Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

tüm medicanalar
ethica incirli hast. bakırköy
kavacık medistate beykoz
pendik şifa pendik
esenler hayat esenler
silivri hayat silivri
üsküdar anadolu istanbul medicine bağcılar
yeni bosna safa bahçelievler
özel safa bağcılar
hospitalist bağcılar
özel tem k.çekmece
medikal park sultangazi

liste aşağıya indikçe doğum fiyatı düşüyor (3700 tl -- 700 tl )

kavacık medistate ne kadar acaba?

tüm medicanalar
ethica incirli hast. bakırköy
kavacık medistate beykoz
pendik şifa pendik
esenler hayat esenler
silivri hayat silivri
üsküdar anadolu istanbul medicine bağcılar
yeni bosna safa bahçelievler
özel safa bağcılar
hospitalist bağcılar
özel tem k.çekmece
medikal park sultangazi

liste aşağıya indikçe doğum fiyatı düşüyor (3700 tl -- 700 tl )

Benim doktorum ethica incirlide ama maşallah listenin en başında :nazar:

ankara fiyatları çok iyi

medicana normalde kontrol + doğum 5.500 tl
sigorta ile 2.012 tl

2700 3000 tl lik rakamlar beni bayagı sarsar 2 tane bebek gelecek zorlanırım..benim için en iyisi devlet olucak sanırım..hepimizin rabbim sağ salim bebeklerini kucagına almasını nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba
Bugün kontrolüm vardı kalp atışları için gittim sabah çok şükür bebeğide gördüm kalp atışlarınıda duydum fakat kese çevresinde kanama varmış. Progestan verdi 1 hafta rapor şimdi dinleniyorum. Bunuda atlatırım inşallah ama çok üzgünüm

Kızlar merhaba
Bugün kontrolüm vardı kalp atışları için gittim sabah çok şükür bebeğide gördüm kalp atışlarınıda duydum fakat kese çevresinde kanama varmış. Progestan verdi 1 hafta rapor şimdi dinleniyorum. Bunuda atlatırım inşallah ama çok üzgünüm

Canım moralini bozma yat dinlen..inşallah en kısa zamanda gececektir.

2700 3000 tl lik rakamlar beni bayagı sarsar 2 tane bebek gelecek zorlanırım..benim için en iyisi devlet olucak sanırım..hepimizin rabbim sağ salim bebeklerini kucagına almasını nasip etsin inşallah

haklısın allah yardımcın olsun herşeyden iki tane alacaksın, benimde ananem ve babaanemin ikizleri olmuş amca kızımda da var benimde olur belki ama benim 3,5 yaşında oğlum var daha zor olur heralde , inşallah annen yanındadır.

Kızlar merhaba

benim ilk hamileliyimde de kanama var demişlerdi ama ne ilaç ne rapor kendiliğinden düzeldi. üzüntü stres yapma bebiş çok etkileniyor. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Kızlar merhaba

Canım benim de öyle oldu 3 hafta önce kanamam oldu daha yenice öğrenmiştim ağlaya ağlaya gittim doktora. Kesenin etrafında kanama var ama bebişinde problem yok halledeceğiz dedi. senin gibi 1 hafta yatış verdi ve progestan ve 2 defa vurunacağım iğne verdi. ikinci kontrolümüzde oldu. Çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz. tarama testlerimiz için büyümeyi bekliyoruz. Sende gönlünü ferah tut. :KK49::KK49::nazar::nazar::nazar: Allah herkesin bebişlerinin sağlıkla gelmesini nasip etsin İnşAllah..:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Kızlar merhaba

Canım benim de öyle oldu 3 hafta önce kanamam oldu daha yenice öğrenmiştim ağlaya ağlaya gittim doktora. Kesenin etrafında kanama var ama bebişinde problem yok halledeceğiz dedi. senin gibi 1 hafta yatış verdi ve progestan ve 2 defa vurunacağım iğne verdi. ikinci kontrolümüzde oldu. Çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz. tarama testlerimiz için büyümeyi bekliyoruz. Sende gönlünü ferah tut. :KK49::KK49::nazar::nazar::nazar: Allah herkesin bebişlerinin sağlıkla gelmesini nasip etsin İnşAllah..:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

haklısın allah yardımcın olsun herşeyden iki tane alacaksın, benimde ananem ve babaanemin ikizleri olmuş amca kızımda da var benimde olur belki ama benim 3,5 yaşında oğlum var daha zor olur heralde , inşallah annen yanındadır.

şükürler olsunki yakın annem bana çok.. o olmasa biterdim heralde..

Canım moralini bozma yat dinlen..inşallah en kısa zamanda gececektir.
Insallahh daha once kurtaj ve dusugum var tabi korkuyorum bu yuzden ama Allahtan hayirlisini istiyorum
benim ilk hamileliyimde de kanama var demişlerdi ama ne ilaç ne rapor kendiliğinden düzeldi. üzüntü stres yapma bebiş çok etkileniyor. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Tesekkur ederim insallah duzelicek dualarinizi eksik etmeyin

Bende sabah 1 tane aksam 2 tane progestan icicem 1 hafta sonra cagirdi insallah kaybolur kanama kac haftalij hamilesin saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi onlari saglikli gorunce bugunlerin hepsini unutucaz insallah

Kızlar acıbademin doğum fiyatı 10-15 milyar civarıymış diye duydum doğru mu bilgisi olan var mı? Ben yeni evlendiğim için henüz özel sigortamı yaptırmaya vaktimiz olmamıştı şimdi hamile kaldım yaptırsak da faydalanamam artık diye biliyorum:KK43:

Insallahh daha once kurtaj ve dusugum var tabi korkuyorum bu yuzden ama Allahtan hayirlisini istiyorum

Tesekkur ederim insallah duzelicek dualarinizi eksik etmeyin

Bende sabah 1 tane aksam 2 tane progestan icicem 1 hafta sonra cagirdi insallah kaybolur kanama kac haftalij hamilesin saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi onlari saglikli gorunce bugunlerin hepsini unutucaz insallah

10 haftalık olduk biz canım 7 haftalıkken kanamam oldu 1 hafta dinlenip tekrar doktora gittiğimde kanamanın kaybolduğunu söyledi. Allah!a şükür ki sorunumuz da kalmadı. Sen de takma kafana güzelce dinlenip bebişinle mutlu olacağın günleri düşün.:emir_bebek::emir_bebek:

Seninki de hayirli olsun canim.. Ben de 5+1 gunlugum.. Korkuyorum bisey olcak diye.. Sen hangi ildesin? Calisiyor musun?..

içini ferah tut herşey çok güzel olacak ,diyorum ama bende çok endişeliyim bir önceki gebeliğimde 4.5 aylık erken doğum yaptım kaybettim bebeğimi maalesef :KK43: şimdi çok tedirginim..
ben istanbuldayım canım sen? bir de bu aralar çalışmıyorum, adli yargı sınavını denemek istiyorum bakalım.

arkadaşlar bişey daha sorucam sizlere biz ilk defa karından ultrasyona giricemiz için bişiy bilmiyorum pek şimdi aç yada tok fark edermi ve ne bilim sıvı alınması sıkışık olmak falan lazım mı bilgisi olanlar

ateş biz aynı ayda doğum yapcaz ben hiç belirti olmuyor diyordun nasılsın ben dün doktor gittim bu yüzden bir sıkıntın yok dediler ben girdim bir kaçker hiç bir şey gerekmiyor merak etme hayırlısı inş

kızlar acıbademin doğum fiyatı 10-15 milyar civarıymış diye duydum doğru mu bilgisi olan var mı? Ben yeni evlendiğim için henüz özel sigortamı yaptırmaya vaktimiz olmamıştı şimdi hamile kaldım yaptırsak da faydalanamam artık diye biliyorum:KK43:

mafre tamamlayıcı sağlık sigortasını araştır uygun fiyatları ayrıca istediğin zaman yaptırabiliyorsun ama acıbadem ile anlaşması yok

X