Kesinlikle maddi zorluk olmasa bende şu birkaç ayımı evde geçirmeyi isterdim.Ücretsiz izin alırdım ilk 4 ay ama olmuyor işte.Allah sağlık versinde çalışalım inşallah.Herşey iyi olacak...
Ben 5 haftalıkken gitmiştim çünkü benimde bebeğim 20 aydan sonra oldu. İkinci gidişim 7.haftanın başıydı ufak bir lekelenme geçirince (ilişkiye girmiştik)korkudan bir kez daha kontrole gittim.Bundan sonraki kontrolüm 11. haftada ikili test için olacak inşallah.
İşyerinde uyukluyorum hiç halim yok dökülüyorum resmen inşallah geçecek.Bu arada benim inşallah ikinci çocuğum olacak.İlki baya büyüdü cesaretim yoktu tam 13 yıl bekledim.Sizler öyle yapmayın sakın...
arkadaşlar ben ankara dayım ama hale hangi hastaneye gideceğime karar veremedim başka ankara da olan var mı aramızda
benimkide tam tersi çıkıyor arkadaşlar oda ayrı bir sıkıntı :44:
hayırlı olsun canım şimdiden :) bence hemen yarın gitme , dayanabilirsen 3 gün sonra git ki ne kadar hızla yükseldiğini gör. benim ilk ölçümüm adetten 4 gün sonra 107 , adetten 8 gün sonra da 432 ydi. 72 saatte 2 ye katlaması lazımmış, onu kontrol etmiş olursun
aynen cnm..napalım buna şükür..hafta sayıyoruz işte artık askerlerin şafak saydıgı gibi :) yarın kontrolüm var inşallah kuzucuklarımın ikiside iyi durumdadır. kalp atışlarınıda duyarım yarabbim...
canım şaşırdım şimdi beklenen adetin ilk günü 667 idi benim 3 gün sonra 2657 oldu:26::26: seninki geç döllenme mi miymiş?:26:
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin vatanına milletine ailesine hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin bizim ilk bebeğimiz çok şükür Rabbim bize bu mutluluğu tattırdı inş. devamınıda getirir hep gönlümde 3 çocuk yattı cinsiyetleri hiç fark etmez sağlıklı olsunda aralarında 1 2 yaş olsun 3 tane olsun dedim hep inş Rabbim cümlemizin bizimde gönlümüze göre verir
arkadaşlar ben ankara dayım ama hale hangi hastaneye gideceğime karar veremedim başka ankara da olan var mı aramızda
Allah'ıma şükürler olsun dün aldım mutlu haberi 3 yılın ardından kendi kendime hamile kaldım inşallah isteyipte olmayan herkese nasip olur mutluluğumun tarifi yok
Allah'ıma şükürler olsun dün aldım mutlu haberi 3 yılın ardından kendi kendime hamile kaldım inşallah isteyipte olmayan herkese nasip olur mutluluğumun tarifi yok
Hoşgeldin.Allah tamamına erdirsin...
tebrikleeer :) Allah tamamına erdirir inşallah :) Kanda mı baktırdın? Kaç çıktı sonucun? Ne kadarlıkmış?
İnşallah herşey gönlünüze göre olur...Hepimiz alırız sağ salim kucaklarımıza bebişleri.Sonrada emzirme muhabbeti yaparız buradan ne güzel olur.Bu arada cinsiyette ayrı bir merak tabi..
canım seninle evlilik günlerimizde çok yakın muhtemel doğum günlerinimizde ilk çocuğunuz dimi sizinde ne zamandır istiyordunuz bebişimiz nasıl en son ne zmn dr gittiniz nasıl geçiyor günleriniz
tabiki kesinlikle cinsiyet ayrımımız yok kız veye erkek hiç fark etmez ama çok merak ediyorum acaba kızım mı olucak oğlum mu olucak ilk kız gibi geçti benim içimden sonra tamamen erkeğe döndüm şimdi ilk heycanla bebek eşyalarına bakıyorum pembeleri gördüm mü kafamı çeviriyorum direk mavilere odaklanıyorum siz nasılsınız bu konuda sanırım yaklaşık 2 ay sonra öğrenebiliriz cinsiyeti
tabiki kesinlikle cinsiyet ayrımımız yok kız veye erkek hiç fark etmez ama çok merak ediyorum acaba kızım mı olucak oğlum mu olucak ilk kız gibi geçti benim içimden sonra tamamen erkeğe döndüm şimdi ilk heycanla bebek eşyalarına bakıyorum pembeleri gördüm mü kafamı çeviriyorum direk mavilere odaklanıyorum siz nasılsınız bu konuda sanırım yaklaşık 2 ay sonra öğrenebiliriz cinsiyeti