Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

şimdilik iyi görünüyo canım çok şükür...az sonra tekrar kan testi için gidicem...en son geçen cumartesi yaptırdım 5 gün oldu bakalım kaç çıkıcak ALLAHIMIN izniyle düzenli yükselir inşallah...ya sen nasılsın canım ...:nazar::nazar::nazar:

ay bende şimdi çok merak ettim bi an önce bnada haber verirsen sevinirim canım:KK16::KK16::KK16: inşallah çok güzel bir şekilde katlanmıştır h:KK16:cg:nazar::nazar::nazar:

canım bende henüz bir sorun yok çok şükür:nazar::nazar:

bulantım vs de yok sanırım böyle devam ederse bir sıkıntım olmaz:nazar::nazar::nazar:
inşallah 6 dan sonra başlayabiliyor diyorlar ama başlamaz umarım:18:

benim karnım çok sık acıkıyor, siz de aynı durumda mısınız?

Hem de nasıl. Tek belirtim bu nerdeyse :KK53:

haklısın valla canım bende az içenlere eskiden belli imreniyordum zor olmaz diye düşünüyordum...daha düne kadar canım çok istiyordu canım ama 2 gündür tadınıda zaten sevmemeye başladım:KK9::KK9:

O kadar azaltmışsın bırakırsın da canım bebeği hissedince hiç içesin gelmez zaten:KK52:

Son düzenleme:
az az yediğin için sık sık acıkıyor olabilirsin canım bende aynıyım zaten dr larda diyor az az sık em bulantı olmasınıda engelliysık yiyin diye hor bu durum diye biliyorum:KK9:

aslında az az yemiyorum, 3 öğün yiyordum normalde, birkaç gündür öğün aralarında da acıkmaya başladım. aralarda atıştırmalık ne yemeliyim acaba?

Ben de tiksinme gelsin diye yalvarıyorum, bazılarında oluyormuş ama bende tık yok. Günde 5-6 tane içiyorum, 10 taneden bu kadar düşürebildim 1 haftada, ama biliyorum tamamen bırakmalıyım, oğluma hamileyken doktorum stres sigaradan daha çok zarar veriyor bebeğe demişti, 4. Aya kadar max günde 3 tane içmeye izin vermişti. Ilk bir ay öyle içmiştim sonra bırakmıştım. şimdi hemen bırakmak istiyorum fakat olmuyor.:KK50:

Hem de nasıl. Tek belirtim bu nerdeyse :KK53:

O kadar azaltmışsın bırakırsın da canım bebeği hissedince hiç içesin gelmez zaten:KK52:

valla sizler böyle konuşunca sizleri örnek alınca gaza geldim bebeğim için içmem :KK16::KK16::KK16:

eşimede bgün işe giderken dedim 3 ta:KK16:ne sig:KK16:ra bırak fazla olunca içerim belki diye artık hiç bırakma diyeceğim:KK16:

aslında az az yemiyorum, 3 öğün yiyordum normalde, birkaç gündür öğün aralarında da acıkmaya başladım. aralarda atıştırmalık ne yemeliyim acaba?

canım zaten 3 öğün az geliyor 5 e çıkar azar azar yiyip aralarda meyve ,ceviz fındık,badem vs yiyebilirsin ben öyle yapıyorum daha rahat oluyor öyle..

Ben de tiksinme gelsin diye yalvarıyorum, bazılarında oluyormuş ama bende tık yok. Günde 5-6 tane içiyorum, 10 taneden bu kadar düşürebildim 1 haftada, ama biliyorum tamamen bırakmalıyım, oğluma hamileyken doktorum stres sigaradan daha çok zarar veriyor bebeğe demişti, 4. Aya kadar max günde 3 tane içmeye izin vermişti. Ilk bir ay öyle içmiştim sonra bırakmıştım. şimdi hemen bırakmak istiyorum fakat olmuyor.:KK50:
?:KK4:

bence biz tiryakiler olara birbirimizi bırakmaya teşvik edelim daha iyi olur ne dersiniz

canım zaten 3 öğün az geliyor 5 e çıkar azar azar yiyip aralarda meyve ,ceviz fındık,badem vs yiyebilirsin ben öyle yapıyorum daha rahat oluyor öyle..

?:KK4:

Bence biz tiryakiler olara birbirimizi bırakmaya teşvik edelim daha iyi olur ne dersiniz

süper bence de , ben söz veriyorum size yarın sabahtan itibaren hiç içmemeye çalışıcam. Bakalım hayırlısı hem oğlum hem bebeğim için. Hadi bakalım sigaraya savaş açtım:KK47::KK47::KK47:

kızlar 12 hAfta bitene kdr kimseye soleme hamile oldugunu diyolar ama yapamadım ben zaten hep gorustugum arkadaslarım sigara içmediğimi gorunce , ebiliolardı da çok istediimi direk anladılar.
anneme solemesem olmazdı, e anneme solince babama babama solince kayınvalide ve pedere de soledik.
e ben yakın arklara sölince eşim de hak gordu oda kendi yakın arkadaslarına soledı=)
kotu mu oldu ii mi oldu bilemedim=)

süper bence de , ben söz veriyorum size yarın sabahtan itibaren hiç içmemeye çalışıcam. Bakalım hayırlısı hem oğlum hem bebeğim için. Hadi bakalım sigaraya savaş açtım:KK47::KK47::KK47:

O kadar istedik bekledik bu bebeleri yazık değil mi. Bana çok güvendiğim bir doktor hamile kalmadan 6 ay önce bırakmalısın demişti.:KK50:

kızlar 12 hAfta bitene kdr kimseye soleme hamile oldugunu diyolar ama yapamadım ben zaten hep gorustugum arkadaslarım sigara içmediğimi gorunce , ebiliolardı da çok istediimi direk anladılar.
anneme solemesem olmazdı, e anneme solince babama babama solince kayınvalide ve pedere de soledik.
e ben yakın arklara sölince eşim de hak gordu oda kendi yakın arkadaslarına soledı=)

ben de o tereddütü yaşıyorum ama sadece eşime söylicem, daha ona da söylemedim :) haftaya cuma doğumgünü, o günü bekliyorum.

Ailelere karnımda net olarak görüp kalp atışını duyduktan sonra söylicez :)

kızlar 12 hafta bitene kdr kimseye soleme hamile oldugunu diyolar ama yapamadım ben zaten hep gorustugum arkadaslarım sigara içmediğimi gorunce , ebiliolardı da çok istediimi direk anladılar.
Anneme solemesem olmazdı, e anneme solince babama babama solince kayınvalide ve pedere de soledik.
E ben yakın arklara sölince eşim de hak gordu oda kendi yakın arkadaslarına soledı=)

valla ben o kadar sabredebilenlere hayret ediyorum.

hayır niye söylemicez kız banada demişlerdi ama ben bir ilan vermediğim kaldı:KK1::KK1::KK1::KK1:

kaç kere hamile kalıcaz kız insan sevincini paylaşmadan edemiyor valla:KK19::KK19:

iyi etmişsin boşver:21::21:

hayır niye söylemicez kız banada demişlerdi ama ben bir ilan vermediğim kaldı:KK1::KK1::KK1::KK1:

kaç kere hamile kalıcaz kız insan sevincini paylaşmadan edemiyor valla:KK19::KK19:

iyi etmişsin boşver:21::21:

Benim kıçım başım tutmuyodu sevinçten söylemesem bile anlardı herkes :KK37:

O kadar istedik bekledik bu bebeleri yazık değil mi. Bana çok güvendiğim bir doktor hamile kalmadan 6 ay önce bırakmalısın demişti.:KK50:

çok haklısın canım...:18:

ben de o tereddütü yaşıyorum ama sadece eşime söylicem, daha ona da söylemedim :) haftaya cuma doğumgünü, o günü bekliyorum.

Ailelere karnımda net olarak görüp kalp atışını duyduktan sonra söylicez :)

nasıl dayanabiliyorsun ya benim gözlerimden bile belli olur böle ışıl ışıl:KK53::KK53:

çok haklısın canım...:18:

nasıl dayanabiliyorsun ya benim gözlerimden bile belli olur böle ışıl ışıl:KK53::KK53:

ya sırf unutamayacağı bir doğum günü hediyesi verebilmek için :) yoksa çoktaaaaannnnnn söylemiştim :)
bir de yarın tekrar bir kanda baktırıp değeri görmek istiyorum emin olmak için :)

ya sırf unutamayacağı bir doğum günü hediyesi verebilmek için :) yoksa çoktaaaaannnnnn söylemiştim :)
bir de yarın tekrar bir kanda baktırıp değeri görmek istiyorum emin olmak için :)

o zaman bol sabır diliyorum canım sana:KK1::KK1::KK1::KK1:

ama gerçekten unutulmayacak bir anı kalır d.gününde :KK16::KK16:

X