- 18 Eylül 2012
- 143
- 3
kara kedi sen nerdensinnn neden tüp bebek yaptırdın nedensiz infertilitemi yoksa başka bir sorunmu vardı sendee
aynı ben tek fark estrofem.bende çok ilaç kullanıyorum canım yaa günde 1 clexane 4000 lik göbüşten.günde 3 progestan 1 crinionel jel yine progesteron ilacı 1 tane coraspin 1 tane folic asit.elevite erken başlamışsın canım niye ki?bide senin bebiş tedaviyle mi oldu yoksa kendiliğinden mi?
kızlar test yaptım sonuç negatif
iyi akşamlar herkese kızlar bebişler nasıl bakalım benim çok sancım oluyor ve çok çabuk acıkıyorum karnım taş gibi neden oldu anlamadım bende.gazdanmı oluyor sizde de varmı böyle birşey.
hamile kalmak isteyen arkadaşlar inş. gönlünüze göre olur sizinde.
Selam kızlar benim de 6 kasımda yani reglimden 4-5 gün önce beta hcg sonucum 65,4 tü. Bugün 1293 e yükselmiş, Allah'ın izniyle bebeğim tutunuyor sanırım:) İnşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur, darısı bebek isteyenlere olsun:) Benim göğüslerimin büyümesi ve hassaslaşması dışında çok az belirtim var. Bazen belim ağrıyor, midem hiç bulanmamıştı ilk defa bugün bulanır gibi oldu, ayağa kalktığımda baş dönmesi var ve gece hiç kalkmayan ben uykumu bölüp 2 defa tuvalete kalkar oldum:)))
hayır benim çatlama iğnesiyle oldu 1 gün geçince tahlil yaptırdı ultrasyonla üstten baktı daha çok bişey yok ama yerleşmiş dedi sonra 20 gün sonra gel dedi bende bekliyorum bu arada kanamam oldu o zamanda muayene etti ama 2 gün geçmişti bekliyorum yani devlete gidiyorum ben özel hastanelere pek güvenmiyorum doğrusu bakalım nasıl gidecek dr la aramız duruma göre bende değiştirebilirim aslında özel de doğum da cazip gelmiyor değil özel oda süslemeler filan bakalım da güven problemi var bendeee[/QUOTE
Bende hala doktor seçemedim. Şu bulantılı dönemi bitirmeyi bekliyorum.Şimdilik geçici bir doktora görünüyorum özel hastanede.Ama aslında doğumu tıp fakültesinde normal doğum olarak yapmak istiyorum.İlkini normal doğum yapmıştım.;Oldukça zordu ama sonrası çok rahattı hiç yatmadım.Normal doğum çok güzel ama sancı kısmı beni çok korkutuyor.Burada sizlerle bunları paylaşmak beni oldukça rahatlatıyor.Hepinize teşekkür ederim.
Bu arada tüm bunları düşünmek için erken belki ama insanın elinde değil tabi.Bu arada daha 10 gün sonra gideceğim doktora kalp atışlarını duymak için beklemek zor.İnşallah herşey herkes için ve benim için yolunda gider.
Özel hastaneler sezaryen yapıp duruyorlar.İnsan güvenemiyor onlara.Bir bahane bulup sezaryen yapıyorlar.tam tersi olması gerekirken.Çünkü normal doğumda başımızda durmak zor tabi kim uğraşacak.
bu gün doktora adet söktürücü yazar diye devlet hastanesine (doguda)gitmiştim allaha sükür bebişim varmış ama doktoru hiç beğenmedim hiç bişey demedi sadece 5 hafta 1 aylık gebesin dedi kan sonuçlarımı da ben okulda olduğum için eşim gösterdi bilgisayardan almadan söylemiş herşey normal kalp atışı var demiş bana hiç bişey söylememişti kalp ile ilgili şimdi ben acaba 5in içinde mi oluyorum 5 bitip altı da mı oluyorum.adetim düzensizdi bilemiyorum
Günaydınlarr, nihayet bende hamileyim, cuma günü kan testi ile öğrendim.bat 10 kasımdı. doktora daha gitmedim, şuanda hesabıma göre 4 haftalık, 6. hafatada gidip kalp atışlarını duymak istiyorum inşallah. tüm belirtileri 2 hafta önce yaşamaya başladım, mide bulantısı, baş dönmesi,uyku hali, yorgunluk...maşallah hepsi mevcut bende. 7 yaşında birde kızım var, çok mutlu çok heyecanlı. allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ayyy yeni bi hamiş dahaaa.bunlar çok güzel duygular canım beta sonucunu bizede bildir.lekelenme normal ama artmadıkça endişe etme bebiş yerleşiyo implantasyon kanaması yani.progestan yazar doktorun önceden düşüğün olduğu için.
Günaydınlarr, nihayet bende hamileyim, cuma günü kan testi ile öğrendim.bat 10 kasımdı. doktora daha gitmedim, şuanda hesabıma göre 4 haftalık, 6. hafatada gidip kalp atışlarını duymak istiyorum inşallah. tüm belirtileri 2 hafta önce yaşamaya başladım, mide bulantısı, baş dönmesi,uyku hali, yorgunluk...maşallah hepsi mevcut bende. 7 yaşında birde kızım var, çok mutlu çok heyecanlı. allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim durum biraz karışık bende anlam veremedim. Bugün dr. gideceğim 4 te randevum var. Bakalım ne diyecek.
Baştan anlatayım Dr bana adetinin 2. günü gel dedi. Pazar günü akıntım başlayınca oldum zannettim ve ptesi için randevu aldım. Ancak pztesi sadece kahverengi akıntı vardı ve öğlen gibi o da kesildi. Dr. aradım bana akıntı çoğalınca gel dedi. Bu arada benim adet tarihim pztesi idi. Kanama olmayınca salı sabah test yaptım 2. çizgiyi gördüm. Ama öğlende tuvalete gittim peçeteye sildiğimde kanama olmuştu. Bende herhalde adet oluyorum test de yanlıştı dedim. Ped hiç kirlenmedi ama bir kaç defa tuvalete gittiğimde peçeteye kan geldi. Neyse ertesi gün için yani bugün için adetimin 2. günü diye randevu aldım. Ama akşamdan beri sadece kahverengi akıntı var. Başka birşey yok.
kafam o kadar karıştı ki ne düşüneceğimi bilemedim. Bakalım dr ne diyecek.
teşekkür ederim canım.Çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.Artık 9 aylık güzel bir süreçte sende aramızdasın.Buradan dertleşiriz.Çok mutlu oldum.Allah isteyen herkese nasip etsin.
teşekkürler canım, hergün dua ediyorum allah tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın, hamile olanlarda sağ salim bebeğine kavuşsuncanım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah..aramıza hoşgeldin
birde bana hamilelik çizelgesini nasıl ekleyebilirim anlatırsanız çok sevinirim.
inşallah hamilesindir canım..bebeğin seninledir.
Canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun.Ama kalp atışlarını duyması mümkün değil.Bana alttan bakmasına rağmen duyamadı.O yüzden zaten henüz gebeliğinin başındasın farklı doktorlar deneyebilirsin.Kendine uygun olanı bulduğunda da o doktora devam edersin. Ama iyi doktor bulmak çok zor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bu gün doktora adet söktürücü yazar diye devlet hastanesine (doguda)gitmiştim allaha sükür bebişim varmış ama doktoru hiç beğenmedim hiç bişey demedi sadece 5 hafta 1 aylık gebesin dedi kan sonuçlarımı da ben okulda olduğum için eşim gösterdi bilgisayardan almadan söylemiş herşey normal kalp atışı var demiş bana hiç bişey söylememişti kalp ile ilgili şimdi ben acaba 5in içinde mi oluyorum 5 bitip altı da mı oluyorum.adetim düzensizdi bilemiyorum
cnm profil ayarlarından tahmini doğum tarihini girip kaydetmen yeterli
canım allah korusun düşük tehlikesi olmadığı sürece ilişki yasağı koymuyo doktorlar, ben kızımda üç farklı doktora gittim, taa ki birine tamamen güvenene dek, üçüde bu konuda kısıtlamadı bizi. ama bu hamileleğim çok farklı geçiyor benim kasık ağrılarım var, bu da biraz daha dikkatli olma hissi uyandırıyor bende.bende sorucam ama benim kontrolüme var daha 20 gün sonra gel demiştisanırım bi 10 gün daha varrr