrar kontrole gidecem dua edin kizlar.benimle ayni durumu yasayan oldu mu aranizda.?
bende hamileyim kan testi yaptırdım 4516 çıktı sence çok mu yüksek hesaplamalarıma göre 5 haftalık hamıleyim
bende hamileyim kan testi yaptırdım 4516 çıktı sence çok mu yüksek hesaplamalarıma göre 5 haftalık hamıleyim
Bugün 7+0 günlük gebeliğimde kalp atışı için dr.a gittim.
Mucize oldu canlar. Ben 1 kesede 2 kalp atışı gördüm.
Tek yumurta ikizim olcak inşallah
Kurban olduğum Rabbim çoooooooooooooook büyük.
Hepimize sağlıklı 1 gebelik, doğum ve evlatlar nasip etsin Rabbim. AMİN
bugün 7+0 günlük gebeliğimde kalp atışı için dr.a gittim.
Mucize oldu canlar. Ben 1 kesede 2 kalp atışı gördüm.
Tek yumurta ikizim olcak inşallah
Kurban olduğum rabbim çoooooooooooooook büyük.
Hepimize sağlıklı 1 gebelik, doğum ve evlatlar nasip etsin rabbim. Amin
Cnm biz aynıyız seninle bende 27 aralıga alıcam günümü ikili test için ama daha öncesinde gitmelimiydim bilmiyorum tüp doktoruma son kez 20 sinde gidicem ondan sonrada devlete başlıycam ama ondan önce devlete hiç gitmedi acaba diyorum bu hafta bir gidip gözüksem mi?pat diye ben ikili teste geldim demesem mi? ayy bilemedim bana yardım edin kızlar