Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

hakkatten delinin zoruna bak yahu:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kız dr un madem aileden biri gibi niye gidicen başka dr a..:KK1::KK1::KK1:

sakin ol tatlım kaç kez diyeceğim sakin ol diye:KK20::KK20:

bence sabret ve iyi düşün hem bulantıdan bahsediyorsun ona kalırsa bende ne uyku ne bulantı var o zaman bende hamile değilmiyim diye mi kuruntu yapiim:KK1::KK1:

benim içime doğuyor bu kez sağlıklı bir gebelik geçireceksin inşallah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

canım yaaaa vallla inşallah ikimizde birlikte sağlıklı alırız bebişlerimizi kucağımıza...:nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::KK49: ağzından bal damlıyo...ne zaman ben uçsam kendime getiriyosun beni valla çok sağol....

maşallah canım seninde duymuş olmana çok sevindim darısı tarama testlerine:)benimde geçtiğimiz c.tesiye kadar hep vajinal yoldan baktı endişe etme yarın dahada kuvvetli olarak duyarsın kalp atışlarını karından da görünür artık,ayy sorma o muayene günü yaklaşırken beni bi stres bi heyecan sarıyo ki,hala her masaya yatışımda dizlerim titriyo kötü birşey dumaktan korkuyorum hep,ama bi pıtpıtı dünyaları unutturuyo işte :KK76:

Aynen canım bende öyleyim halan yarını iple çekiyorum resmen aslında yarın kontrolümüz yoktu haftaya kontrol vardı bizim ama ben doktor değiştiricem için hem gideyim yeni doktorumuzla biran önce tanışayım dedim hemde bebişimi çok özledim manayla görmüş olayın dedim o pıtpıtpıtları duyduğum an zaten ben başka bi dünyada oluyorum resmen inş Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eder

of kızlar ya kötü bir durum var şimdi kızacaksınız bılıyorum ama ben günde bır paket sıgara içen bırı olarak hala canım çok ıstıyor. hamıle oldugumu ogrenınce gunde 1 2 taneye ındırdım ama vıcdan azabı cekıyorum hergun bır ıkı fırt cekıp atasım gelıyorum delirecegım :KK43:((( bazı gunler hiç agzıma surmuyorum ama donup dolasıp aklıma gelıyor ruyalarıma gırıyor o derece :KK43:(((

Kızlar bende 22 sinde öğrendim hamile olduğumu.2 aralıkta ulturasyona gittik.kese oluşmuş.Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah :nazar:

Günaydın kızlar, dün iğnemi yaptırayım diye nihayet sağlık ocağına gittim. gebelik kaydı yapıyolarmış, kızımda yaptırmamıştım kayıt o yüzden ilk tecrübem oldu. kiloma ve tansiyonuma baktılar birde form doldurduk, ilk üç ay içerisinde aile hekimliğine başvurulmalıymış. eminim çoğunuz biliyordur ama bilmeyen arkadaşlara duyurulur.

dün bende gittim canım hem ilaçlarım vardı hemde kayıt yaptılar saçamaladılar üzerimde mont botlar babam devrinde kalma bir baskülle kiloma baktılar ve olan kilomdan tam 7 kilo fazla çıktım sinir oldum dedimki ben her sabah tartılıyorum neyse tamam dediler dediğimi yazdılar sonra tansiyonuma baktılar o günde öyle midem bulanıyoki hiç bir şey yemedim 13/9 dedi şimdiden böyleyse ne yapacakmışım bilmezmiş canım sıkıldı eve geldim kendi tansiyon aletimle ölçtüm 11/6 çıktı dedim geri zekalılar sinirimi bozdularr

arkadaşlar adet olacakmış gibi ağrısı olan var mı hala??
11 gün geçti bu ayki olmayan adetimin üstünden..ama hala ara sıra karnım ağrıyo,normaldir değil mi:26:

arkadaşlar adet olacakmış gibi ağrısı olan var mı hala??
11 gün geçti bu ayki olmayan adetimin üstünden..ama hala ara sıra karnım ağrıyo,normaldir değil mi:26:

Canım benım kasık agrılarım hıc gecmedı 4. 5. 6. haftalarda aşırıydı dayanılacak gibi değildi ve hala arada oluyor korkulacak bırsey yok dedi doktor normalmiş yanı

Canım benım kasık agrılarım hıc gecmedı 4. 5. 6. haftalarda aşırıydı dayanılacak gibi değildi ve hala arada oluyor korkulacak bırsey yok dedi doktor normalmiş yanı

oo sen 10 haftalıksın ve oluyosa tamamdır..
başta oluyodu belirti olarak gördüğüm için hoşuma bile gidiyodu..ama bazen ciddi anlamda dayanamıyorum,adetim de çok sancılıdır,ondan beter oluyo,adet oldum sanıyorum ama yok tabiii gelen giden:KK16:
neyse alışıcaz buna da..normal olsun da razıyım,sağol erascım:KK34:

oo sen 10 haftalıksın ve oluyosa tamamdır..
başta oluyodu belirti olarak gördüğüm için hoşuma bile gidiyodu..ama bazen ciddi anlamda dayanamıyorum,adetim de çok sancılıdır,ondan beter oluyo,adet oldum sanıyorum ama yok tabiii gelen giden:KK16:
neyse alışıcaz buna da..normal olsun da razıyım,sağol erascım:KK34:

senin kaç haftalık canım ben yavas yavas tum belirtleri yasadım sımdı okuyorum tam aa o hafta oldu dıyorum :))) gögüs agrım mide bulantım 7. 8. hafta yasadım şuan azaldı çok şukur e aşermeyide yasadım ay çok degısıktı öyle ay canım ıstedı olayı değildi baya bi kokusu falan geldı agzım sulandı yanı çok acayipmiş yaaa :))))

senin kaç haftalık canım ben yavas yavas tum belirtleri yasadım sımdı okuyorum tam aa o hafta oldu dıyorum :))) gögüs agrım mide bulantım 7. 8. hafta yasadım şuan azaldı çok şukur e aşermeyide yasadım ay çok degısıktı öyle ay canım ıstedı olayı değildi baya bi kokusu falan geldı agzım sulandı yanı çok acayipmiş yaaa :))))

5+3 üm ben canım..
çok merak ediyorum aşermeyi de,göğüs değişikliklerini de :KK9:
ben de şuanda göğüsler dolgunlaştı ama çok acımıyo,kaşınıyo arada,karıncalanma gibi..
çok fazla yorgunluk,uyku hali var..
arada adet ağrıları oluyo..
bir de sık acıkıyorum,acıkınca da midem kötü oluyo..
bu kadar...
ama daha yeniyim sanırım,bulantı filan olur gibime geliyo

ayy merak ettim yaww ağzının sulanması,koku gelmesi filan çok ilginçç!! bi de ağızda metalik tat olurmuş,o da neyse,onu da bekliyorum :KK9:

5+3 üm ben canım..
çok merak ediyorum aşermeyi de,göğüs değişikliklerini de :KK9:
ben de şuanda göğüsler dolgunlaştı ama çok acımıyo,kaşınıyo arada,karıncalanma gibi..
çok fazla yorgunluk,uyku hali var..
arada adet ağrıları oluyo..
bir de sık acıkıyorum,acıkınca da midem kötü oluyo..
bu kadar...
ama daha yeniyim sanırım,bulantı filan olur gibime geliyo

ayy merak ettim yaww ağzının sulanması,koku gelmesi filan çok ilginçç!! bi de ağızda metalik tat olurmuş,o da neyse,onu da bekliyorum :KK9:

canım şuan tam onu yaşıyorum su bıle içemiyorum o derece iğrenç bir tad var ekşi ve tuzlu manyagı oldum ki ben tatlısız duramazken 3hafta oldu agzıma tatlı hiçbirşey süremiyorum midem almıyor ve dediğin gibi çok sık acıkıyorum ama yemezsem midem bulanıyor hemen kötu oluyorum inşallah mide bualntıların az olur güzel rahat bir hamilelik geçiririz :))

canım şuan tam onu yaşıyorum su bıle içemiyorum o derece iğrenç bir tad var ekşi ve tuzlu manyagı oldum ki ben tatlısız duramazken 3hafta oldu agzıma tatlı hiçbirşey süremiyorum midem almıyor ve dediğin gibi çok sık acıkıyorum ama yemezsem midem bulanıyor hemen kötu oluyorum inşallah mide bualntıların az olur güzel rahat bir hamilelik geçiririz :))

:KK9: su bile kötü hee..ayy fenaymış!!
Allah kolaylık versin erascım,çabucak geçsin bu süreç inşallah..canının istediği şeyleri yemeye çalış o halde,zararlı olmasınlar da :)

inşallah benim de sıkıntısız geçsin,şuan için en çok sıkıntı ettiğim şey 10 dk da bir tuvalete gitmek :KK53: sürekli sıkışıyorum..bu da normalmiş..
daha fazla sıkıntlarımızın olmadığı sağlıklı birer hamileliğimiz olsun :nazar::KK49:

Allah kolaylık versin erascım,çabucak geçsin bu süreç inşallah..canının istediği şeyleri yemeye çalış o halde,zararlı olmasınlar da :)

inşallah benim de sıkıntısız geçsin,şuan için en çok sıkıntı ettiğim şey 10 dk da bir tuvalete gitmek :KK53: sürekli sıkışıyorum..bu da normalmiş..
daha fazla sıkıntlarımızın olmadığı sağlıklı birer hamileliğimiz olsun :nazar::KK49:

Ay inşallah canımmm aramızda çok az var bebişlerimiz sağlıklı olsunda unuturuz bunları buarada gelişmelerden haberdar edelim çok güzelmiş bu sıte ya :)))

kalp atısını ve bebegı gördünmü son durumun ne ?

Ay inşallah canımmm aramızda çok az var bebişlerimiz sağlıklı olsunda unuturuz bunları buarada gelişmelerden haberdar edelim çok güzelmiş bu sıte ya :))

Ay inşallah canımmm aramızda çok az var bebişlerimiz sağlıklı olsunda unuturuz bunları buarada gelişmelerden haberdar edelim çok güzelmiş bu sıte ya :)))

kalp atısını ve bebegı gördünmü son durumun ne ?

aynen aynen,yeterki sağlıkla alalım kucağımıza :KK66:

ben yarın gidicem ultrasona canım,kese görmeye,sonra da kalp atışı için çağırınca giderim..inşallah görürüz yaa..

ben de takip edicem hep burayı,aynı dönemde aynı durumdayız,çok güzel bişey paylaşmak :KK34:

bu arada bakım varmış sitede,giremedim kaç dakikadır...

aynen aynen,yeterki sağlıkla alalım kucağımıza :KK66:

ben yarın gidicem ultrasona canım,kese görmeye,sonra da kalp atışı için çağırınca giderim..inşallah görürüz yaa..

ben de takip edicem hep burayı,aynı dönemde aynı durumdayız,çok güzel bişey paylaşmak :KK34:

bu arada bakım varmış sitede,giremedim kaç dakikadır...

hadı hayırlısı pıt pıt atsın o mınık kalbı Rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın yazmayı unutma yarın. Ben kaçar kocacık geldi :))) iyi akşamlar canımm

hadı hayırlısı pıt pıt atsın o mınık kalbı Rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın yazmayı unutma yarın. Ben kaçar kocacık geldi :))) iyi akşamlar canımm

amiin hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsun..
sohbetine teşekkürler..
görüşmek üzeree canım

X