Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ben de iki gün önce öğrendim..kan pıhtılaşması var yarın gidip iğne yazdırcam..rabbim isteyen herkese versin inşallah

ya sen ne kadarpozitifsin bana hep senden lazım bize gelsene:))

ah bide bu pozitifliği kendime yansıtabilsem.Aslında hepimizin bunu ihtiyacı var iyi düşünelim iyi olsun hep kötü şeyleri düşünmekten,korkularımızdan; yıllarca beklediğimiz,gecelerce hayalini kurduğumuz,olması için ne yollara başvurduğumuz hamileliğe ulaştık ve tadını bile çıkaramıyoruz malesef:KK43:(

Düşünsene inşallah allah nasip ederse 3 ay sonra belirmiş göbüşlerde bebişlerle dolaşacağız :KK49:

dün sabahtan akşama kadar okulda toplantı vardı olduğumuz yer biraz soguktu sandalye tepesinde akşama kadar oturdum.akşam biraz karnım agrıdı gaz sancısı gibi yemek yedim ayagıma sıcak su koydum yattım saat 11 de kalktığımda pijamam kirlenmişti çok korktuk.acile gittik doktor yok ebe baktı ultrasonda bebek görünmüyor dedi alltan bakayım dedi çıplak olarak çatala çık dedi bende istemedim kanda bakın dedim kan degerim perşembe günü 121 000 dı akşam 15 ooo üzeri çıktı bebek var merak etme p.tesi doktora gel dediler çok korkuyorum inş bişey olmamıştır.şimdi arada peçeteye pembemsi akıntı geliyor agrım falan da yok

dün sabahtan akşama kadar okulda toplantı vardı olduğumuz yer biraz soguktu sandalye tepesinde akşama kadar oturdum.akşam biraz karnım agrıdı gaz sancısı gibi yemek yedim ayagıma sıcak su koydum yattım saat 11 de kalktığımda pijamam kirlenmişti çok korktuk.acile gittik doktor yok ebe baktı ultrasonda bebek görünmüyor dedi alltan bakayım dedi çıplak olarak çatala çık dedi bende istemedim kanda bakın dedim kan degerim perşembe günü 121 000 dı akşam 15 ooo üzeri çıktı bebek var merak etme p.tesi doktora gel dediler çok korkuyorum inş bişey olmamıştır.şimdi arada peçeteye pembemsi akıntı geliyor agrım falan da yok

Keske alttan bakmalarina musade etseydin canim. İnsallah bi sorun yoktur gecms olsun

Ben dün eşimle birlikte oldum. Aslında ben hiç istemiyordum ama eşimin sinir bozucu ısrarı yüzünden çok yavaş bir şekilde birlikte olduk.Akşama doğru pembemsi ve kahverengi bir akıntım oldu.Çok moralim bozuldu, çok korktum.Eşime çok kızdım. Akıntım artsa acile gidecektim şükürler olsun ki artmadı durdu. Yinede çok korkuyorum.Sabah sancılandım biraz.Şimdide ara ara kasıklarım ağrıyor.Habire tuvalete gidip bakıyorum birşey var mı diye.Yarına doktordan randevu alıp gideceğim.Korkuyorum muayene etsin baksın herşey normal mi?kalp atışları duyulurmu acaba?aslında daha geç gidecektim ama durum böyle olunca mecburen erken gideceğim.
geçmiş olsun canım bizde bekliyoruz bi dr gitseydim soracaktım ama ben genede tırsarım ya bişi olursa diye ilk gebeliğimde de hep korkuyla oldu ilişkilerimiz zevten çok ızdırap veriyor banaaaa :KK8::KK8::KK8:

biz de dün gittik doktora keseyi gördük, gayet iyi, iki hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi. şu an bebeğimiz 5 hafta 4 günlük :) ayyy inşallah o günleri sonra bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz:KK49::nazar:

canım çok geçmiş olsun allah bebişini sana bağışlasın niye hastaneye yatırıp tedavi etmediler ki?progestan kullanıyo musun?

kızlar ya bugün midem çok bulanıyo sizin başladı mı bulatılar?açken bulanıyo tokken bulanıyo yatıyom bulanıyo ayaktayım bulanıyo hiç geçmiyo anlamadım:KK43:

geçmiş olsun canım bizde bekliyoruz bi dr gitseydim soracaktım ama ben genede tırsarım ya bişi olursa diye ilk gebeliğimde de hep korkuyla oldu ilişkilerimiz zevten çok ızdırap veriyor banaaaa :KK8::KK8::KK8:

canımm valla doktor bize öğrendiğimiz ilk gün koydu yasağı:)))

kızlar ya bugün midem çok bulanıyo sizin başladı mı bulatılar?açken bulanıyo tokken bulanıyo yatıyom bulanıyo ayaktayım bulanıyo hiç geçmiyo anlamadım:KK43:

ara ara benimde oluyo bende baş dönmesiyle birlikte oluyo sanki havada uçuyorum çok garip oluyorrr acaba tansiyonumu düşüyor ölçmem lazım sanırımm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ara ara benimde oluyo bende baş dönmesiyle birlikte oluyo sanki havada uçuyorum çok garip oluyorrr acaba tansiyonumu düşüyor ölçmem lazım sanırımm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Benim mide bulantım çok nadir ama çok yorgunum çok ağlıyorum hep hüzünlü ve alınganım ailem ne yapacağını şaşırdı:KK43:

canım çok geçmiş olsun allah bebişini sana bağışlasın niye hastaneye yatırıp tedavi etmediler ki?progestan kullanıyo musun?
Ora'daki ebeler ilgilenmedi akşam özel bi doktor bulduk ilaç ve igne verdi şimdilik bir hafta rapor yazdı kıpırdamadan yatacam bebişim iyi allaha şükür

günaydıııın kızlar, dünden bu yana kendimi okadar iyi hissediyorum ki ne bulantı ne baş dönmesi ne de ağrı. acaba artık hamile değilmiyim diye bile düşündüm. Artık bir doktora gitsem iyi olacak.

ahh cnm o bulantıları sorma dünden beri fenayım bu sabahta cok kötüydüm şimdi biraz daha iyi sayılırım :KK43:(

ayy hayırlı olsun ikiz geliyor demek çok sevindim senin adına hayırlısı cnm.sağ salim alalım inş.

sağol bitanem çok teşekkür ederim..rabbim ikisinize sağ salim kucagıma almayı nasip etsin inşallah..hepimizin yüzlerini güldürsün..

günaydıııın kızlar, dünden bu yana kendimi okadar iyi hissediyorum ki ne bulantı ne baş dönmesi ne de ağrı. acaba artık hamile değilmiyim diye bile düşündüm. Artık bir doktora gitsem iyi olacak.

canım ihmal etme bir doktora görün sen..

X