- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
Canım ya birşey sorucam dış gebelik olmadığını nasıl anladı doktor? Yani bunun ayıracı nedir?
Canım ya birşey sorucam dış gebelik olmadığını nasıl anladı doktor? Yani bunun ayıracı nedir?
bugün tekrar kan testi yaptırdım, şükürler olsun sonucum 4593 çıktı :) artık emin bir şekilde yarın akşam eşimin doğumgününü kutlayabilirim :)
hadi hayırlısı bakalım
bugün tekrar kan testi yaptırdım, şükürler olsun sonucum 4593 çıktı :) artık emin bir şekilde yarın akşam eşimin doğumgününü kutlayabilirim :)
çok sevindim canım, hayırlısı olsun
ben ilk öğrendiğim zaman kan testi yaptırmıştım, bakalım cuma günü doktora gidecem, durum nedir öğrencem
çok tedirginim ve sabırsızım
olumsuz şeyler okudukça psikolojim bozuldu
her şeyi takar duruma geldim
çok teşekkürlerr :)
olumsuz düşünme, bebişin her şeyi hissediyor. Hep iyi düşün ki iyi olsun. sev karnını, annesinin onu düşündüğünü bilsin :)
çok sevindim canım, hayırlısı olsun
ben ilk öğrendiğim zaman kan testi yaptırmıştım, bakalım cuma günü doktora gidecem, durum nedir öğrencem
çok tedirginim ve sabırsızım
olumsuz şeyler okudukça psikolojim bozuldu
her şeyi takar duruma geldim
dış gebelikte genellikle bebek tüplere yerleşir canım gebeliğin oluşmasından kısa bir süre sonra şiddetli sancı ve kanamayla kendini gösterir tabi bu kişiden kişiye değişebilir aslında yerleştiği yere göre desek daha doğru olur örneğin tüplere yerleşmiş olsun rahimden çok daha dar bir alan ve rahim gibi büyüme yetisi olmayan bir yer olduğu için sıkıntı yaratır canımcanım dış gebelikte gebelik rahim içinde görünmüyormuş kese ultrosondan öyle dedi dr...
ben kızımdada kiloluydum hoş hayatım boyunca kiloluydum :))) ama ikiz ya ondan çok tırsıyorum inşallah sağlıklı doğarlar doğduktan sonrasını çok kaygı etmiyorum şu an sadece hamileliğimi sorun ediyorumboşver cnm hiç moralini bozma zaten hamilelik süresince 3 yada 4 kere gidicez sağlık ocagına onun haricinde gitmiycez.gül gec boşver..ahh canım biz aynı durumdayız seninle benimde kilom var ve benimde ikiz biliyorsun..napıcaz bilmiyorum..yemesem elim ayagım titriyor mecbur yiyorum napcamı bilmiyorum..canım hayırlı ugurlu olsun...aramıza hoşgeldin..
kızlar bulantılar nasıl gıdıyo dun doktor ılac verdı onu kullanıyorum bıraz hafıfledı benım ne zman tamamen bıtcek daha 7+3 gunluguz bugun doğru duzgun yemek yıyebıldım sonunda :)
dış gebelikte genellikle bebek tüplere yerleşir canım gebeliğin oluşmasından kısa bir süre sonra şiddetli sancı ve kanamayla kendini gösterir tabi bu kişiden kişiye değişebilir aslında yerleştiği yere göre desek daha doğru olur örneğin tüplere yerleşmiş olsun rahimden çok daha dar bir alan ve rahim gibi büyüme yetisi olmayan bir yer olduğu için sıkıntı yaratır canım