ben korkuyorum biraz çünkü ilk gebeligim mol gebelıktı 1 sene yasak kondu sonra 3-4 ugraştık olmadı ama bua ay çıktı
inanırmısınız doktora gitmekten korkuyorum bi problem olur diye
o kadar cok istiyorum ki 1yıldır psikolojik olarak cok yıprandım..insallah gelir bebegim...persembeye kadar dayanamam heralde yarın yaptırırım kesin[/QUOT
işalalh hayırlııs olur senın için allah kalbine göre versın
o kadar cok istiyorum ki 1yıldır psikolojik olarak cok yıprandım..insallah gelir bebegim...persembeye kadar dayanamam heralde yarın yaptırırım kesin
Herseyın hayırlısı canım ya ınsallah Rabbım yuzunu guldurur. biraz bekle bakalım dıyecegım ama insan sabırsızlanıyor zaman gecmıyor beklemek zor herseyın hayırlısı sen yınede bı hastanede yada saglık ocagında kan testı yaptır boyle acabalarla ınan günler saatler gecmez
saglık ocana bugun yaptırdım da perşembe günü çıkıyormuş test sonuçları onu beklıyorum sonra zaten ıyı bir doktora gitcem
canım ben çok kilolu başlamadım ama kızımda neredeyse 30 kilo almıştım, bu hamileliğimde aynı hatayı yapmak istemiyorum, dediğin gibi çabucak acıkıyorum ellerim titriyor. Ana öğünlerin dışında dolu dolu yemek yememeye çalışıyorum. yiyebiliyorsan mandalina elma ceviz vs. ile geçiştirmeye çalış bence, bana iyi geliyor.
İyi bari ya vala tek söz duymak bile rahatlatıyor insanı. 2 haftacık sürdü mide bulantım şuan sadece hoşlanmadığım yiyecekleri görünce oluyor. Vala ben az ve sık yeme olayını hiç başaramadım hayatımda yemediğim ekmeği yiyorum bu ara ama yapıcak bi şey yok allahtan zayıf hamile kaldım sana tavsiyem lifli ürünler tüketmen midende şiserse daha az yersin müsli ye meyve ye aralarda leblebi falan ye. Zaten doktor ihtiyaç duyarsa son aylarda diyet verir, bebişlerinin sağlığı kadar senin sağlığın da önemli.
ahh cnm yaa ben 30 kilo alırsam biterim nasıl verilir sonra o kilolar..az yiyince de suclu hissediyorum kendimi 2 kuzu var içerde..valla allak bullak oldum(
of yaaa kilo(( ben kilolu hamile kalanlardanım doktorum çok rahat almazsın dıyor ama ben evlendıgımden berı (16 aylık evliyim ) her ay 2 kılo almış bırı olarak şimdi neyapacagım bılmıyorum ((
kızlar bugün bende bebişimin kesesini gördüm 5+6 olmuşuz10 gün sonra da kalp atışlarını duycaz inşallah :))
ahh cnm yaa ben 30 kilo alırsam biterim nasıl verilir sonra o kilolar..az yiyince de suclu hissediyorum kendimi 2 kuzu var içerde..valla allak bullak oldum(
of yaaa kilo(( ben kilolu hamile kalanlardanım doktorum çok rahat almazsın dıyor ama ben evlendıgımden berı (16 aylık evliyim ) her ay 2 kılo almış bırı olarak şimdi neyapacagım bılmıyorum ((
Ahh cnm ahh aynı dertten müzdaribiz desene..napcaz biz..birde ben ikiz bekliyorum..inşallah çok aşırı kilo almam..
Ahh cnm ahh aynı dertten müzdaribiz desene..napcaz biz..birde ben ikiz bekliyorum..inşallah çok aşırı kilo almam..
inşallah almayız ya ama ben pek iç acıcı durumda degılım 1.75 boy 100+ kılolardayım utanıyorum kocam içeri gırsın ıstemıyorum tartılırken gercı onun sayesınde şiştım onu ye bunu ye gece yarıları ohohh şimdi uzuluyorum ama nafıle doktorun yat kalk sukret demesıyle rahatladım hamılesın ugrasmadan hamıle kalmıssın ne hastalarım var falan fılan dedı sustum kılo demedım bırdaha..
Buarada bızım suprız oldu bebiş ilk duyunca doktora tepkım su oldu, ama ben şişkoyum ne yapacagım :)))
canımm hadi gözün aydın :))kalp atışlarını da duyarız inşallah en kısa zamanda
kızlaaarr, ben de kesemi gördüüüm :)) 5,5 mm...10 gün sonra da bebeği görmeye gidicez inşallah
inşallah almayız ya ama ben pek iç acıcı durumda degılım 1.75 boy 100+ kılolardayım utanıyorum kocam içeri gırsın ıstemıyorum tartılırken gercı onun sayesınde şiştım onu ye bunu ye gece yarıları ohohh şimdi uzuluyorum ama nafıle doktorun yat kalk sukret demesıyle rahatladım hamılesın ugrasmadan hamıle kalmıssın ne hastalarım var falan fılan dedı sustum kılo demedım bırdaha..
Buarada bızım suprız oldu bebiş ilk duyunca doktora tepkım su oldu, ama ben şişkoyum ne yapacagım :)))
CNM benimde boy 1.60 kilo 68 ile hamile kaldım..20 kilo alsam 88 90 olucam 1.60 boy ile 90 kilo hayal bile edemiyorum( çok taktım bu kiloyu kafama yaa napcam ben..birde benim bebişler ikiz onlarda biraz daha fazla alınıyormuş sanırım..benim maksimum 10 kilo fln almam lazım (
CNM benimde boy 1.60 kilo 68 ile hamile kaldım..20 kilo alsam 88 90 olucam 1.60 boy ile 90 kilo hayal bile edemiyorum( çok taktım bu kiloyu kafama yaa napcam ben..birde benim bebişler ikiz onlarda biraz daha fazla alınıyormuş sanırım..benim maksimum 10 kilo fln almam lazım (
Ay beni düşün felaket takmıştım ama şuan daha ıyıyım Rabbım bebegımı verdı ya oyle yada boyle ınşallah saglıklı olsun kıloyu dogumdan sonraya bıraktım üzme kendını dusunmemeye calıs yeterkı saglıklı bebişlerimiz olsun demı ama
ayyy kendim gibi bi hukukçu buldum sanki :) hayırlı olsun canım ben daha ultrasona girmedim 5+5 günlüğüz vajinal yolla bakılmasın diye bekliyorum 6 hafta olana kadar, senin kaç haftalık?
kızlar ben bugün tam 6+0 haftalık hamileyim..tam bir hafta önce gittiğimde keseyi görmüştük dr bana 1 hafta 10 gün içinde yine gel demişti acaba bugün gitsem kap atışları duyulur mu?:18::18:
teşekkür ederim şimdiden..