Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ben bunun hamile kalınmadan önce yapılması gerektiğini duymuştum ama hamileyken de yapılabiliyor mu?

o diğer özel sigortalar da öyle bunda istediğin zaman yaptırabiliyorsun en güzel yanı bu
ben ümitköy zekeriya tahir de ilk kez muayene olucam eğer herşey yolunda giderse 12 haftamda sigorta yaptırıp medicana ya gidicem

merhaba bende 19 kasımda idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ctesi günüde doktora gittik 5 haftalıkmış, allah herkese hayırlısını versin inşallah, şuara mide şikayetlerim var hafif yanmalar gaz şikayeti, hafifte bulantılar, inşallah bulantılarım çok olmaz, :2:

kızlar ya gögüslerim şişmişti ve ağrıyordu şimdi ne ağrı var ne şişlik korkuyorummmmmmmmmmmmm

İstediğimiz zaman yaptırabiliyorsak ben de düşünürüm valla

Bu paketi alabilmek için mapfre debn daha once yatarak+ayakta saglık sıgortası poliçesinin olması gerekıyormus

Bu paketi alabilmek için mapfre debn daha once yatarak+ayakta saglık sıgortası poliçesinin olması gerekıyormus

HEPSİNİ BİRLİKTE YAPTIRABİLİYORSUN once YAPTIRMA DİYE BİŞEY YOK yatarak+ayakta saglık sıgortası İSTANBUL İÇİN 625 TL DİĞER İLLER 420 TL

sağol canım cevap verdiğin için içimrahatladı biraz ya yurt dışında olduğum için daha doktor bakmadı o yuzden biraz endişeleniyorum ...

tüm medicanalar
ethica incirli hast. bakırköy
kavacık medistate beykoz
pendik şifa pendik
esenler hayat esenler
silivri hayat silivri
üsküdar anadolu istanbul medicine bağcılar
yeni bosna safa bahçelievler
özel safa bağcılar
hospitalist bağcılar
özel tem k.çekmece
medikal park sultangazi

liste aşağıya indikçe doğum fiyatı düşüyor (3700 tl -- 700 tl )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…