Senicok cok umutlandirmak istemem ama lekelenmen yerlesme kanamasi da olabilir. En kisa zamanda hayirli haberlerini bekliyoruz. Test sonucnu hemen paylas bizimle :)
merhabalar..
bugün ultrasonda kesemizi gördük çok şükür..
ve hem de şok!
iki kese gördük,ikizlerim olucak Allah izin verirse kızlar....
merhabalar..
ve hem de şok!
merhabalar..
ve hem de şok!
gözün aydın sende bizdensin benim senin bide karakedinin ikizleri olacak allahım nasip ederse sağ salimmm inşallah
yalnız değilsin canım bende 2.5 kilo aldım. 3. ay bitsin yavaş tempoda düzenli yürüyüşlere başlıycam, hem bebek için faydalı hem de benim için.hanımlArrr 3 haftada 3 kilo almışım(( cok degil miii yaaa. simdiden 3 kilo alırsam doguma kadar 30 kilo alırım ben yaaaa.
Benim kendiliğinden hafifledi canım çok şükür ya her istediğimi yiyorum sadece gaz ve mide yanması sorunu yaşıyorum ama ona da razıyım mide bulantım azaldı ya. 7+5 im ben de:) tansiyonum düşük 10 a 5 çıktı az önce yatıyorum sürekli halsi halsiz.
ateş biz aynı ayda doğum yapcaz ben hiç belirti olmuyor diyordun nasılsın ben dün doktor gittim bu yüzden bir sıkıntın yok dediler ben girdim bir kaçker hiç bir şey gerekmiyor merak etme hayırlısı inş
68canım biraz geç oldu malesef test negatif çıktı bu ay ateş ölçerek denicem bakalım .. bugun fal baktı arkadaş en son tabakta ultrasyonda bebiş gözükür ya aynı o bebek vardı :))) fala inanma falsız da kalma demişler :))
68
Hayirlisi olsun gtokaci, bende hamileligimi hic beklemiyorken bir ruya gorup 2 hafta sonra hamile oldugumu ogrenmistim. Ruyalara , fallara devam :) Allah'tan umut kesilmez :)
ben de hamile olduğumu kasım 2 de öğrendim..şuan bebeğim 9 hafta 3 günlük..ilk bebeğim..çok heyecanlıyım..bu heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim..herkese huzurlu,sağlıklı bir hamilelik diliyorum:)
arkadaşlar merhaba , bende kan testi yaptırdım 210 çıktı doktor şu an çok küçük ultrasonda göremem dedi. acaba şu an bebeğim kaç haftalıktır bi tahmini olan varmı.
ben de hamile olduğumu kasım 2 de öğrendim..şuan bebeğim 9 hafta 3 günlük..ilk bebeğim..çok heyecanlıyım..bu heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim..herkese huzurlu,sağlıklı bir hamilelik diliyorum:)
merhaba arkadaslar :
bende hamileyim kan testime göre 5-6 haftalık degerim 4516 çıktı sizce normalmı
Canım son adet tarihine göre hesaplayabilirsin nette bunun için hesaplama araçları var hayırlı olsun buarada
kızlar dün doktorumuz bize 25 aralığa randevu verdi ikili tarama testi için sizler neler yaptınız ikili tarama testine randevu alan varmı ne zaman gitmeye başlıyoruz.
ya birde bizim 8 hafta bitti 9. haftaya girdik ama benim karnım belirmeye başladı arkadaşlar sizde durumlar nedir biliyorum çok erken daha ama kilo alımıyla alakası yok bu göbeğin gebelik karnı resmen gerilmeye ve büyümeye başladık çatlak kremlerini ne zaman kullanmaya başlamalıyız acaba
Hayırlı olsun değerin biraz yüksek belki çoğul gebelik olabilir