Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

bende kızımı 14 haftalıkken hissettim karnımda kelebek gibi çırpınıyordu ilk önce sonraları sağlam tekmeler yedim hani yemedim değil hayırlısı benimkiler ikizya valla halim ne olur bilmem biri dursa diğeri durmaz52

inş canım doktordan döner dönmez hemen haber veririm tabi

doktorun mu dedi 14 aralıkta gel diye sen mi ayarladın o güne

yoksa erken mi gidiyorum doktora diye düşünceye kapıldım biraz daha beklesem mi ki

doktorum 15 gün sonra gel ultrasondan bakalım dedi, ben de cumartesiye ayarladım özellikle çalışmadığım için o gün. yani 18.günümde filan gidiyor olcam, hayırlısı inşallah bir sorun yoktur ve görürüm bebeğimi :)

ah o günler hayırlısıyla bir gelse...Nasıl sabırsızlıkla bekliyorum minik bedeninin içimdeki kıpırtılarını.Anne bak ben artık büyüdüm artık korkma hep seninleyim tekmeleri olacak inşallah benim için

Canıııııımmmmm
Aynıyız senle, ben de bugun doktora gittim ve 6 hafta 2 günlük hamileymişim..
vee tahmini doğum tarihim de 25 temmuz
Senle kısmetse aynı gün doğum yapıcaz:)
Çok mutluyum bugün gördüm ya kesesini kalp atışlarını, daha gam yemem:))))
Allah herkese nasip etsin ve bebeklerimize sağlık sıhhat versin:)))

Canımcım benim de sat 13 ekim ve buna göre hesapladık 6 hafta 2 günlük olarak anlaşıldı bebişimm:)))

Tatlım benim de düne kadar öyleydi. Doktor baktığında kese görememişti, sadece idrar ve kan testiyle bebeğin varlığından haberdardık.2 hafta sonra gel dedi.
2 hafta boyunca bugünü bekledim. Ve hiç bebeğin varlığını hissedemedim bünyemde de, ama bugün kalp atışını gördüm herşey değişti
Artık bi anneyim ben:)))
Allah'ım sana ve bekleyen tüm anne adaylarına yaşatsın bu güzel günü:)

tesekkurler. dr a gorundum. beni biraz uzdu.ultrssonla bakti. gebelik kesesi etrafinda kanamalar gordugunu ve cok dikkat etmem gerektigini soyledi. sonra kan testi istedi testte hcg 3551 5 hftalik gebelik var. 2hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi. allahim ne olur bebegim bana simsiki sarilsin. beni birakmasin sakin

Ben de varim aranizda.. Bisey sorcam.. Keseyi gorenler ya da kalp atisini duyanlar vajinal muayene mi oldunuz yoksa karindan mi bakti doktor? Bi de kac haftalikken goruldu?..

Günaydın kızlar, dün iğnemi yaptırayım diye nihayet sağlık ocağına gittim. gebelik kaydı yapıyolarmış, kızımda yaptırmamıştım kayıt o yüzden ilk tecrübem oldu. kiloma ve tansiyonuma baktılar birde form doldurduk, ilk üç ay içerisinde aile hekimliğine başvurulmalıymış. eminim çoğunuz biliyordur ama bilmeyen arkadaşlara duyurulur.

Ben de varim aranizda.. Bisey sorcam.. Keseyi gorenler ya da kalp atisini duyanlar vajinal muayene mi oldunuz yoksa karindan mi bakti doktor? Bi de kac haftalikken goruldu?..
Hoşgeldin canım ,ben tam 6 haftalıkken gittim doktora karından hem kese göründü, belli belirsiz kalp atışıda duyuldu. 8. haftada daha net duymak için tekrar gidicez.

hayırlısı olsun canım Rabbim sağ salm kucağınıza almayı nasip etsin inş. Biz şimdiye kadar hep vajinal ultrasyona girdik 5+0 da keseyi gördük 6+2 de kalp atışlarını duyduk yarın tekrar randevumuz var bakalım bu defa karından alıcak doktor hayırlısı olur inş.

Hoşgeldin canım ,ben tam 6 haftalıkken gittim doktora karından hem kese göründü, belli belirsiz kalp atışıda duyuldu. 8. haftada daha net duymak için tekrar gidicez.

canım merhaba günaydın bizde yarın gidicez doktora 8 hafta doluyor yarın 8+0 oluyoruz ilk kez karından bakıcak doktor daha doğrusu doktorumu değiştiricem doğum yapmak istediğim hastanede kendi seçtiğim doktora yarın ilk defa gidicez dün sordum karın ultrayona alıcaklarını sölediler kalp atışlarını karından duyabiliriz dimi bilgin varmı

kızlar herkese günaydın...nasılsınız bakalım..benim bulantılarım şükürler olsun yavas yavas azalmaya başladı artık sabahları kahvaltı yapıp evden çıkabiliyorum..karnım sertleşmeye başladı..ayın 20 sinde kontrolüm var bakalım bebişler ne halde olucak..sizde durumlar nasıl? nasılsınız?hersey yolundadır inşallah herkesin

ya neden kimse cevap vermiyoooooo((

Normal göğüslerinin inmesi benimki de ilk günlerdeki gibi değil. Yanlızca sabahları uyanırken bir basınç hissediyorum o kadar.O histe sonra geçiyor.İçini ferah tut endişelenme..Son aylarda yine şişecek ...Merak etme herkeste aynı şey olmuyor.Benim ilk gebeliğimde de göğüslerin çok büyümedi sütyenim bile aynıydı ama sütüm boldu çok şükür.

Tansiyonun iyi çok şükür.Benimkisi 8/4. Ona bile razıyım çok şükür. İlk gebeliğimde küçük tansiyonumu acillerde duyamadıkları oluyordu baygın vaziyette geziyordum çok fenaydım..Allah kimseye öyle baş dönmesi yaşatmasın..Moralini yüksek tut şu mide bulantılarımız geçsin tadını çıkartırız inşallah hamileliğin...

Günaydın kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bende 29 kasım da öğrendim hamileliğimi yarın doktora gidiyorum bakalım ne kadarlık miniğim

5 haftalık hamileydim alttan vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü. Kalp atışını duyamadı.7 haftalıktım gittiğimde kalp atışları vardı çok şükür. Şimdiki randevumda 11 veya 12 haftalıkken ikili test için olacak daha var henüz 9 haftalık benimkisi.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah.Kendine dikkat et..

Geçmiş olsun sakın moralini bozma.Senin gibi olup sonrasında hiç sıkıntı yaşamayan gebeler var.İçini ferah tut. Birde herşey olacağına varır. Sen istesen de istemesen de olacak oluyor. Sakın kendini üzme. İnşallah seninkisi güzel olacak.

Benim her hafta iki gün fena geçiyor sonra çok şükür daha iyi oluyorum. Mesele dün midem fenaydı bugünde pek iyi değil. Ama düne göre biraz daha iyi. Az kaldı şu ilk haftalar bitsin yani ilk trimester bitsin rahatlayacağız inş.

ayy inşallah..cnm sen yapılması gereken kan testlerini yaptırdın mı?onların ne zaman yapılması gerekiyor..

Canımcım benim de sat 13 ekim ve buna göre hesapladık 6 hafta 2 günlük olarak anlaşıldı bebişimm:)))

Aaa çok sevindim sat'ın aynı olmasına benim bugün itibariyle 7 hafta 2 günlük gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…