Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Kesinlikle maddi zorluk olmasa bende şu birkaç ayımı evde geçirmeyi isterdim.Ücretsiz izin alırdım ilk 4 ay ama olmuyor işte.Allah sağlık versinde çalışalım inşallah.Herşey iyi olacak...

aynen cnm..napalım buna şükür..hafta sayıyoruz işte artık askerlerin şafak saydıgı gibi :) yarın kontrolüm var inşallah kuzucuklarımın ikiside iyi durumdadır. kalp atışlarınıda duyarım yarabbim...

Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin vatanına milletine ailesine hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin bizim ilk bebeğimiz çok şükür Rabbim bize bu mutluluğu tattırdı inş. devamınıda getirir hep gönlümde 3 çocuk yattı cinsiyetleri hiç fark etmez sağlıklı olsunda aralarında 1 2 yaş olsun 3 tane olsun dedim hep inş Rabbim cümlemizin bizimde gönlümüze göre verir

arkadaşlar ben ankara dayım ama hale hangi hastaneye gideceğime karar veremedim başka ankara da olan var mı aramızda

kızlar aranızda devlet hastanesine giden var mı kontrollere yoksa hepiniz özele mi gidiyorsunuz?

ben zeynep kamil düşünüyorum..istanbulda olanlar siz nerelere gidiyorsunuız

benimkide tam tersi çıkıyor arkadaşlar oda ayrı bir sıkıntı :44:

Tansiyonunuz mu yüksek? oda iyi birşey değil.Hep mi yüksekti yoksa hamilelikte mi yükselmeye başladı? Aman dikkat edin ben hamileliklerimde düşük tansiyondan çok çekiyorum.Doktorlar hep aynı şeyi söylüyorlar yüksek tansiyon tehlikeli, düşük tansiyon bebeğe zarar vermez diye..Lütfen kendinize dikkat edin ..Hepimiz Allaha emanet...

canım şaşırdım şimdi beklenen adetin ilk günü 667 idi benim 3 gün sonra 2657 oldu:26::26: seninki geç döllenme mi miymiş?:26:

İnşallah yarın ikisinide göreceksiniz, kalp atışlarını duyacaksınız ve buraya güzel haberleri yazacaksınız. İçinizi ferah tutun herşey güzel olacak inşallah...

canım şaşırdım şimdi beklenen adetin ilk günü 667 idi benim 3 gün sonra 2657 oldu:26::26: seninki geç döllenme mi miymiş?:26:

canım seninle evlilik günlerimizde çok yakın muhtemel doğum günlerinimizde ilk çocuğunuz dimi sizinde ne zamandır istiyordunuz bebişimiz nasıl en son ne zmn dr gittiniz nasıl geçiyor günleriniz

İnşallah herşey gönlünüze göre olur...Hepimiz alırız sağ salim kucaklarımıza bebişleri.Sonrada emzirme muhabbeti yaparız buradan ne güzel olur.Bu arada cinsiyette ayrı bir merak tabi..

Allah'ıma şükürler olsun dün aldım mutlu haberi 3 yılın ardından kendi kendime hamile kaldım inşallah isteyipte olmayan herkese nasip olur mutluluğumun tarifi yok

arkadaşlar ben ankara dayım ama hale hangi hastaneye gideceğime karar veremedim başka ankara da olan var mı aramızda

Nem ilk çocuğumu Ankarada Gazi Hastanesinde doğurmuştum.Normal doğum yapmıştım.İki tane erkek doktor vardı doğumumda Allah razı olsun çok iyilerdi.Bu arada ilk doğumumda hiç özel görünmedim.Bütün kontrollerimide gazide yapmışlardı.Güzeldi sıkıntı yoktu.Tek sorun çok uzun muayene kuyruğu beklememdi.Tam 13 sene oldu bu arada.Şu anda Ankarada oturmuyorum.

Allah'ıma şükürler olsun dün aldım mutlu haberi 3 yılın ardından kendi kendime hamile kaldım inşallah isteyipte olmayan herkese nasip olur mutluluğumun tarifi yok

tebrikleeer :) Allah tamamına erdirir inşallah :) Kanda mı baktırdın? Kaç çıktı sonucun? Ne kadarlıkmış?

İnşallah herşey gönlünüze göre olur...Hepimiz alırız sağ salim kucaklarımıza bebişleri.Sonrada emzirme muhabbeti yaparız buradan ne güzel olur.Bu arada cinsiyette ayrı bir merak tabi..

tabiki kesinlikle cinsiyet ayrımımız yok kız veye erkek hiç fark etmez ama çok merak ediyorum acaba kızım mı olucak oğlum mu olucak ilk kız gibi geçti benim içimden sonra tamamen erkeğe döndüm şimdi ilk heycanla bebek eşyalarına bakıyorum pembeleri gördüm mü kafamı çeviriyorum direk mavilere odaklanıyorum siz nasılsınız bu konuda sanırım yaklaşık 2 ay sonra öğrenebiliriz cinsiyeti

temrik ederim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. bizde 2 yılın sonunda mutluluğa kavuştuk tam tüp bebek için doktora gittiğim ayda kendiliğinden geldi bebeğimiz çok şükür Allah a çok farklı bir duygu uzun bi bekleyişten sonra olunca insan inanmakta güçlük çekiyor

canım seninle evlilik günlerimizde çok yakın muhtemel doğum günlerinimizde ilk çocuğunuz dimi sizinde ne zamandır istiyordunuz bebişimiz nasıl en son ne zmn dr gittiniz nasıl geçiyor günleriniz

aa evet canım ilk çocuğumuz 15 aydır bekliyorduk bebeişimizi

canım ben 22 adetimin ilk günü öğrendim 26 sında dr a gittim keseyi gördük bir hafta 10 gün arası gel kontrole dedi dr..folik evde vardı onu kullanmaya devam et dedi bana ...benim allaha şükürler olsun hiçbir sıkıntım bulantım vs yok

yalnız 3 gün diş ağrısı çektim uykusuzluktan bitap düştüm dr umdan pek memnun kalmadım açıkçası calsiyum yazdı o da benim zorumla zira adım gibi biliyorum vucudumda eksikti..ama onun dışında vitamin felan vermedi...

senin nasıl geçiyor dr un ne dedi? vitamin ver di mi

Bana çevremde herkes senin çocuğun olursa erkek olacak diyor hep, içlerine öyle doğuyormuş. Hayırlısı tabi. Hamileliğim kesinleşince çin takvimine baktım, orda da erkek görünüyor :)) hayırlı, imanlı, sağlıklı bir çocuk olsun da cinsiyeti hiç önemli değil :)

bende 1 erkek 1 kız olsun çok istiyorum rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…