Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

yok cnm daha 26 yım ben :)):KK9::KK9::KK9: benim bundan önce 2 negatif aşılama 1 tanede negatif tüp oldugu için dondurulmuşlarda 2 tane koydular cnm

haa anladım ben hiç aşılama vs yapmamıştım saçma geldi çünkü ben pcosum yumurtam ilaçlarada tepki vermiyordu büyümüyorlardı aşılama yaptırmanın hiç bir mantığı kalmamıştı yani

amin bitanem amin inşallah hepimiz burada evlatlarımızı kucagımıza aldıgımız günleride yazacagız dogum hikayelerimizi de paylaşacagız rabbimin izniyle
inşallah canımmm o günler çok uzak gibi görünüyor ama sorunsuz geçecek inş.

evet cnm özelde oldu benim birde benim bu 3. denemem ilk tüp denemesinde koymuyorlar 2 tane..benim 2 aşılama 1 tüp bebek olunca negatif dondurulmuşlarda 2 tane koydular..

anladım canım iyikide öyle olmuş o zaman:))

aaa çok şaşırdım ya sevindim vay bee takipçim varmış:KK53:

şaka bir yana tatlım bende hala şoktayım inan keseyi görsemrahatlıcam diyordum keseyi gördüm gelişsin rahatlıcam modundayım şimdide bu böyle sürüp gidecek sanırım:KK70:

inşallah tatlım geç döllenmedir tüm duam bu yöndeee artık açıp anlamsız anlamsız boş gbelikleri gelişmeyen keseleri okumuyorum :KK52::KK52:

yaa evet hikayen garip gelmişti hatta biri yazmıştı kızlar demek ki bebişin olması için illa tüp bebek aşamasına gelmesi lazımmış diye sonra acaba benimde öyle olur mu demiştim ki oldu hamdolsun.
herşey yolunda gidecek inş.iyi düşünelim iyi olsun zaten öyle bi adet periyoduna tam gününde çıkmazdı canım sen belli ki 32-33.günlerde yumurtluyosun normaldir yani.

Son düzenleme:
hamdolsun hayırlı haberlerle döndük kese göründü gelişimi iyiymiş hatta bebişde yeni oluşmaya başlıyomuş böyle balık gibi yassı bişeydi.Nasıl huzursuzdum size anlatamam bu gece sabaha kadar uyuyamadım 4 kere kalktım en sonunda da saat 6:00 da uyandım birdahada uyuyamadım.Allaha çok şükür ilk sınavımızı atlattık darısı tümmm bekleyenlere inşallahh:emir_bebek:
gözün aydın canım allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalah.

ay canım benim çok sevindim :KK52: maşallah sanada bebeklerinede, ailenizde varmıydı ikiz bende çok isterdim ikiz olsun. sağlıkla al kucağına.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benim çok teşekkür ederim..evet cnm var eşimin abisinin ikiz cocukları var ama benim tüp bebekti 2 embriyo koydular ondan ikiz oldu ikiside tuttu şükürler olsun..çift yumurta ikizi bizimkiler :)))

haa anladım ben hiç aşılama vs yapmamıştım saçma geldi çünkü ben pcosum yumurtam ilaçlarada tepki vermiyordu büyümüyorlardı aşılama yaptırmanın hiç bir mantığı kalmamıştı yani

öyle olunca haklısın cnm aşılama mantıksız neyseki onlara hiç gerek kalmadan geldi meleğin sana:))):KK9::KK9::KK9:

inşallah canımmm o günler çok uzak gibi görünüyor ama sorunsuz geçecek inş.

anladım canım iyikide öyle olmuş o zaman:))

yaa evet hikayen garip gelmişti hatta biri yazmıştı kızlar demek ki bebişin olması için illa tüp bebek aşamasına gelmesi lazımmış diye sonra acaba benimde öyle olur mu demiştim ki oldu hamdolsun.
herşey yolunda gidecek inş.iyi düşünelim iyi olsun zaten öyle bi adet periyoduna tam gününde çıkmazdı canım sen belli ki 32-33.günlerde yumurtluyosun normaldir yani.

aynen cnm iyiki öyle oldu..şükürler olsun binlerce kez.

tebrikler cnm darısı bnm başıma bende çarşamba günü gidicem doktora kese görüncekmi bakalım kanda kaçtı değerin cnm
inşallah canım senden gelecek hayırlı haberleri bekliyoruz.Benim sadece 1 kez beta hcg ye bakıldı o da geçen hafta cumartesi günü onda 560 çıkmıştı birdaha tekrarlanmadı bakmaya gerek yok dedi ama sen ortalama 5+2 ile 5+4 arası görüüyo kese ona göre hesaplarsın.

Amin inşallah, evet canım ben daha görmedim, çok merak ediyorum ama biraz büyüsün ilk kalp atışını duyayım istiyorum. iki hafta daha sabır

Aslında en sağlıklı olanını sen yapıyosun dün aile hekimimde bana bekle kalp atışı için gidersin demişti ama benim sık sık kontrol edilmem gerektiği için gittim ben.

Canım senin öyle iyi anlıyorum ki bak bende o acıları iki kez yaşadım ve dün akşamdan bu yana senin için çok üzülüyorum dualarımız seninle allah sabır versin çok zor biliyorum ben 2 kez yaşadım o duyguları hemde daha acı ama düşüğün arkası bebiş buna inan hemde sağlıklı bi bebiş inş.Birde ben komşumdan duymuştum birçok kadın sağlıklı gebelik geçirmeden önce farkında bile olmadan 3 düşük yaparmış sonra 4.yü rahim tutarmış bana garip gelmişti ama doğru olabilir inşallah bu son olsun canımm.

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
bende sorun düşük yapmak değil en başından gelişimi duruyor sorun bu
en son subatta 6 haftada kalmıştı
bunda 5. haftada durmuş ilerlemiyor
doktorumda dedi zaten genetik testler için tıp a yönlendirecekmiş
tek temennim çaresi olan bir sorun olsun bunu istiyorum
rabbim sizlerin meleklerini korusun sağlıkla sıhhatla kucağınızı alın inş...

Temmuzcum yaşadıkların zor ama inan bebeğin olacak hemde sapasağlam kucağına alacaksın. O kadar çok pıhtılaşma sorunuyla düşük yapan arkadaş var ki, hepsi dr. kontrolünde doğurdu. Genetik testlerini yaptır. sorun çıkarsa gebeliğin en başından ya corasprin yada iğne veriyo dr. Sonrada sapasağlam bebeklerin oluyor. Lütfen üzülme, Rabbimin işine karışmak olmaz. Dualarımdasın güzelim. Benimde düşüklerim oldu hep şehit annelerini düşünüp estafurullah tövbe benim acım ne ki dedim ve toparlandım. Sende metanetli ol.:KK16:

daha önce yaşadıgım şehirde tıp yoktu bir türlü kan pıht. testini yaptıramadım
burayada yeni taşındık şükür imkanları olan bir yer
bu ay adet geçsin tıpa gidip kan pıh testi yaptıracaktım ki hamile oldugumu öğrendim
oda diğeri gibi gelişmedi
dün doktorda pıhtıdan şüphelendi
bir an önce bu testi yaptırıp sonucu görmek istiyorum
...
mutlaka tesellli ettiğim durumlarda var
4. ayda 5. ayda ölü doğum yapanlar
9 ay taşıyıp son anda ölenler onları düşünüyorum
bir küçük keseye bu kadar üzülme diyorum kendime
asla isyankar değilim bunada şükür
tek isteğim dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
himlelerin duası tutarmış..
rabbim sizin bebeklerinizi size bağışlasın
sağlıkla kucagınıza alın inş...

kızlar kesemizi gördük sonunda hatta keselerimizi gördük :))))ikizler geliyor kızlar :))))çok mutluyum içim rahatladı resmen sırada kalp atışları var 2 hafta sonra tekrar kontrole cagardı ama yine kese kontrolü yapılıcak ne kadar büyüdüklerine bakıcak ondan sonrada kalp atışları inşallah...

canımmmm hayırlı olsun ıkız demekkk:))
benım de aksam muayenem var bakalım kalp atışı duyulcak mı

bende aynı sorunu yaşıyorum geçen perşembe kesem 4 hafta 3 günlüktü sat 12 eylül benmde normalden 3-4 hafta geriydi...adetlerim çok uzak oluyor benm 45-46 günde bir oluyorum seninde öylemiydi...birşey olacak die çok endişeleiyorum bu perşembe tekrardan gideceğim çok stresliyim

evet benimde 40-45 gün arayla oluyor genelde. Kese boyutu 6-7 mm çıktı. Bir hafta sonra 13 mm olması lazımış bakalım, progestan verdi onu içiyorum. Tutunmasını kolaylaştırır dedi. inşallah ikimiz içinde iyi olur hersey. tabi bebek isteyen herkes için..

hamdolsun hayırlı haberlerle döndük kese göründü gelişimi iyiymiş hatta bebişde yeni oluşmaya başlıyomuş böyle balık gibi yassı bişeydi.Nasıl huzursuzdum size anlatamam bu gece sabaha kadar uyuyamadım 4 kere kalktım en sonunda da saat 6:00 da uyandım birdahada uyuyamadım.Allaha çok şükür ilk sınavımızı atlattık darısı tümmm bekleyenlere inşallahh:emir_bebek:

hayırlı olsun gözün aydın canım allah devamınıda hayırlı haberlerle nasip etsin inşallah bu gün benim baya sancım var hatta acile bile gitsemmi acaba diyorummm

hayırlı olsun gözün aydın canım allah devamınıda hayırlı haberlerle nasip etsin inşallah bu gün benim baya sancım var hatta acile bile gitsemmi acaba diyorummm

amin canım hep birlikte inşallah.Allah allah niye oldu ki?Ayakta çok mu kaldın?KAnama olmadığı müddetçe korkulacak birşey yok demişti bana doktorum sancılar için,endişe etme derim ama için rahat etmiyosa git istersen.Bİrde ayaklarının altına yastık koy canım hiç kalkma yat sürekli geçmiş olsun durumundan haberdar et bizi.

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
bende sorun düşük yapmak değil en başından gelişimi duruyor sorun bu
en son subatta 6 haftada kalmıştı
bunda 5. haftada durmuş ilerlemiyor
doktorumda dedi zaten genetik testler için tıp a yönlendirecekmiş
tek temennim çaresi olan bir sorun olsun bunu istiyorum
rabbim sizlerin meleklerini korusun sağlıkla sıhhatla kucağınızı alın inş...

anladım canım rabbim şifa versin benim 2.düşüğümdede aynısı oldu gelişmedi,ben tıbbi genetiğe gittim eşimden de benden de kan alındı 2 ay sonra çıkıyo sonuçları ve sonucumda kanımda pıhtılaşma olduğu,bebeğe yeterince kan pompalanmadığı anlaşılmıştı şimdi 9 ay boyunca hergün clexane kullanıcam inş...Seninde bu tür bişeydir muhtemelen rabbim dermansız dert vermesin.

Kızlar kesesini gôrenleri okudukça heyecanlanıyorum ben ev taşıdığımdan ve misafirlerim olduğundan henüz doktora gidemedim ve önümüzdeki hafta da gidemeyeceğim. Bebeğimin sağlıklı olduğunu duymak için can atıyorum 6 kasımda 65,4 12 kasımda da 1293tü beta sonucum tüm bildiğim bu:) inşallah her şey yolundadır hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı diliyorum.

amin canım hep birlikte inşallah.Allah allah niye oldu ki?Ayakta çok mu kaldın?KAnama olmadığı müddetçe korkulacak birşey yok demişti bana doktorum sancılar için,endişe etme derim ama için rahat etmiyosa git istersen.Bİrde ayaklarının altına yastık koy canım hiç kalkma yat sürekli geçmiş olsun durumundan haberdar et bizi.
aslında birazda merak yaniii ama bilmiyorum nancımda çok canım hiç bişey yemek istemiyo yorgunun uyumak istiyorum yoruldum galibaa

X