Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

evet cnm bunlar bebeğin yerleşme agrıları oluyormuş sanırım bende okuduklarımdan öyle gördüm..ben kese için cuma günü gidicem doktora cok heyecanlıyım bakalım :))

evet cnm bunlar bebeğin yerleşme agrıları oluyormuş sanırım bende okuduklarımdan öyle gördüm..ben kese için cuma günü gidicem doktora cok heyecanlıyım bakalım :))

Ben keseyi gördüm çok şükür 23 kasımda bebegı gormek ıcın gıdıcem senin son adet tarıhın ne zaman.

ALLAh kalbimize göre versin kucağımıza hayırlısınla almayı nasip etsin senin bide ikizdirrrr... :)))

valla cnm 2 embriyo koyuldu ama tek mi ikizmi bilmiyorum belki cuma günü belli olur..tek olsun ikiz olsun farketmez cnm yeterki saglıklı sıhhatli olsun..rabbim kucagıma almayı nasip etsin

ayyyy ben de hamileyim daha dün öğrendim. hemşire bugün baktı yarın 6. haftaya giriyormuşum :) biz hiç beklemiyorduk sadece iki kez korunmadık o da yumurtlama dönemi değil diye hesaplamıştım . kısmet artık :) çok değişik bir duygu ...

cnm hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin inşallah..aramıza hoşgeldin

Dogru soyluyorsun bende kalp atısını duymak ıcın gün sayıyorum ama geçmiyor ben 29 ekim de öğrendimm

sen erken öğrenmişsin cnm kaç haftalık senin?

Merak eden arkadaşlar için keseyi gördü Dr.kalp atışları içinde önümüzdeki salı çağırdı 6.haftada duyulur dedi :) Herkesin gönlüne göre olsun.

anladım canım test yanlış olsa control çizgisi çıkmaz ama o çizgi zaten testin doğru çalıştığını gösteriyo bence beta hcg muhakkak iste.test %99 doğru iken yanılma olamaz.

canımm nasılsın bugün?bendede pko vardı sanırım bu kadar benzerlik olur o yüzden 2 yıl olmadı olan da düştü 3 tane aşılama denedik 1 tuttu diğerleri pko sebebiyle çok yanıt verdi yumoşlar ve aşılama tedavim yarıda kaldı iki kez ilk tutanda beta hcg 10 ken 2-3 gün sonra yükselmedi ve düşük oldu bu ayda tüp bebek için evrakları hazırlarken öylesine klomen+pregnyl kullandım ve tuttu tedaviyle oldu yani hal böyle olunca doktorum ilaca yüklendi.sen coraspin yada ecoprin kullanıyo musun ek olarak?bide belirtilerin varmı?bende hiç belirti yok acaba betam yükselmiyo mu ki

yok canım sorarak öğrenicez tabi ki aklına takılanları sor çekinme.benim adetim 3 gün geçti evde test yaptım öylesine ve çıktı sonra koştuk koştur doktorda aldık soluğu:)daha çok yolun başındasın sen inşallah bizler gibi uzun bekleyişlere gerek kalmadan kavuşursun meleğine sana tavsiyem yumurtlama gününde 3 gün arka arkaya çalış ayy inşallah rabbim herkese nasip etsin aramak çok zor

valla canım bendende peynir döküntüsü gibi geri geliyo kanamasız beyaz olarak.Bu ilaç sanırım kanama olsun olmasın vücuttan fazla olan miktarı geri çıktığı için dökülüyor.

kızlar merhaba
ben de 15 ekimde regl oldum ve ayın 1 inde aşılama yaptırdım. ilk aşılamamdı tuttu cok sukur. ayın 10 undaki b hcg 9.9, 12 sindeki 32,74 çıktı. cuma gunu tekrar gideceğim.
pko luyum ve 1 seneden fazladır cocugum olmuordu. fakat sımdi de o kdr korkuorum ki ya düşerse, ya bişi olursa dye..

size sormak istediim su; sizde de aynı korkular oluor mu?
bir de bana hamilelinizi öğrendikten sonra hcg degerlerınızi yazabilir misiniz rica etsem. nasıl ilerlemem gerekio biraz gorebilirim bölece..
bir de kese ne zaman gozukmeli bir bilginiz var mı?

bende hamıleyım regl 1 gun gecıktı bugun test yaptım oda yetmedı kan testı yaptırdım 107,32 deger sizce deger nasıl

günün ne kadar geçti sanırım daha günün geçmeden yaptırdın çünkü biraz düşük bir değer ama yükselmesi iyidir doktorun düşük için tedaviye başlamalıydı canım aşılamada düşür riski yüksek oluyor daha doğrusu tedavilerde benimde öyle çünkü dr erken müdahale ettiği halde lekelenmelerim oldu şükür iyiyim şimdi gözün aydın bu arada çok stres yapma ama dikkatli ol dr muhakkak git

bende hamıleyım regl 1 gun gecıktı bugun test yaptım oda yetmedı kan testı yaptırdım 107,32 deger sizce deger nasıl

internette değerler var oradan takip edebilirsin benim bir gün geçtiğinde 204 çıkmıştı alt değerler üst değerler ve ortalama değerler var ortalamadan düşük ama alt değerden de yüksek önemli olan 2 günde bir 2 ye katlanmasıdır hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…