bende kızımı 14 haftalıkken hissettim karnımda kelebek gibi çırpınıyordu ilk önce sonraları sağlam tekmeler yedim hani yemedim değil hayırlısı benimkiler ikizya valla halim ne olur bilmem biri dursa diğeri durmazBu arada kızlar benim ikinci gebeliğim ama dört gözle tekmeleri bekliyorum. Bulantılar ve tansiyon düşüklüğü hariç bebeği hissedemediğim için hamile değilmişim gibi geliyor. Ah şu tekmeler bir başlasa hayırlısıyla...Şu muhteşem duyguyu bir hissetmeye başlasak..İşte anne olacağını insan o zaman anlıyor. Dört gözle tekme bekliyorum.Bu arada ilk gebeliğimde erkek olduğu için mi bilmem 12 haftalık falandım tekmesini hissetmiştim. O zamanlar tekme değil demişti doktor ama ben emindim tekme olduğundan.Doktorlar her şeyi bilemiyor zaten..Oğlum karnımda hıçkırıyordu son aylarımda doktor imkansız diyordu. Benim doğumumdan 2 sene sonra falan bebekler anne karnında hıçkırabiliyorlar diye haber yaptılar. İnsanı sinir ediyorlar..İçgüdülerinize güvenin herzaman.. Hepinize bol bol sevgiler tatlı gebeler...
inş canım doktordan döner dönmez hemen haber veririm tabi
doktorun mu dedi 14 aralıkta gel diye sen mi ayarladın o güne
yoksa erken mi gidiyorum doktora diye düşünceye kapıldım biraz daha beklesem mi ki
Bu arada kızlar benim ikinci gebeliğim ama dört gözle tekmeleri bekliyorum. Bulantılar ve tansiyon düşüklüğü hariç bebeği hissedemediğim için hamile değilmişim gibi geliyor. Ah şu tekmeler bir başlasa hayırlısıyla...Şu muhteşem duyguyu bir hissetmeye başlasak..İşte anne olacağını insan o zaman anlıyor. Dört gözle tekme bekliyorum.
Bu arada ilk gebeliğimde erkek olduğu için mi bilmem 12 haftalık falandım tekmesini hissetmiştim. O zamanlar tekme değil demişti doktor ama ben emindim tekme olduğundan.Doktorlar her şeyi bilemiyor zaten..Oğlum karnımda hıçkırıyordu son aylarımda doktor imkansız diyordu. Benim doğumumdan 2 sene sonra falan bebekler anne karnında hıçkırabiliyorlar diye haber yaptılar. İnsanı sinir ediyorlar..İçgüdülerinize güvenin herzaman.. Hepinize bol bol sevgiler tatlı gebeler...
selam kızlar,
pzar günü randevumuz vardı, geç döllenme ile hamile kalmıştım. Kesemizi görmüştük bu seferde pıt pıt kalp atışlarını hem ultrasonda gördük hem takip ettik az da olsa duyduk.. nası güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin.. bebeğimiz hayata tutundu darısı tüm annelerin başına :) 25 temmuzda tahmini doğum tarihi dedi dr. , 6 hafta 3 günlükmüşüz..
Merhaba arkadaşlar. Ben de kasım ayında hamile olduğunu öğrendim, beni de aranıza alırsanız sevinirim. Ilk hamileliğim ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Bu arada sat 13 ekim benimle aynı tarihte olan var mı merak ettim. Herkesin bebişleri hayırlı uğurlu olsun...
Allah hayırlısıyla o zamanları da görmeyi nasip eder inşallah. Benim ilk gebeliğim, daha karnımda kesesini bile görmediğim için ben de hala hamile gibi hissedemiyorum. Emin olmamın tek sebebi kan ve idrar testleri... İnşallah 2 hafta sonra doktorda görmek nasip olur bebeğimi..
Hoşgeldin canım ,ben tam 6 haftalıkken gittim doktora karından hem kese göründü, belli belirsiz kalp atışıda duyuldu. 8. haftada daha net duymak için tekrar gidicez.Ben de varim aranizda.. Bisey sorcam.. Keseyi gorenler ya da kalp atisini duyanlar vajinal muayene mi oldunuz yoksa karindan mi bakti doktor? Bi de kac haftalikken goruldu?..
Ben de varim aranizda.. Bisey sorcam.. Keseyi gorenler ya da kalp atisini duyanlar vajinal muayene mi oldunuz yoksa karindan mi bakti doktor? Bi de kac haftalikken goruldu?..
Hoşgeldin canım ,ben tam 6 haftalıkken gittim doktora karından hem kese göründü, belli belirsiz kalp atışıda duyuldu. 8. haftada daha net duymak için tekrar gidicez.
ya neden kimse cevap vermiyoooooo((
uçuğum geçecek ama ben rahat vermiyorum ki elim orda sürekli yoluyorummmbu gün işten izin aldım bulantı ve baş dönmesi yüzünden ordan da hem iğnem vardı hemde aile hekimine bi gidiyim dedim normalde tansiyonum düşük hem bir şey yiyemiyorum tansiyonuma 13/9 dedi oo daha başında böyleyse diye bide canımı sıktı eve geldim kendi tansiyon aletimle ölçtüm düşük çıktı 11/6 sinir oldum bide moral bozuyolarr
ah o günler hayırlısıyla bir gelse...Nasıl sabırsızlıkla bekliyorum minik bedeninin içimdeki kıpırtılarını.Anne bak ben artık büyüdüm artık korkma hep seninleyim tekmeleri olacak inşallah benim için
Ben de varim aranizda.. Bisey sorcam.. Keseyi gorenler ya da kalp atisini duyanlar vajinal muayene mi oldunuz yoksa karindan mi bakti doktor? Bi de kac haftalikken goruldu?..
tesekkurler. dr a gorundum. beni biraz uzdu.ultrssonla bakti. gebelik kesesi etrafinda kanamalar gordugunu ve cok dikkat etmem gerektigini soyledi. sonra kan testi istedi testte hcg 3551 5 hftalik gebelik var. 2hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi. allahim ne olur bebegim bana simsiki sarilsin. beni birakmasin sakin
kızlar herkese günaydın...nasılsınız bakalım..benim bulantılarım şükürler olsun yavas yavas azalmaya başladı artık sabahları kahvaltı yapıp evden çıkabiliyorum..karnım sertleşmeye başladı..ayın 20 sinde kontrolüm var bakalım bebişler ne halde olucak..sizde durumlar nasıl? nasılsınız?hersey yolundadır inşallah herkesin
Benim her hafta iki gün fena geçiyor sonra çok şükür daha iyi oluyorum. Mesele dün midem fenaydı bugünde pek iyi değil. Ama düne göre biraz daha iyi. Az kaldı şu ilk haftalar bitsin yani ilk trimester bitsin rahatlayacağız inş.