Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

benimde kedim var acaba hamilelikte sıkıntı olurmu?

bendede var canım her kafadan ayrı bir ses çıkıyor valla avrupa ülkelerinde her evde var ben öyle telkin ediyorum kendimi hem aşıları da tam..o da evlat asla düşünemem vermeyi:KK50::KK50::KK50:

tabi canım haber veririm...dua et lütfen benim için...az önce net gitmişti devamlı gidiyor...cvp yazamadım kusura bakma...eşimi bekliyorum...allahın izniyle rahat rahat geçiricez inşallah hamileliğimizi....:nazar::nazar::nazar:

canım haber vermedin?

Var iki tane:KK16: hiçbişey olmaz. Kumlarını sen temizleme bi de toksoplazma testi yaptırırsın sonra.

yok zaten öğrendiğimden belli eşim temizliyor toskoplazma testi ne zaman yapılması gerek en geç canım?

Hayırlı olsuuuuunnnnn:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
Hoşgeldiiiin:))

Valla ben yeni başlamıştım bi okulda öğretmenliğe ama iki güzel olay birarada oldu:))
Bence şu anda bir sıkıntı yok, ama ekstradan özel ders de veriyorum o biraz yoruyo beni o kadar..
Ama genel olarak memnunum halimden:)))

Ben istanbul avrupa yakasındayım canım,
evimin hemen yanında bi özel hastane var. Donanımlı ve tercih edilen bi hastane.. O yüzden ben orda bi doktor buldum ona gidiyorum..

Hayırlı olsun canım:KK24::KK24::KK24::KK24:

Of offff hemde ne acıkma:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
Karnım sürekli gırıl gırıl:KK43:((
Ama akşamları bi tabak yemek yiyorum, gaz yüzünden çok sıkıntılarım oldu çünkü..
Böyle bi çözüm buldum kendime:KK31::KK31::KK31::KK31:

Canım heyecanla bekliyorum haberini
Hemen yaz lütfen?

kızlarr sonuçalıımı yazıyorum
21.11.2013---31,20
23.11.2013---86,52
28.11.2013---1081

sizce nasıl....:nazar::nazar::nazar:

ben dünden beri dumur olmuş vaziyetteyim nedense bana çok zor oldu kabullenmek allahın gücüne gitmesin ama hala kaygıdan mutluluğunu yaşayamadım şoktayım yani inşallah sağ salim doğarlar bu gün bütün tahlillerim yapıldı allah şükür temiz çıktı gün içinde iyiyim eve gelince manyak gibi oluyorum bulantı baş dönmesi uyku bastırıyor ama nafile kızımın ödevleri var 1. sınıfta illaki başında durmalıyım bide bu gün eşim nöbetçi evde yok çok sıkıcı nasıl esniyorum anlatamam bide 2 hafta sonra kontrolüm olacak hayırlısıyla kızlar ben dayanmıyorum size iyi sohbetler öptüm hepinizi ben çıkıyorum bide bende alıntılar görünmüyor nedense baştan hepsini okumak zorunda kaldım iyi geceler

Cnm galiba alıntı olayını kaldırdılar iyi oluyordu aslında..ahh cnm yaa cok normal şokta olman.bir beklerken 2 tane ben bile iki tane konulmasına rağmen gördüğümde sok oldum hep tek olarak düşünüyordum..rabbim bundan sonraki süreçte yardımcımız olsun..onları bize bağışlasın

Kızlar kan testi yaptırdım değerim 1524 çıktı. Pazar günü 297,7 idi . Bir rahatladım ki sormayın :KK52:

cnm hadi gözün aydın hersey yolunda şükür.

kızlarr sonuçalıımı yazıyorum
21.11.2013---31,20
23.11.2013---86,52
28.11.2013---1081

sizce nasıl....:nazar::nazar::nazar:

bence gayet iyi cnm normalde 2 günde bir 2 katına cıkması lazım seninki bayagı katlamış..çoğulmuki acaba :)))?????

yok zaten öğrendiğimden belli eşim temizliyor toskoplazma testi ne zaman yapılması gerek en geç canım?[/QUOTE]

doktorla ilk randevumuzda istemişti bizden ikinci randevumuzda sonuçları götürdük toxsoplasma rubella ve cmv bunların dışında bir yığın testler istemişti

arkadaşlar bu arada aranızda hamilelikten önce sigra kullanan varmı varsa nasıl bıraktınız zorlanyormsunuz nasıl gdiyo sigarasızlık merak ettim ben kullanıyordum öğrendiğim gün bıraktım bazen kokusu bile midemi bulandırıyor ama bazı anda acayip canım istiyor çok kötü oluyorum içmemek için elimden geleni yapıyorum içmiyorumda sizleride merak ettim

Ben kullanıyordum canım öğrendiğim andan sonra ağzıma sürmedim biraz canım istedi ama geçti bugün öğrenişimin 3. günü ve ben sigaradan tiksinmeye başladım çok garip :KK49:

Ben kullanıyordum canım öğrendiğim andan sonra ağzıma sürmedim biraz canım istedi ama geçti bugün öğrenişimin 3. günü ve ben sigaradan tiksinmeye başladım çok garip :KK49:

hayırlısı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
Tebrik ederim sigara konusunda bende normalde çok içiyordum bağımlısıydım sigaranın ama öğrendiğim gün bıraktım çok şükür ilk bende tiksinir gibi oldum şimdilerde bazen öle bir canım istiyo içmek ama içemem kesinlikle

Tebrik ederim sigara konusunda bende normalde çok içiyordum bağımlısıydım sigaranın ama öğrendiğim gün bıraktım çok şükür ilk bende tiksinir gibi oldum şimdilerde bazen öle bir canım istiyo içmek ama içemem kesinlikle

aman içmeyin kızlar..benim kuzenimde içiyordu bebeği 35 haftalık dünyaya geldi sezeryanla doktorlar cok zor ayıldın sigara içiyorsan ondan olmuştur demişler 1-2 taneden bişi olmaz deniyor ama çok çok etkiliyor gercekten

Arkadaşlar akıntı olayınız nasıl benim normal adet günümden bu yana devamlı akıntım var çok çok fazla değil az ama devamlı var sabah akşam çamaşır değiştiriyorum bu dönem mikrop kapma olayı daha yüksek oluyormuş özellikle çamaşırların ağları ütülüyorum doktoruma sordum akıntı olur dedi şeffaf yada beyaz akıntı normalmiş Allah korusun kanlı akıntı veya kanama olmadıktan sonra her hangi bir sorun yok dedi. ben ilk bu akıntı olayını çok kafama takmıştım ama normalmiş çok şükür sizlerde de varmı

Eğer çok isteyip bebeğine zor kavuşanlardansan sigarayı bırakmak çok kolay oluyor bence:KK49: bende seni tebrik ederim ne güzel bir duygu dimi içinde bir can taşımak aklıma geldikçe ağlayasım geliyor :KK25:

Arkadaşlar akıntı olayınız nasıl benim normal adet günümden bu yana devamlı akıntım var çok çok fazla değil az ama devamlı var sabah akşam çamaşır değiştiriyorum bu dönem mikrop kapma olayı daha yüksek oluyormuş özellikle çamaşırların ağları ütülüyorum doktoruma sordum akıntı olur dedi şeffaf yada beyaz akıntı normalmiş Allah korusun kanlı akıntı veya kanama olmadıktan sonra her hangi bir sorun yok dedi. ben ilk bu akıntı olayını çok kafama takmıştım ama normalmiş çok şükür sizlerde de varmı

Benim çok fazla olmuyor günlük ped kullanıyorum sadece zaten fazla akıntım yok dediğim gibi

Eğer çok isteyip bebeğine zor kavuşanlardansan sigarayı bırakmak çok kolay oluyor bence:KK49: bende seni tebrik ederim ne güzel bir duygu dimi içinde bir can taşımak aklıma geldikçe ağlayasım geliyor :KK25:

evet canım 2 yıldan sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür Rabbime çok başka bir duygu çok farklı birşey bu anlatılmaz bazen çok endişeleniyorum ya bişey olursa diye sonra hemen kafamı toparlamaya çalışıyorum bebeğimi kötü etkilemek istemiyorum inş herşey yolundadır inş bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız

Benim çok fazla olmuyor günlük ped kullanıyorum sadece zaten fazla akıntım yok dediğim gibi

canım günlük ped kulalnmayı pek önerilmiyor yanlız pamuklu çamaşır kullanmalısın bildiğim kadarıyla pedler de çok hijyenik olmuyormuş normalde hamile kalmadan önce bende devamlı kullanırdım enfeksiyon olaylarını araştırdığım zaman öğrendim kokulu pedler ve günlük pedler doğru seçim değilmiş pamuklu çamaşır giyip ağlarını ütüleyip her gün çamaşır değiştirmek gerekirmiş doktorda kullanmamı önermedi

evet canım 2 yıldan sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür Rabbime çok başka bir duygu çok farklı birşey bu anlatılmaz bazen çok endişeleniyorum ya bişey olursa diye sonra hemen kafamı toparlamaya çalışıyorum bebeğimi kötü etkilemek istemiyorum inş herşey yolundadır inş bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız

Bende yaklaşık 3 sene denedim ama sonradan kendiliğinden hamile kaldım amin inşallah yavrularımızı kucağımıza alırız :KK49: aynı düşünceleri bende yaşıyorum inan :26:

canım günlük ped kulalnmayı pek önerilmiyor yanlız pamuklu çamaşır kullanmalısın bildiğim kadarıyla pedler de çok hijyenik olmuyormuş normalde hamile kalmadan önce bende devamlı kullanırdım enfeksiyon olaylarını araştırdığım zaman öğrendim kokulu pedler ve günlük pedler doğru seçim değilmiş pamuklu çamaşır giyip ağlarını ütüleyip her gün çamaşır değiştirmek gerekirmiş doktorda kullanmamı önermedi

O zaman bende hemen bırakmalıyım teşekkür ederim çünkü bilmiyordum :26:

Bende de çok yoğun olmamakla birlikte şeffaf akıntı var. Nadiren de krem kıvamında yoğun bir akıntı oluyor, genelde tuvalete çıktığımda zorladığımda...

O zaman bende hemen bırakmalıyım teşekkür ederim çünkü bilmiyordum :26:

birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere bildiğimiz bilmediğimiz bir sürü eksiklerimiz var hepimizinde amaç birbirimize yardımcı olmak değil mi zaten

merhaba kızlarrrrr :KK55: dün dra gittim hamileyim kalbini bile duydum şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

X