aç kalırsam bulanıyor midem onundışında iyiyim, ilacı kullanmamakta bende kararlıyım, inşallah mecbur kalmam..ilk haftalarda mide bulantım çoktu. Benim doktorumda bulantı ilaçları verdi.İlaç etki etmezse gel serum takalım dedi.Ama az az yemeye çalıştım. midemi hiç boş bırakmamaya çalıştım. Elimde leğenle geziyordum.Sonraki hafta azaldı bulantılarım bu arada hiç hap yutmadım bu ilk aylarda almamak en iyisi diye düşünüyorum.Ama çok fenaysan aç kalmamak adına bir hap dene bence...Allah yardımcımız olsun hepimizin..
sorma canım ya, bende öğrendiğim gün bıraktım ama nasıl birşey bu canım çok istiyo bazen yakıyorum bir kere çekip atıyorum, vicdanım elvermiyor. ama bunu günde bir defa yapıyorum. o da bana yetiyor. öğrenmeden önceki paketim bitti ve almıycam yeni paket, inşallah......arkadaşlar bu arada aranızda hamilelikten önce sigra kullanan varmı varsa nasıl bıraktınız zorlanyormsunuz nasıl gdiyo sigarasızlık merak ettim ben kullanıyordum öğrendiğim gün bıraktım bazen kokusu bile midemi bulandırıyor ama bazı anda acayip canım istiyor çok kötü oluyorum içmemek için elimden geleni yapıyorum içmiyorumda sizleride merak ettim
ay bende şimdi çok merak ettim bi an önce bnada haber verirsen sevinirim canıminşallah çok güzel bir şekilde katlanmıştır h cg
canım bende henüz bir sorun yok çok şükür
bulantım vs de yok sanırım böyle devam ederse bir sıkıntım olmaz
inşallah 6 dan sonra başlayabiliyor diyorlar ama başlamaz umarım:18:
canım bişe sorucam seninde mi kedin var?
canım bişe sorucam seninde mi kedin var?
kızlan bana dua edin lütfen....değerlerim düzenli artmış olsun....bebeğim sağlıklı olsun...gidiyorum şimdiii...1 saat sonra alıcam sonuçlarımı...
iyi gelcek canım iyi düşün iyi olsun aynı steri bnde yaşamıştım şükür bişey çıkmadı seninde çıkıcak inşAllahkızlan bana dua edin lütfen....değerlerim düzenli artmış olsun....bebeğim sağlıklı olsun...gidiyorum şimdiii...1 saat sonra alıcam sonuçlarımı...
arkadaşlar bu arada aranızda hamilelikten önce sigra kullanan varmı varsa nasıl bıraktınız zorlanyormsunuz nasıl gdiyo sigarasızlık merak ettim ben kullanıyordum öğrendiğim gün bıraktım bazen kokusu bile midemi bulandırıyor ama bazı anda acayip canım istiyor çok kötü oluyorum içmemek için elimden geleni yapıyorum içmiyorumda sizleride merak ettim
yok canım duymadım daha ama gecen gıttıgımde kese gorunmustu sımdı bebekte gorundu dedı doktor o bıle yettı
canımm gözün aydın ,ben daha keseyi göremedim alttan baktırmamak için gitmedim henüz ama seninki birkaç gün daha büyük galiba bizim minikten:) inşallah kalp atışlarını da duyarsın en kısa zamanda
ay ay ayyyy nasıl mutlu oldum bugün kötü birgün geçirdim sonunda yüzümü gülümsetecek bi haber aldım ay ne güzel yaa ikizz çifte evlat:)) kıs bu ay senin kaç olgunlaşmış yumurtan vardı?:)
ne zoru ya ne güzel işte bu sevincin tadını çıkarsana artık kalabalık bir aile oluyosunuz maşallah allahım kucağına nasip etsin
canım bugün bereketli günmüş sizlerin adına çok mutlu ooldum nasıl güzel onu duymak demi?çok şükür ya hadi gözün aydın
arkadaşlar merhaba bende 8 kasımda öğrendim hamile olduğumu Rabbim e şükürler olsun ki 2 yıldır istiyorduk eşimde de bende de her hangi bir sorun çıkmıyordu artık tüp bebeğe karar vermiştik ki doktora gittiğim ayda hamile kaldım çok şükür çok başka çok çok çok farklı birşey bu duygu. bizi de aranıza alın kızlar bende sizlerle paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı yeni yeni tecrübelerimi
adetin geçtiği 3. günde öğrendik biz beta değeriyle 5. hafta dolduğu gün dr çağırdı o gün keseyi gördük 6+2 de kalp atışlarımızı dinledik çok şükür ki büyük bir yüktü üzerimizde şimdi 7+1 olduk 9+1 de tekrar randevumuz var hareketlerini görücez dedi dr ve kalp atışlarına bakıcaz tekrar düzenlimi herşey yolundamı diye sizler nasılsınız kızlar sizlerde neler var
Ben çalışıyorum.. Sürekli tuzlu ayran içiyorum, tuzlu şeyler yiyorum. Bugün biraz daha iyiyim.Şunu farkettim her ilerleyen haftada bir iki gün fena oluyorum sonraki 5 günde biraz daha iyi oluyorum.Haftalara göre hormonlar yükseliyor herhalde ondan. Dört gözle 16 haftalık halimi bekliyorum.
Siz çalışıyor musunuz? Çalışmak bir taraftan iyi bir taraftan çok zor.
kızlar aranızda devlet hastanesine giden var mı kontrollere yoksa hepiniz özele mi gidiyorsunuz?
ben zeynep kamil düşünüyorum..istanbulda olanlar siz nerelere gidiyorsunuız
Allah'ıma şükürler olsun dün aldım mutlu haberi 3 yılın ardından kendi kendime hamile kaldım inşallah isteyipte olmayan herkese nasip olur mutluluğumun tarifi yok
benim karnım çok sık acıkıyor, siz de aynı durumda mısınız?
kızlan bana dua edin lütfen....değerlerim düzenli artmış olsun....bebeğim sağlıklı olsun...gidiyorum şimdiii...1 saat sonra alıcam sonuçlarımı...
merhaba hanımlar, bilirsiniz diye sorayım dedim, benim 3-4 gündür felaket başım ağrıyor hiç böyle bir baş ağrım olmamıştı ve hiç ilaç kullanmam, iki aydır korunmuyorum bebek istediğim için, adetime 3 gün var, acaba içinizde, hiç başı, uzun süre daha önce ağrımayıp gebelikten sonra ağrıyan var mı?
Kızlar kan testi yaptırdım değerim 1524 çıktı. Pazar günü 297,7 idi . Bir rahatladım ki sormayın
süper keseyide görebilirsin artık :))
Cumartesi günü doktorun kapısındayım sabahtançok sabırsızlanıyorum. Sen nasılsın?