- 27 Eylül 2013
- 675
- 41
- 34
aslında birazda merak yaniii ama bilmiyorum nancımda çok canım hiç bişey yemek istemiyo yorgunun uyumak istiyorum yoruldum galibaa
canımmmm hayırlı olsun ıkız demekkk:))
benım de aksam muayenem var bakalım kalp atışı duyulcak mı
Anladım canım şimdi acile gidersen usg den önce muayene ediyolar bence onların eline bırakma kendini ama sancında artış ve bunun yanında kanaman olursa tabi muhakkak git bide bu dönem çok önemli istirahat etmen lazım benimde ağrılarım oluyo ama sadece ayaktayken oluyo dikkat et kedine canımm.
sanada iyi akşamlar canımm
evet benimde 40-45 gün arayla oluyor genelde. Kese boyutu 6-7 mm çıktı. Bir hafta sonra 13 mm olması lazımış bakalım, progestan verdi onu içiyorum. Tutunmasını kolaylaştırır dedi. inşallah ikimiz içinde iyi olur hersey. tabi bebek isteyen herkes için..
dinlenince rahatladım biraz canım sanrım ayakta kalmak yaramıyor bana:))))
canım yani bebek kesenin boyu 5.5 mm yani gayet iyi.inşllh canm bende de 0.55 cm yazıyor ne demek bilmiyom kese boyumuymuş o:S
aynen canım benimde öyle oluyor işte istirahat ile geçiyo biraz ayakta kalınca kramplar giriyo.Senin bol bol dinlenmen lazım tek ilacın bu.
[
QUOTE=matarani;32691499]geçmiş olsun benimde hala ara ara adet dönemindeki kasımaardan oluyor özellikle akşamları.... yormamaya çalışıyorum kendimi iştede hep oturuyorum ama yine de gelmiyor yorgunluk....
ya sende de oluyomu bu midenin bulanma değilde garip olma durumu da akşama doğru oluyor bende herkesde sabah oluyor
birde 1.5 kilo aldım yav
Bende birascık verdim sanırım:)Aynen canım benim mide sorunum sabaha karşı oluyo böyle midemde gaz varmış gibi ama o gazla bir çalkalanma gibi oluyo
kio almak istiyordum bende 48-48 lardaydım şaşırdım yani yememdede değişiklik yok bu ne şimdi anlamadım
ÇÜnkü düşük kilo ile hamile kalanlar daha fazla kilo alması gerekir senin vücudun bebiş için gerekli takviyeyi yapmaya başlamış :)
Ben dün eşimle birlikte oldum. Aslında ben hiç istemiyordum ama eşimin sinir bozucu ısrarı yüzünden çok yavaş bir şekilde birlikte olduk.Akşama doğru pembemsi ve kahverengi bir akıntım oldu.Çok moralim bozuldu, çok korktum.Eşime çok kızdım. Akıntım artsa acile gidecektim şükürler olsun ki artmadı durdu. Yinede çok korkuyorum.Sabah sancılandım biraz.Şimdide ara ara kasıklarım ağrıyor.Habire tuvalete gidip bakıyorum birşey var mı diye.Yarına doktordan randevu alıp gideceğim.Korkuyorum muayene etsin baksın herşey normal mi?kalp atışları duyulurmu acaba?aslında daha geç gidecektim ama durum böyle olunca mecburen erken gideceğim.