- 13 Ağustos 2011
- 586
- 13
Hayırlı olsun gebeliğin. Kaç haftalık gebe olduğunu yazmamışsın ama benimde kasık ağrılarım var. hatta bugün regl tarihime denk geldiği için ağrım arttı.belimede vuruyor ağrı. Endişelenme inşallah birşey olmaz. Bende çalışıyorum. Hergün giremiyorum. Foruma bende yazıyorum bazen cevap alamıyorum.ne yapayım.idare edicez artık.
Canım ben de bilmiyorumki ne kadarlık olduğunu, doktor söylemedi, sadece çok yeni olduğunu söyledi.
Burası çok güzel, inşallah daim olur konumuz, arkadaşlıklarımız
Kızlar merhaba,
Geçen hafta çarşamba bütün gün hatta gece hastanedeydik. önce SATa göre hesapladı dr. ve 5 hafta 4 günlük olması lazım dedi ve ultrasonda bakalım dedi, baya bastırmasına rağmen kese karindan ultrasonda gozukmedi.. tekrar kan tahlili istedi detaylı ve kan tahlili yapip degerlerine bakti 2 saat onu bekledik ve daha 892,17 yani 3 haftalik filan dedi sanırım gec dollenmis dedi, bende kasıklarımdaki ve belimdeki ağrılardan bahsettim o zaman alttan bakalım dedi ve baktı dis gebelik gibi değil normal gozukuyo dedi rahim duvarları kalın gayet verimli dedi ama daha çok yeni diyip tutunmasi icin progestan verdi ağrıların artarsa da minoset verdi onu içersin dedi.. cumaya randevu verdi
Cuma gittim önce kan verdim bekledim değerim 2074,68 çıktı, ultrasonda baktı ve noktacığımız gözüktü çok şükür.. Progestanı içmene gerek yok dedi bıraktırdı, folik aside devam..
fakat ben şimdi tahmini doğum tarihimi nasıl hesaplıcam fikriniz var mı? dr. 10 gün sonraya randevu verdi, sanırım kalp atışları için.. Kapıda o kadar şey biriktiriyorum sormak için içeri girince heycandan hepsini unutuyorum yaa ve bu sefer yeni randevu tarihimi kapıya çıkınca unutmuştum takrar geri girip sordum o derece..
Eki Görüntüle 872345
Kıyamam ne tatlısın:))
Canım bende gebelikle ilgili bir kitap var, orada doktor kontrolüne gidene kadar aklınıza gelen soruları not alın diyo.
Ben notlarımı aldım mesela, çünkü akşama hemen aklımdan çıkıyo sorucağım şeyler
Benim de kontrolüm 2 aralıkta, kalp atışlarını dinleriz demişti doktor. hayırlı haberler alırım inşallah:)
kızlar mide bulantısı kızda daha yogun erkekte daha hafif geçiyormuş diyorlar..acaba öylemi dersiniz? :))) bizimde kontrolümüz cuma günü inşallah kalp atışlarını duyup iki bebişiminde sağlıklı olduğunu görürüm dualarınızı eksik etmeyin kızlar
İnşallah canım, bize de yazarsın burdan, biz de duymuş kadar oluruz:))))
Bu mide bulantısı ile ilgili ben birşey duymamıştım.Ama eğer senin söylediğin doğruysa erkek olabilir benimki.
Çünkü daha çok şükür bulantı ve kusma yaşamadım ağır olarak..
Benim sadece gaza bağlı midem bulanıyo o kadar..
Kızlar düşüş yaşıyorum değerlerimde çok üzgünüm.... 97 den 35 e düşmüş kanamam da yok ne önerirsiniz
Canım ya, doktorun ne dedi bu duruma