Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Canım bende de oluyor hatta arada sırada lekelenmede oluyor. az önce biraz yürüdüm yoruldum. eve geldim baktım çamaşırım kirlenmiş. tabi canım sıkıldı. ama inşallah sorunsuz geçer.

korktuğum gibi oldu 2 hafta önce 4hafta 3 günükken 5 hafta olumş ne yolk var ne başka bişe büyük ihtimal boş gebelik dedi doktor isersen alabiliriz stersen bi hafta bekle vicdani olarak ama kendi düşer dedi..kendinin düşmesini bekleyeceğim kürtaj fikri ürpertiyor beni senedir beklediim bebeği ancak bu şekilde yaşamak kısmetmiş bir süre bebek fikrini erteleyeceğim tekrardan ..
allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

bir süreliğine burayada uğramam büyük ihtimal..

Allaha emanet olun dua edin bu kardeşşinizede

dualarımız seninle üzme kendini lütfen hakkında hayırlısı olur inş ümidini kaybetme cnm.
bu günleri unutacaksın ilerde yine bebişin olacak iyi olur inş ALLAH yardımcın olsun cnm.
sana doğru zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim.

Canım çok üzüldüm. Yolk daha önce gittiğinde yokmuydu, doktor görmemişmiydi? Kaybolmuş mu? Biliyorsun seninle aynı durumları yasıyordum. Bende ctesi gidicem bakalım.

Dualatimiz seninle canim. Dilerim en kisa zamanda guldursun Allahim yuzunu.
Uzme kendini lutfen. Herseyin hayirlisini dile. Allah herseyin dogrusunu en hayirli zamanda veriyor. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun ins.

canımm ya nasıl üzüldüm anlatamam sana...ağrın falan var mı?allahım sabır versin çok zor ama inşallah yeniden bu duyguyu tadacaksın ve sağ sağlim kucağına alacaksın dualarımız seninle rabbim yardımcım olsun üzme kendini lütfen...Bizlerde ne desek boş zor bir durum biliyorum((

teşekkür ederim hepinie ağlamaktan yazamıyorum iki hafta önce sadece kese vardı hala sadece kese var başka bişe yok...

Allah 2 haftalığına kısmet etti hamiile hissetmemi ne diyeyim içim çok acıyor yattığım yerden kalkamadım durduramıyorum ağlamayı..yarın okula da gitmek istemiyorum...AAllahım sabır versin başka bişey istemiyorum

yok ağrı hiç bişe bir hafta içinde de düşebilirmiş düşmezse kürtaj olacağım...

canım bikaç gün evde istirahat et hiçbirimizin ne olacağı belli değil o durumu çok iyi bilirim öyle zor ki rabbim tekrarını yaşatmasın biraz toparla kendini yine olacak allahın izni ile kıyamam sana

yok ağrı hiç bişe bir hafta içinde de düşebilirmiş düşmezse kürtaj olacağım...

ben ilk hamileliğimde 2 aylık evliydim ve bebeğin kalp atışları olduğu halde sebepsiz durmuştu 8.haftasında ve kürtaj oldum hiçbirşey hissetmiyorsun sadece ruhsal olarak zor ama insanoğlu neleri unutuyo üzülme demek boş çok isterken kaybetmek çok zor ama buda senin imtihanın allah sana hamile kalabildiğini gösterdi bak tedavisiz olmuştu yine olacak emin ol sakın isyan etme rabbine sığın (

canım acın büyük gerçekten diyecek söz bulamıyorum insan nasıl üzülmez nasıl ağlamaz böyle bir durumda ama kendini toparlaman gerek yeni ümitler yeni heyecanlar için allahım inşallah en kısa sürede sanada bu duyguyu yaşatır dualarımız seninle buraya gelmek seni üzmez ise bekleriz her zaman çok geçmiş olsun canımmm

arkadaslar benim adetime 4 gun var ve bugun sabah ıdrar testi yaptım silik çizgi çıktı ardından kan tahlili yaptırdım ve değeri 75.13 çıktı sizce ben hamile miyim...

arkadaslar benim adetime 4 gun var ve bugun sabah ıdrar testi yaptım silik çizgi çıktı ardından kan tahlili yaptırdım ve değeri 75.13 çıktı sizce ben hamile miyim...

hamilesin canım hayırlı olsun tebrıklerr darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaa doktorun bişi demedi mi:26:

sonuçları doktora gösteremedim henüz... ay inşallah allahım her istiyeni bebişlerine kavuştırsın inşallah

ayy aminn canım inşallaahh.. belirtilerin neydi yazarmısın? herkesde aynı olmuyormus da bende bacak sızlaması göz seyirmesi gaz falan oldu. belırtı olabılır mı acaba bıde benım bat 25 kasım. hamıleysem kana gecmısmıdır? :26::26:

sonuçları doktora gösteremedim henüz... ay inşallah allahım her istiyeni bebişlerine kavuştırsın inşallah

bu arada kız bebek kanda adet tarıhın gecmeden bellı olur erkek de gec bellı olur derler.. kızın olcak senın bence. 5 ay sonra yaz bana :) cinsiyeti öğrenincee

canım benım de bat 25i ama ben sımdıden ogrendım bence sende hemen bır test yap inşallah hamişsindir sende yaaa sende yaz bana benim ilk belirtilerim göğüslerim şişti adet olucak mısım gibi kasıkta sancı baş agrısı ara ara bulantı mide yanması mide ağrısı ve gaz da oldu hayatım :26:

gögüslerimde bi değişikş-lik yok diğer yazdıkların var bende şuan hamılelık uykuya düşkünlük yapar diolar bende baykuş gibiyim uyku girmiyor gözüme bu arada ben 4 5 senedir sigara içiyordum ve tiksindim kokusuna bile tahmmul edemıyorum. daha önce çok bırakmaya calısmıstım ama olmamıstı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…