Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: kızlaaar bu sabah gebelik testi yaptım ve cok net çift çizgi çıktıııı:KK69::KK49::KK49::KK49: rabbim nasip ederse insaaallah bizimde bir bebeğimiz olacak :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
ya rabbi sana sonsuuuz hamdü senalar olsuunn:KK69:senden isteyen tüm kullarına bu duyguyu en kısa zamanda hayırlısıyla yaşat...:KK16:

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Bebişin hayırlı uğurlu olsun.Hoşgeldin...

korktuğum gibi oldu 2 hafta önce 4hafta 3 günükken 5 hafta olumş ne yolk var ne başka bişe büyük ihtimal boş gebelik dedi doktor isersen alabiliriz stersen bi hafta bekle vicdani olarak ama kendi düşer dedi..kendinin düşmesini bekleyeceğim kürtaj fikri ürpertiyor beni senedir beklediim bebeği ancak bu şekilde yaşamak kısmetmiş bir süre bebek fikrini erteleyeceğim tekrardan ..
allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

bir süreliğine burayada uğramam büyük ihtimal..

Allaha emanet olun dua edin bu kardeşşinizede

Allah sana sabır versin güç kuvvet versin.Ne olur çok üzme kendini. Dualarımız seninle. İnşallah herşey düzelecek. Umudunu sakın kaybetme...

Bu arada arkadaşlar tansiyonum 8'e 4. Yani oldukça düşük. İlk gebeliğimde beni mahvetmişti. İnşallah bunda öyle olmaz. Çok korkuyorum. Çünkü biraz daha düşerse yatak döşek yatıyorum.Hayat duruyor anlayacağınız. Ne olur dua edelim hamileliklerimiz hepimizin için güzel ve rahat geçsin diye. Hepinize selamlar...

Bu arada arkadaşlar tansiyonum 8'e 4. Yani oldukça düşük. İlk gebeliğimde beni mahvetmişti. İnşallah bunda öyle olmaz. Çok korkuyorum. Çünkü biraz daha düşerse yatak döşek yatıyorum.Hayat duruyor anlayacağınız. Ne olur dua edelim hamileliklerimiz hepimizin için güzel ve rahat geçsin diye. Hepinize selamlar...

ahh canım ya inşallah tansiyonun normale döner..gercekten hamilelik göründüğünden daha zor bişeymiş..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

korktuğum gibi oldu 2 hafta önce 4hafta 3 günükken 5 hafta olumş ne yolk var ne başka bişe büyük ihtimal boş gebelik dedi doktor isersen alabiliriz stersen bi hafta bekle vicdani olarak ama kendi düşer dedi..kendinin düşmesini bekleyeceğim kürtaj fikri ürpertiyor beni senedir beklediim bebeği ancak bu şekilde yaşamak kısmetmiş bir süre bebek fikrini erteleyeceğim tekrardan ..
allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

bir süreliğine burayada uğramam büyük ihtimal..

Allaha emanet olun dua edin bu kardeşşinizede

canım gercekten cok zor yasadıkalrın onca tedaviden sonra sürekli negatif sonuc alan biri olarak seni çok çok iyi anlayabiliyorum..bir süre dinlen sonra yeniden denersiniz gercekten dinlenmiş kafa ve dinlenmiş rahimle olunca rabbim nasip eyliyor..demekki daha vakti zamanı değilmiş..dualarını eksik etme..rabbim senide meleğine en kısa sürede kavusturucak canım..

merhaba bayanlar hepinizin gözü aydın :nazar: bende dün öğrendim hamile olduğumu :nazar: :KK49: , bhcg 57 çooookkk minik :emir_bebek:

selam kızlar mu mujdelı haberı aılenızle paylastınızmı ben daha kimseye soyleyemedım sadece esım bılıyo hemen hemen 5 haftalık oldu daha erkenmı söylemek ıcın sımdı kımseyı umutlandırmak ıstemıyorum doğrumu yapıyorum sızce ?

merhaba bayanlar hepinizin gözü aydın :nazar: bende dün öğrendim hamile olduğumu :nazar: :KK49: , bhcg 57 çooookkk minik :emir_bebek:

Tebrik ederim Umarım hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız :KK16::KK16::KK16::KK16:

Bende reglim 3 gün gecikince yani pazartesi gittim doktora Beta Hcg 96 çıktı Dünde sağlık ocağına gebelik kaydımı yaptırdım tahlil verdım ve 150 çıktı Bana düşük gibi geldi ama doktor yukselmesi iyi Belkide geç döllendi dedi.1000 leri geçmesi lazımmışki ultrasonda kese gözüksün Bakalım Salı günüde doktorum kontrole çağırdı gideyimmi gitmeyeyim mi kararsız kaldım Hem merak ediyorum hem de bekleyeyim diyorum
Hakkımızda hayırlısı Çok kaptırmak istemiyorum kendimi :18::18::18::18:

selam kızlar mu mujdelı haberı aılenızle paylastınızmı ben daha kimseye soyleyemedım sadece esım bılıyo hemen hemen 5 haftalık oldu daha erkenmı söylemek ıcın sımdı kımseyı umutlandırmak ıstemıyorum doğrumu yapıyorum sızce ?

canım nasıl öğrendin ne belirtiler üzerine...ve ne zaman

canım ne belirtilerin vardı testi ne zamn yaptın bende bakmak istiyorum da ne zaman yapsam diye şüpheliyim adetim 28 kasımda

canım benim regl günüm aslında yarın ,göğüslerimde şişkinlik dışında pek bir belirtim yoktu sadece deneme yapıyorduk aylardır hüsranla sonuçlanıyordu ,o yüzden test yaptım dayanamayıp :KK17: silik çizgi çıkınca başka markayla yaptım o da silik çıktı kan verdim 57 geldi çok şükür.
senin için biraz erken canım çünkü ben 5 gün kala da test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı en azından birkaç gün daha bekle derim :)

Merhaba Canım sadece Eşim ve annem biliyor Kese ve kalp atışı gözükmeden kimseyi en azından kendimi umutlandırmamak için kimseye demeyi düşünmüyorum Bence sizde söylemeyin derim :KK1::KK1::KK1::KK1:

merhaba canım, biz de daha kimseye söylemedik ilk doktor kontrolünü yapıp herşeyin normal olduğunu öğrendikten sonra söylemeyi düşünüyoruz,bence de doğru yapıyorsun :)

canım benim regl günüm aslında yarın ,göğüslerimde şişkinlik dışında pek bir belirtim yoktu sadece deneme yapıyorduk aylardır hüsranla sonuçlanıyordu ,o yüzden test yaptım dayanamayıp :KK17: silik çizgi çıkınca başka markayla yaptım o da silik çıktı kan verdim 57 geldi çok şükür.
senin için biraz erken canım çünkü ben 5 gün kala da test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı en azından birkaç gün daha bekle derim :)

beklicem canım karar verdim yapmıcam adet günüme kadar beklicem olursm zaten olurum olmazsam da o gün akşam iş çıkışı tets alıcam sabahı bakıcam planım bu allahım hayırısı neyse onu versn inşlhhhhh hepmz için

Tebrik ederim Umarım hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız :KK16::KK16::KK16::KK16:

Bende reglim 3 gün gecikince yani pazartesi gittim doktora Beta Hcg 96 çıktı Dünde sağlık ocağına gebelik kaydımı yaptırdım tahlil verdım ve 150 çıktı Bana düşük gibi geldi ama doktor yukselmesi iyi Belkide geç döllendi dedi.1000 leri geçmesi lazımmışki ultrasonda kese gözüksün Bakalım Salı günüde doktorum kontrole çağırdı gideyimmi gitmeyeyim mi kararsız kaldım Hem merak ediyorum hem de bekleyeyim diyorum
Hakkımızda hayırlısı Çok kaptırmak istemiyorum kendimi :18::18::18::18:

teşekkür ederim sizede hayırlı olsun inşallah sağlıklı doğumlar yaparız, bence çok normal ama bana da geç döllenme gibi geldi o yüzden takmayın benim ilk gebeliğimde de öyle çıkmıştı bhcg.
bir de doktor kontrolü için 6 haftaya kadar beklemek gerekiyor kese ve kalp atışları için ben 10 aralık'a randevu aldım ancak çıkar diye
kendinizi kaptırmamaya çalışıp dert etmeyin mutlu olun gebesiniz:)herşey çok güzel olacak inşallah :KK1:

ıcımıze dogdu desek ınanırmısın bılmem. esım bu sefer oldu adım gıbı emınım dedı. gunum gecınce test yaptım cok sılık cıktı sonra kan testı yaptırdım ordada cıktı sımdı bekliyorum gecen hafta keseyı de gorduk haftaya tekrar gıdıcem kontrole ıns bı sorun olmaz

beklicem canım karar verdim yapmıcam adet günüme kadar beklicem olursm zaten olurum olmazsam da o gün akşam iş çıkışı tets alıcam sabahı bakıcam planım bu allahım hayırısı neyse onu versn inşlhhhhh hepmz için

kesinlikle beklemelisin canım çünkü gerçekten çıkması için çok erken,,ama güzel haberlerini bekliyorum inşallah sende katılacaksın bu gruba :emir_bebek: :))

en azından kalp sesını duyalım dımı esıme kalsa cınsıyetı bellı olduktan sonra soylıcekmısız :KK70: gurbetteyım kaysrıye taşınalı daha 1 ay oldu derdımı heycanımı paylaşacak kımsem yok sızde olmasanız 4 duvar arasında yıcem kafayı :KK43:

ıcımıze dogdu desek ınanırmısın bılmem. esım bu sefer oldu adım gıbı emınım dedı. gunum gecınce test yaptım cok sılık cıktı sonra kan testı yaptırdım ordada cıktı sımdı bekliyorum gecen hafta keseyı de gorduk haftaya tekrar gıdıcem kontrole ıns bı sorun olmaz

aa keseyi görebildiniz mi ben göremem diye gitmedim daha dr'a,, bebişlerimiz aynıymış çünkü :)

kesinlikle beklemelisin canım çünkü gerçekten çıkması için çok erken,,ama güzel haberlerini bekliyorum inşallah sende katılacaksın bu gruba :emir_bebek: :))

AY İNŞLHHH şikayetlerim var ama bilmiyorum psikolojikmi kasık ağrm ve göğüs ağrım adetimden 2 hafta önce başladı normalde göğsüm adetime 4-5 gün kala kasığımda o gün ağrırıdı ve bu kasık ağrım farklı sadece sol tarafım ağrıyor ara ara gaz hissediyorum şişim sanki midem yanıyor ara ara ve 3 gün önc ekahverengi akıntım geldi bakalım kısmet :)) inşlh katılırım inşlhhh

X