- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
şimdilik iyi görünüyo canım çok şükür...az sonra tekrar kan testi için gidicem...en son geçen cumartesi yaptırdım 5 gün oldu bakalım kaç çıkıcak ALLAHIMIN izniyle düzenli yükselir inşallah...ya sen nasılsın canım ...
benim karnım çok sık acıkıyor, siz de aynı durumda mısınız?
benim karnım çok sık acıkıyor, siz de aynı durumda mısınız?
haklısın valla canım bende az içenlere eskiden belli imreniyordum zor olmaz diye düşünüyordum...daha düne kadar canım çok istiyordu canım ama 2 gündür tadınıda zaten sevmemeye başladım
az az yediğin için sık sık acıkıyor olabilirsin canım bende aynıyım zaten dr larda diyor az az sık em bulantı olmasınıda engelliysık yiyin diye hor bu durum diye biliyorum
Hem de nasıl. Tek belirtim bu nerdeyse
O kadar azaltmışsın bırakırsın da canım bebeği hissedince hiç içesin gelmez zaten
aslında az az yemiyorum, 3 öğün yiyordum normalde, birkaç gündür öğün aralarında da acıkmaya başladım. aralarda atıştırmalık ne yemeliyim acaba?
?Ben de tiksinme gelsin diye yalvarıyorum, bazılarında oluyormuş ama bende tık yok. Günde 5-6 tane içiyorum, 10 taneden bu kadar düşürebildim 1 haftada, ama biliyorum tamamen bırakmalıyım, oğluma hamileyken doktorum stres sigaradan daha çok zarar veriyor bebeğe demişti, 4. Aya kadar max günde 3 tane içmeye izin vermişti. Ilk bir ay öyle içmiştim sonra bırakmıştım. şimdi hemen bırakmak istiyorum fakat olmuyor.
canım zaten 3 öğün az geliyor 5 e çıkar azar azar yiyip aralarda meyve ,ceviz fındık,badem vs yiyebilirsin ben öyle yapıyorum daha rahat oluyor öyle..
?
Bence biz tiryakiler olara birbirimizi bırakmaya teşvik edelim daha iyi olur ne dersiniz
süper bence de , ben söz veriyorum size yarın sabahtan itibaren hiç içmemeye çalışıcam. Bakalım hayırlısı hem oğlum hem bebeğim için. Hadi bakalım sigaraya savaş açtım
süper bence de , ben söz veriyorum size yarın sabahtan itibaren hiç içmemeye çalışıcam. Bakalım hayırlısı hem oğlum hem bebeğim için. Hadi bakalım sigaraya savaş açtım
kızlar 12 hAfta bitene kdr kimseye soleme hamile oldugunu diyolar ama yapamadım ben zaten hep gorustugum arkadaslarım sigara içmediğimi gorunce , ebiliolardı da çok istediimi direk anladılar.
anneme solemesem olmazdı, e anneme solince babama babama solince kayınvalide ve pedere de soledik.
e ben yakın arklara sölince eşim de hak gordu oda kendi yakın arkadaslarına soledı=)
kotu mu oldu ii mi oldu bilemedim=)
kızlar 12 hafta bitene kdr kimseye soleme hamile oldugunu diyolar ama yapamadım ben zaten hep gorustugum arkadaslarım sigara içmediğimi gorunce , ebiliolardı da çok istediimi direk anladılar.
Anneme solemesem olmazdı, e anneme solince babama babama solince kayınvalide ve pedere de soledik.
E ben yakın arklara sölince eşim de hak gordu oda kendi yakın arkadaslarına soledı=)
kızlar 12 hAfta bitene kdr kimseye soleme hamile oldugunu diyolar ama yapamadım ben zaten hep gorustugum arkadaslarım sigara içmediğimi gorunce , ebiliolardı da çok istediimi direk anladılar.
anneme solemesem olmazdı, e anneme solince babama babama solince kayınvalide ve pedere de soledik.
e ben yakın arklara sölince eşim de hak gordu oda kendi yakın arkadaslarına soledı=)
hayır niye söylemicez kız banada demişlerdi ama ben bir ilan vermediğim kaldı
kaç kere hamile kalıcaz kız insan sevincini paylaşmadan edemiyor valla
iyi etmişsin boşver
O kadar istedik bekledik bu bebeleri yazık değil mi. Bana çok güvendiğim bir doktor hamile kalmadan 6 ay önce bırakmalısın demişti.
ben de o tereddütü yaşıyorum ama sadece eşime söylicem, daha ona da söylemedim :) haftaya cuma doğumgünü, o günü bekliyorum.
Ailelere karnımda net olarak görüp kalp atışını duyduktan sonra söylicez :)
çok haklısın canım...:18:
nasıl dayanabiliyorsun ya benim gözlerimden bile belli olur böle ışıl ışıl
ya sırf unutamayacağı bir doğum günü hediyesi verebilmek için :) yoksa çoktaaaaannnnnn söylemiştim :)
bir de yarın tekrar bir kanda baktırıp değeri görmek istiyorum emin olmak için :)
Benim kıçım başım tutmuyodu sevinçten söylemesem bile anlardı herkes