Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ben korkuyorum biraz çünkü ilk gebeligim mol gebelıktı 1 sene yasak kondu sonra 3-4 ugraştık olmadı ama bua ay çıktı

inanırmısınız doktora gitmekten korkuyorum bi problem olur diye

Herseyın hayırlısı canım ya ınsallah Rabbım yuzunu guldurur. biraz bekle bakalım dıyecegım ama insan sabırsızlanıyor zaman gecmıyor beklemek zor herseyın hayırlısı sen yınede bı hastanede yada saglık ocagında kan testı yaptır boyle acabalarla ınan günler saatler gecmez

o kadar cok istiyorum ki 1yıldır psikolojik olarak cok yıprandım..insallah gelir bebegim...persembeye kadar dayanamam heralde yarın yaptırırım kesin

Ay hadı ınşallah guzel haberler beklıyoruz dularım sızınle Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

saglık ocana bugun yaptırdım da perşembe günü çıkıyormuş test sonuçları onu beklıyorum sonra zaten ıyı bir doktora gitcem

kızlar bugün bende bebişimin kesesini gördüm 5+6 olmuşuz 10 gün sonra da kalp atışlarını duycaz inşallah :))

ahh cnm yaa ben 30 kilo alırsam biterim nasıl verilir sonra o kilolar..az yiyince de suclu hissediyorum kendimi 2 kuzu var içerde..valla allak bullak oldum (

evet cnm hem kendim için hem onlar için sağlıklı beslenmek ve en az kiloyla hamileliğimi bitirmek istiyorum ama bilmiyorum bakalım..artık doktora danısıcam ben cok kilo almak istemiyorum ama bebeklerimde aç kalsın istemiyorum ne yapayım die?

ayyy kendim gibi bi hukukçu buldum sanki :) hayırlı olsun canım ben daha ultrasona girmedim 5+5 günlüğüz vajinal yolla bakılmasın diye bekliyorum 6 hafta olana kadar, senin kaç haftalık?

Seninki de hayirli olsun canim.. Ben de 5+1 gunlugum.. Korkuyorum bisey olcak diye.. Sen hangi ildesin? Calisiyor musun?..

kızlar ben bugün tam 6+0 haftalık hamileyim..tam bir hafta önce gittiğimde keseyi görmüştük dr bana 1 hafta 10 gün içinde yine gel demişti acaba bugün gitsem kap atışları duyulur mu?:18::18:

teşekkür ederim şimdiden..

canım bende dayanamıyorum ama benim henüz 1 haftam var....bende diyorum kalp atışı için daha erken acaba gitsem bebeği görürmüyüm ....ama duyulur belki sizin kalp atışlarınız.....çünkü benim ilk hamileliğimde tam 6. haftada duymuştuk kuzumun kalp atışlarını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…