Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar ya her geçen gün bende başka bi rahatsızlık çıkıyo hamdolsun halime yine sonucu sağlıklı bir evlat olduktan sonra hepsine razıyım ama kendi çektiklerim sonucu ona zarar gelecek diye korkuyorum.

Bende son bir haftadır kabızlık sorunu vardı her sabah kayısı suyu falan içiyorum ama asıl sorunum hemoroid olunca basit bir kabızlıktan ibaret kalmıyor malesef ki...BU sabah lavoboya gittiğimde makatımdan yine kan geldi ama bu kez durum ciddi çünkü bildiğiniz adet olursunuzda nasıl kan pıhtısı gelir parça parça işte tamda o makatımdan geldi çok korktuuummm(bide kendimi çok zorlayınca artık ağızdan kullanmadığım bütün progestanlar hiç içeride kalmadan hepsi dışarıya çıkıyo ve onunda faydasını göremiyorum.Napıcam ben yaa günden güne artıyo hemoroidim.İlaç da kullanamıyorum...Kendimden geçtim bebişe bişey olmasından korkuyorum kanı görünce kanamam oldu sandım önce korkudan bayılacaktım ((

kızlar ya bugün midem çok bulanıyo sizin başladı mı bulatılar?açken bulanıyo tokken bulanıyo yatıyom bulanıyo ayaktayım bulanıyo hiç geçmiyo anlamadım

bende çok şükür mide bulantısı yok ama bir korku hali geldi anlatamam. kapı çalsa korkuyorum .yani anlam veremiorum .sıçrıyorum hemen .

geçmiş olsun canım bizde bekliyoruz bi dr gitseydim soracaktım ama ben genede tırsarım ya bişi olursa diye ilk gebeliğimde de hep korkuyla oldu ilişkilerimiz zevten çok ızdırap veriyor banaaaa

Çok teşekkür ederim.Şimdi doktordan geldim.Çok şükür iyiyiz. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeğin kalp atışlarını da duyduk. İlişki yasağı geldi. Banada şu dönemde ilişki sıkıntı veriyor.Hiç istemiyorum.
Bebiş benim tansiyonumu düşürüyor.İlk hamileliğimde de ara ara çok fena düşmüştü. Yataktan kalkmak, kıpırdamak mümkün olmuyordu. O kadar başım dönüyordu ki anlatamam. İnşallah bunda olmaz diye dua ediyorum. Ama tansiyonum düşük sallanıyor gibiyim şimdilik. Allah hepimizin sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Hepinizi öpüyorum.

canım bir dr görün çünkü gebelik ilerledikçe artacaktır hemoroidin daha büyük sorun yaşamadan bir cerrah yada dahiliyeye görün derim çok geçmiş olsun demir ilacı kullanıyorsan o da yapar kabızlık

senin gözün aydın da eşin için kötü olmuş bu iş:)))

cnm benim ihmal etme bir doktora görün mutlaka önereceği birşey bir ilaç vs vardır..

aynen canım benimde bu 3.gün bugün daha iyiyim ama dün mahvetti benide.Dİyorum ya hergün başka bişey çıkıyo bende ya(

cnm bugünümüze şükür diyeceğiz napalım..bende daha beterinden korkuyorum birde ikiz oldukları için daha tedirginim çoka gır fln gecer diyee..rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım...

hadi gözün aydın canım..bizlerde inşallah en kısa zamanda bebeklerimizin pıt pıtlarını duyarız..o ilişki olayı bizdede yasak transferden önce başladı yasagımız erkeklerin dayanması çok zor oluyor ama katlanıcaklar bebekleirmiz için yapıcak bişi yok..bol bol dinlen canım..yorma kendini sakın...

kızlar merhaba bende hamileym sanırım galiba idrar testnde çift çizgi gördm kan testnde gebelk çıktı ama keseyi göremedi dr kan testnden önce ultrasondan baktı kese yok dedi sonra kan testi istedi kanda da var çıktı ama kese yok 2 hafta sonra gel dedi hcg 1630 çıktı

aynı seyi bende yasıyorum. 7 haftalık olması gerekirken 4-5 haftalık dedi doktor. Cuma günü kalp atışlarını ve büyümesine tekrar bakacak insallah sorun cıkmaz. Bird ebunun üzerine kırmızı kahve akıntım basladı. Progestanı günde 2 ye çıkardı doktor. Dua ediyorum inşallah bir sorun çıkmaz

hamilesindir de gebelik kesesi daha oluşmayabilir. bende son adet tarihimden 36 gün sonra gebelik kesesi oluşmuştu.

6 haftalık hamileyim. Kesem Gözüktü ilk gözüktüğünde değer 232 di.

sorun yoktur inşallah canımmm stres yapma hayırlısı inşallah

ilaçlarım bitmişti birde iğnem vardı yapılacak doğum hastanesi de evime çok yakın gitmişkrn dr görüneyim dedim hem ilaçlarımı yazsın hemde 15 gün oldu dr gitmeyeli baktı ilaçlarına devam dedi başka hiç bir şey demedi bende sordum ee nasıl gidiyor dedim iyi iyi dedi kalp atışalrı varmı dedim yok dedi pekine kadarlık görünüyo dedim benimle dalga geçti ve uyuz uyuz güldü ......ağzındn lafı zorla aldığım yetmezmiş gibi bide dalga geçiyor güya dr tam gün yasası var özel muayenesi var 15 gün önce oraya gönderdi beni ne iğnesi olduğunu bilmiyorum bi iğne yaptı bana hemşiresi 120 tl istedi verdik el mecbur bu gün gene iğne yaptıracan dedi 250 tl bende geçen 120 dediniz dedim hıı öylemi sana indirim yapmışız o zaman dedi bende eşime bi soruyum dedim sinir oldummm başka dr bulmalıyımmm

sen ne iğnesi yaptırıyordun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…