Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Cnm valla ben dün keselerimi gördükten sonra bayagı rahatladım bu beni kaç gün götürür bilmiyorum :))) ama herşey yolunda gidicek inşallah rabbimin izniyle...kalp atışlarınıda duyucaz canım...

seni ne zaman cagardı bir daha kalp atışı için.

Temmuzcum yaşadıkların zor ama inan bebeğin olacak hemde sapasağlam kucağına alacaksın. O kadar çok pıhtılaşma sorunuyla düşük yapan arkadaş var ki, hepsi dr. kontrolünde doğurdu. Genetik testlerini yaptır. sorun çıkarsa gebeliğin en başından ya corasprin yada iğne veriyo dr. Sonrada sapasağlam bebeklerin oluyor. Lütfen üzülme, Rabbimin işine karışmak olmaz. Dualarımdasın güzelim. Benimde düşüklerim oldu hep şehit annelerini düşünüp estafurullah tövbe benim acım ne ki dedim ve toparlandım. Sende metanetli ol.

inşallah canımm inşallah ya beni bu kalp atışlarının korkutma sebebiş ilkinde kalp atışlarını duymak için 8.haftada gittiğimizde kalp atışlarını görmek nasip olmadan kalbinin durduğunu öğrenmiştik o yüzden beni o günleri yeniden yaşama korkusu öyle bi içimi acıtıyo ki hep kalp atışını duymak deyince geçmiş geliyo aklıma çok korkuyorum.

Beni kalp atışı için cumartesi çağırdı önce sonra vazgeçti perşembe yada cuma gel sen dedi öyle yaparım artık.

sağol cnm çok teşekkür ederim..evet cok değişik bir duygu gercekten..dün iki keseyi birden görünce dondum kaldım..çok tuhaf oldum...

ay bir kese bile insanı nasıl mutlu ediyo ben bugün çığlık atmışım farkında olmadan hep kötü bi sürpriz korkusu olunca:)Senin mutluluğunu düşünemiyorumm nasıl güzel bir duygu bir değil iki evlada birden sahip olmak rabbim hep böyle günler nasip etsin inş.canım benimm...BAk kendine çok dikkat et özellikle merdiven inip çıkmamaya gayret et.

Hayırlı olsun kuzuum, darısı kalp atışlarına inşallah

cnm hiç eskiyi düşünme şimdi önündeki güzel günlere bak sen meleğin seni bırakmıycak bu sefer inşallah canım benim..benim doktor bayagı gec cagırmış o zaman bakalım 15 gün nasıl gecicek :))

evet cnm cok güzel bir duygu gercekten..inşallah rabbim sonunu görmeyide nasip eder hepimize

bende tüp bebek yaptırmayı planlıyordum mucizecik o arada geldi bende hep iki ebriyo koydurmak için yalvaraacağım diyordum

matarina seni diğer blogtan takip ediyordum önce sanırım 50 günün geçmesine rağmen ısrarla test yapmak istememiştin yoktur diye sonra yaptığında çıkan sonuçla herkesi şok etmiştin ve ben senin sonucunla kendimde de bu ay umut ışığı gördüm biliyo musun?BEnimde bu ay öyleydi aralık gibi embriyo transferi olacaktı bu adetimle ilaçlara başlayacaktık hatta ama mucizem son dakika geldi benimde.Senin adetlerin düzensiz ya kesen ondan geriden geliyo geç döllenme bence sakın endişe etme bu arada.TAkipçinim:)

bende tüp bebek yaptırmayı planlıyordum mucizecik o arada geldi bende hep iki ebriyo koydurmak için yalvaraacağım diyordum

ohh ne güzel minigin sana sürpriz yapmış bak :)) benim açıkcası 2 tane koydururken ikiz olsun onun için koyduruyorum gibi bir hayalim yoktu ben geride embriyom kalmasın tutmazsada acaba 2 tane koysam tutarmıydı düşüncem olmasın aklım diğerinde kalmasın diye koydurdum cnm ama rabbim yüzümüzü 2 kere güldürdü şükürler olsun :))

MAşallah maşallahh sizee:))inşallah öyle olur canım bunun için elimden tek gelen dua yiyecek ekmeği varsa herşeye rağmen oluyor yiyecek ekmeği yoksa ne yaparsan yap nafile.Allah hep güzel haberler nasip etsin burada doğum yapacağımız günleri beklemeyi nasip etsin inş.

ya canım bu arada benim bildiğim kadarıyla 35 yaşın altına tek embriyo transfer ediliyo çift yasak diye biliyordum senin özelde mi oldu?acaba ondan mı çift koydular?

amin bitanem amin inşallah hepimiz burada evlatlarımızı kucagımıza aldıgımız günleride yazacagız dogum hikayelerimizi de paylaşacagız rabbimin izniyle

ya canım bu arada benim bildiğim kadarıyla 35 yaşın altına tek embriyo transfer ediliyo çift yasak diye biliyordum senin özelde mi oldu?acaba ondan mı çift koydular?

evet cnm özelde oldu benim birde benim bu 3. denemem ilk tüp denemesinde koymuyorlar 2 tane..benim 2 aşılama 1 tüp bebek olunca negatif dondurulmuşlarda 2 tane koydular..

aaa çok şaşırdım ya sevindim vay bee takipçim varmış

şaka bir yana tatlım bende hala şoktayım inan keseyi görsemrahatlıcam diyordum keseyi gördüm gelişsin rahatlıcam modundayım şimdide bu böyle sürüp gidecek sanırım

inşallah tatlım geç döllenmedir tüm duam bu yöndeee artık açıp anlamsız anlamsız boş gbelikleri gelişmeyen keseleri okumuyorum

aaaa 35 yaşında mısın canım sen ben 30 um o yüzden koymayaacklardı:))

çok heyecanlı yaa kalp atışı 8. haftada duyuluyor değil miii

yok cnm daha 26 yım ben :)) benim bundan önce 2 negatif aşılama 1 tanede negatif tüp oldugu için dondurulmuşlarda 2 tane koydular cnm

ay canım benim çok sevindim maşallah sanada bebeklerinede, ailenizde varmıydı ikiz bende çok isterdim ikiz olsun. sağlıkla al kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…