Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Öyle daha iyi aslında ben sabırsızlığımdan ne yapacağımı bilemiyorum.
:KK53:
bendede var canım her kafadan ayrı bir ses çıkıyor valla avrupa ülkelerinde her evde var ben öyle telkin ediyorum kendimi hem aşıları da tam..o da evlat asla düşünemem vermeyi:KK50::KK50::KK50:

Hiç takma kafana. Ben o konuda rahatım. Ben asla vazgeçemem yavrularımdan. Araştırdım epey, kumuna temas etmediğin sürece hiçbir risk yok. Rahat ol. Toksoplazma testi için doktorlarımıza soralım bakalım ne diyecek.

benimde 7 aylık kedim bende asla vazgeçmem o benim ilk bebeğimm aşıları olduktan sonra sanmıyorumki bişey olsun..

aa evet birlikte şafak sayacağız o zaman:) inşallah herşey yolunda gider . senin dr randevun ne zaman canım? benim 10 aralık abartmışım heralde :))
7 aralık canım benim kontrol doktor 10 gün sonra gel dedi inşallah sorun olmaz canım duyarız ve görürüz bebişlerimizi:26:

merhaba arkadaşlar
1 hafta önce 664 olan beta sonucu 8932 yükselmiş sizce bu değerlerle ultrasonda görünürmü bebek veya kese
bide şeker cıktı 142 pazartesi tekrar şekere bakılacak
inşallah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız .

merhaba arkadaşlar
1 hafta önce 664 olan beta sonucu 8932 yükselmiş sizce bu değerlerle ultrasonda görünürmü bebek veya kese

canım bu değerle kal atışınıda duyabilisin geç kalma git :))

Arkadaşlar yanağımda uçuk çıktı dün.Bugün doktora gittim.Uçuk kremi verdi.Kullanmak istemiyorum ama yayılmasından korkuyorum.Bünyem zayıf düşüyor. İş yerindeyim ama eve gidip duş alıp göz çevreme ve yanağıma sarımsak süreceğim.Sonrada geçmesi için dua edeceğim..Herkese sağlıklar diliyorum..:KK50:

Canım ben hayatımda uçuk bilmem öğrendiğimden beri uçuk dudağımdan eksik olmadı inanki sanırım direncimiz düşüyoe sabret boş ver kullanma benimde bugün çeneme geçti dudağımdan vitaminmi kullansak napsak bilemedimm:44::44:

Canım ben hayatımda uçuk bilmem öğrendiğimden beri uçuk dudağımdan eksik olmadı inanki sanırım direncimiz düşüyoe sabret boş ver kullanma benimde bugün çeneme geçti dudağımdan vitaminmi kullansak napsak bilemedimm:44::44:

canım nasılsın napıosun alışabildin mi ikiz annesi olmaya:)) ne durumdasın?benimde bugün kontrolüm var iş çıkışı gidicem..inşallah bebeklerimin ikiside sağlıklı sıhhatli büyümüşlerdir.

canım nasılsın napıosun alışabildin mi ikiz annesi olmaya:)) ne durumdasın?benimde bugün kontrolüm var iş çıkışı gidicem..inşallah bebeklerimin ikiside sağlıklı sıhhatli büyümüşlerdir.

canım merhaba bugün doktora ne için gidiceksiniz yani günlerimiz aynı ya merak işte :))) ben en son 6+2 de kalp atışları için gittim çok şükür duyduk kalbimizi (pıtpıtpıt) :))) 9+2 gibi tekrar çağırdı hareketlerimizi görücekmişiz o günde ama aradaki 3 hafta nasıl uzun geliyor bana her gün gitsem hergün bebeğimi görsem ne güzel olur :)

merhaba arkadaşlar

canım vajinal ultrasyonla keseyi bırak kalp atışlarınızıda duyarsınız 6+2 de duyduk biz çok şükür ki ama sanıyorum ki karından ultrasyon da da artık görülebilir ben hiç karından girmedim daha o yüzden pek bilmiyorum o kısmı
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım vatanına milletine ailesine hayır evlat olsun inş. bebelerimiz

valla cnm önelm alamıyoruz tabiyki ama dökülmemeleri için kalsiyum agırlıklı beslenmemiz gerekiyormuş..peynir süt yogurt gibi

kimi hamilelerde duyuyorum kalsiyum hapı kullandıklarını ama bizim doktor asla ilaçtan yana olmadığı için bana vermedi zar zor folik asit içmeme izin verdi ne bilim kalsiyum ilacı kullansak bi önem olurmu diye düşündüm benim dişlerim çok sorunlu olduğu için gerçi hiç önemi yok bebeğim sağlıklı olsunda herşey onlar için

merhaba arkadaşlar

Geçtiğimiz Cuma, 5+1de karından ultrasonla kesemizi gördük biz kuzum. Dr.un aleti ii değildir belki, o değerde gözükmeli mutlaka, başka 1 dr.a gitmeni öneririm.

canım merhaba bugün doktora ne için gidiceksiniz yani günlerimiz aynı ya merak işte :))) ben en son 6+2 de kalp atışları için gittim çok şükür duyduk kalbimizi (pıtpıtpıt) :))) 9+2 gibi tekrar çağırdı hareketlerimizi görücekmişiz o günde ama aradaki 3 hafta nasıl uzun geliyor bana her gün gitsem hergün bebeğimi görsem ne güzel olur :)

Cnm ben 2 hafta önce gittim doktora sadece keseleri gördük 2 hafta sonra tekrar gel dedi şimdi inşallah daha yeni kalp atışlarını duyup bebişlerimizi görücez canım..ben biraz erken gittim o yüzden kalp atışını duyamadım

kimi hamilelerde duyuyorum kalsiyum hapı kullandıklarını ama bizim doktor asla ilaçtan yana olmadığı için bana vermedi zar zor folik asit içmeme izin verdi ne bilim kalsiyum ilacı kullansak bi önem olurmu diye düşündüm benim dişlerim çok sorunlu olduğu için gerçi hiç önemi yok bebeğim sağlıklı olsunda herşey onlar için

ben hamile kalmadanm önce başladım cnm folik asite halada kullanıyorum..bakalım sorayım bir doktora bugün ne diyecek

Cnm galiba alıntı olayını kaldırdılar iyi oluyordu aslında..ahh cnm yaa cok normal şokta olman.bir beklerken 2 tane ben bile iki tane konulmasına rağmen gördüğümde sok oldum hep tek olarak düşünüyordum..rabbim bundan sonraki süreçte yardımcımız olsun..onları bize bağışlasın

cnm hadi gözün aydın hersey yolunda şükür.

bence gayet iyi cnm normalde 2 günde bir 2 katına cıkması lazım seninki bayagı katlamış..çoğulmuki acaba :)))?????

ayyyy canım ya bilmiyorum ki valla bu ay da çok ikiz haberi aldık...hayırlısı ya yarın ilk randevumuz var bakalım ....haber veririm yine...:nazar::nazar::nazar::KK54:

Cnm ben 2 hafta önce gittim doktora sadece keseleri gördük 2 hafta sonra tekrar gel dedi şimdi inşallah daha yeni kalp atışlarını duyup bebişlerimizi görücez canım..ben biraz erken gittim o yüzden kalp atışını duyamadım

ben hamile kalmadanm önce başladım cnm folik asite halada kullanıyorum..bakalım sorayım bir doktora bugün ne diyecek

Ben de bugün başladım folik asite ama içinde günde 3 kez için yazıyor ben doktorun günde bir dediğini hatırlıyorum kafam karıştı siz nasıl kullanıyorsunuz?

Ben de bugün başladım folik asite ama içinde günde 3 kez için yazıyor ben doktorun günde bir dediğini hatırlıyorum kafam karıştı siz nasıl kullanıyorsunuz?

canım ilacın markasından markasına değişiyor bnde 3 kere tüketilenden kullanıyorum sıkılmasın canın

Canım yavaş yavaş alışıyorum işte ne yalan söyleyim çok zor olacak tamamen alışmam ancak kucağıma alınca aklım başıma gelecek sanırım:KK9::KK9::KK9:işte şimdilik tek gibi geliyor heppp:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben günde 1 tane içiyorum cnm folibol benim kullandığım..

kara kedi naptı acaba dr gidecekti bu günn ikizler ne alemdeler acabaaa:))))))

canım şükürler olsun ikiside iyi kalp atışlarınıda gördük içim rahatladı biraz..inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip eder..

X