Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Senicok cok umutlandirmak istemem ama lekelenmen yerlesme kanamasi da olabilir. En kisa zamanda hayirli haberlerini bekliyoruz. Test sonucnu hemen paylas bizimle :)

canım biraz geç oldu malesef test negatif çıktı bu ay ateş ölçerek denicem bakalım .. bugun fal baktı arkadaş en son tabakta ultrasyonda bebiş gözükür ya aynı o bebek vardı :))) fala inanma falsız da kalma demişler :))

merhabalar..
bugün ultrasonda kesemizi gördük çok şükür..
ve hem de şok!
iki kese gördük,ikizlerim olucak Allah izin verirse kızlar....:KK9:

cnm gözün aydın ve aramıza hoşgeldin..topiğin 3. ikizler annesisin hayırlı ugurlu olsun..rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

gözün aydın sende bizdensin benim senin bide karakedinin ikizleri olacak allahım nasip ederse sağ salimmm inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

hadi bakalım 3 ledik kızlar :))

hanımlArrr 3 haftada 3 kilo almışım :KK43:(( cok degil miii yaaa. simdiden 3 kilo alırsam doguma kadar 30 kilo alırım ben yaaaa.
yalnız değilsin canım bende 2.5 kilo aldım. 3. ay bitsin yavaş tempoda düzenli yürüyüşlere başlıycam, hem bebek için faydalı hem de benim için.

Benim kendiliğinden hafifledi canım çok şükür ya her istediğimi yiyorum sadece gaz ve mide yanması sorunu yaşıyorum ama ona da razıyım mide bulantım azaldı ya. 7+5 im ben de:) tansiyonum düşük 10 a 5 çıktı az önce yatıyorum sürekli halsi halsiz.

aynen canım gaza razıyım bende yeterkı bulantı olmasın tıkısnme olmasın kendımden bıle bı ara tıksındım banyodan çıkmadım gun gecdıkce daha ıyıye gıdıcez ıns :) gecmıs olsun canım ıns duzelır tansıyon sorunun

kızlar bir sağlıkçı ve bir anne adayı olarak söylüyorum lütfen hamileyken sigara tüketmeyin!!!Hem kendiniz hemde içinizdeki yeni oluşmaya başlayan ca:26:n için !!! LÜTFENNNNN !!!

ateş biz aynı ayda doğum yapcaz ben hiç belirti olmuyor diyordun nasılsın ben dün doktor gittim bu yüzden bir sıkıntın yok dediler ben girdim bir kaçker hiç bir şey gerekmiyor merak etme hayırlısı inş

canım biz aynı devam ediyoruz çok şükür dün bizde doktordaydık yeni doktorumuza gittik çok şükür herşey yolunda gidiyor şuanda inş böyle devam ederiz artık belirtimiz yok diye şikayet etmeden hamileliğin tadını çıkartmalıyız bence :)

canım biraz geç oldu malesef test negatif çıktı bu ay ateş ölçerek denicem bakalım .. bugun fal baktı arkadaş en son tabakta ultrasyonda bebiş gözükür ya aynı o bebek vardı :))) fala inanma falsız da kalma demişler :))
68

Hayirlisi olsun gtokaci, bende hamileligimi hic beklemiyorken bir ruya gorup 2 hafta sonra hamile oldugumu ogrenmistim. Ruyalara , fallara devam :) Allah'tan umut kesilmez :):KK34:

kızlar dün doktorumuz bize 25 aralığa randevu verdi ikili tarama testi için sizler neler yaptınız ikili tarama testine randevu alan varmı ne zaman gitmeye başlıyoruz.
ya birde bizim 8 hafta bitti 9. haftaya girdik ama benim karnım belirmeye başladı arkadaşlar sizde durumlar nedir biliyorum çok erken daha ama kilo alımıyla alakası yok bu göbeğin gebelik karnı resmen gerilmeye ve büyümeye başladık çatlak kremlerini ne zaman kullanmaya başlamalıyız acaba

68

Hayirlisi olsun gtokaci, bende hamileligimi hic beklemiyorken bir ruya gorup 2 hafta sonra hamile oldugumu ogrenmistim. Ruyalara , fallara devam :) Allah'tan umut kesilmez :):KK34:

merhaba arkadaslar :

bende hamileyim kan testime göre 5-6 haftalık degerim 4516 çıktı sizce normalmı

arkadaşlar merhaba , bende kan testi yaptırdım 210 çıktı doktor şu an çok küçük ultrasonda göremem dedi. acaba şu an bebeğim kaç haftalıktır bi tahmini olan varmı.

ben de hamile olduğumu kasım 2 de öğrendim..şuan bebeğim 9 hafta 3 günlük..ilk bebeğim..çok heyecanlıyım..bu heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim..herkese huzurlu,sağlıklı bir hamilelik diliyorum:)

ben de hamile olduğumu kasım 2 de öğrendim..şuan bebeğim 9 hafta 3 günlük..ilk bebeğim..çok heyecanlıyım..bu heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim..herkese huzurlu,sağlıklı bir hamilelik diliyorum:)

merhaba hayırlı olsun

senin bch degerin kaç çıktı hatırlıyormusun 5 haftalkken

arkadaşlar merhaba , bende kan testi yaptırdım 210 çıktı doktor şu an çok küçük ultrasonda göremem dedi. acaba şu an bebeğim kaç haftalıktır bi tahmini olan varmı.

Canım son adet tarihine göre hesaplayabilirsin nette bunun için hesaplama araçları var hayırlı olsun buarada :KK49:

Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. :KK49:

kızlar dün doktorumuz bize 25 aralığa randevu verdi ikili tarama testi için sizler neler yaptınız ikili tarama testine randevu alan varmı ne zaman gitmeye başlıyoruz.
ya birde bizim 8 hafta bitti 9. haftaya girdik ama benim karnım belirmeye başladı arkadaşlar sizde durumlar nedir biliyorum çok erken daha ama kilo alımıyla alakası yok bu göbeğin gebelik karnı resmen gerilmeye ve büyümeye başladık çatlak kremlerini ne zaman kullanmaya başlamalıyız acaba

Cnm biz aynıyız seninle bende 27 aralıga alıcam günümü ikili test için ama daha öncesinde gitmelimiydim bilmiyorum tüp doktoruma son kez 20 sinde gidicem ondan sonrada devlete başlıycam ama ondan önce devlete hiç gitmedi acaba diyorum bu hafta bir gidip gözüksem mi?pat diye ben ikili teste geldim demesem mi? ayy bilemedim bana yardım edin kızlar

X