Bende ilk hamile olduğumu kasılmalardan öğrendim çok kasılmalarım oldu adet tarihime 10 gün kala. Dün aksam aynı adet olucam gibi ağrıdı ve uykudan uyandırdı. Kanama olmadığı için gitmedim doktora ama ebeye sordum olabilir dedi.
evet cnm bunlar bebeğin yerleşme agrıları oluyormuş sanırım bende okuduklarımdan öyle gördüm..ben kese için cuma günü gidicem doktora cok heyecanlıyım bakalım :))
Ben keseyi gördüm çok şükür 23 kasımda bebegı gormek ıcın gıdıcem senin son adet tarıhın ne zaman.
canım benim tüp bebek 25 ekimde transferim yapıldı..15 kasımda da kese muaynem var rabbimin izniyle..bakalım kalp atışı için ne zaman çağarıcak
ALLAh kalbimize göre versin kucağımıza hayırlısınla almayı nasip etsin senin bide ikizdirrrr... :)))
valla cnm 2 embriyo koyuldu ama tek mi ikizmi bilmiyorum belki cuma günü belli olur..tek olsun ikiz olsun farketmez cnm yeterki saglıklı sıhhatli olsun..rabbim kucagıma almayı nasip etsin
insallah insallahhh
cok heyecanlıyım bir türlü 15 kasım olamadı cnm ya 3 kasımda ögrendim hamile oldugumu o günden beri günler geçmek bilmiyor inan.
ayyyy ben de hamileyim daha dün öğrendim. hemşire bugün baktı yarın 6. haftaya giriyormuşum :) biz hiç beklemiyorduk sadece iki kez korunmadık o da yumurtlama dönemi değil diye hesaplamıştım . kısmet artık :) çok değişik bir duygu ...
Dogru soyluyorsun bende kalp atısını duymak ıcın gün sayıyorum ama geçmiyor ben 29 ekim de öğrendimm
Benim durum biraz karışık bende anlam veremedim. Bugün dr. gideceğim 4 te randevum var. Bakalım ne diyecek.
Baştan anlatayım Dr bana adetinin 2. günü gel dedi. Pazar günü akıntım başlayınca oldum zannettim ve ptesi için randevu aldım. Ancak pztesi sadece kahverengi akıntı vardı ve öğlen gibi o da kesildi. Dr. aradım bana akıntı çoğalınca gel dedi. Bu arada benim adet tarihim pztesi idi. Kanama olmayınca salı sabah test yaptım 2. çizgiyi gördüm. Ama öğlende tuvalete gittim peçeteye sildiğimde kanama olmuştu. Bende herhalde adet oluyorum test de yanlıştı dedim. Ped hiç kirlenmedi ama bir kaç defa tuvalete gittiğimde peçeteye kan geldi. Neyse ertesi gün için yani bugün için adetimin 2. günü diye randevu aldım. Ama akşamdan beri sadece kahverengi akıntı var. Başka birşey yok.
kafam o kadar karıştı ki ne düşüneceğimi bilemedim. Bakalım dr ne diyecek.
cnm ben istanbuldayım bende pco var canım bundan önce 2 asılama bir tüp bebek yaptık olmadı dondurulmuş 2 tane bebeğimiz vardı onları koydurduk şükürler olsunki bu sefer tuttu cnm
cnm sen progestanıda bayagı kullanıyormuşsun..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..seninde mi tedavi ile olmuştur?
hep şu psikolojik hisler.. her ilişkiden sora ayaklarım havada yatıyorum ama tabı 1 saat diil 15 20 dk falan.. çok çabuk sıkılıyorum :) ayy inş hamile kalırım hemen stres yapınca faan da olmuyormus neyse hayırlısı bakalım yaa Allah ne zaman kısmet ederse..
sen ne zaman öğrendım hamıle kaldıgını adetın gecmısmıydı yoksa daha once mı ve nasıl ogrendın canım evde test mı yaptın dr a mı gıttın? çok mu soru sordum yaaaaaaaaaaaaa
cok heyecanlıyım bir türlü 15 kasım olamadı cnm ya 3 kasımda ögrendim hamile oldugumu o günden beri günler geçmek bilmiyor inan.
kullandım cnm halada kullanıhyorum sanırım ilk 3 ay kullanıcam ben tüop bebek ve aşılama tedavilerinde sürekli veriyorlar bu jeli zaten..yok cnm rahmi fln temizlemiyor bebeğin düşmesini engelliyor..eger kanaman varsa topak topak gelir yoksa bişey gelmiyor..
kızlar merhaba
ben de 15 ekimde regl oldum ve ayın 1 inde aşılama yaptırdım. ilk aşılamamdı tuttu cok sukur. ayın 10 undaki b hcg 9.9, 12 sindeki 32,74 çıktı. cuma gunu tekrar gideceğim.
pko luyum ve 1 seneden fazladır cocugum olmuordu. fakat sımdi de o kdr korkuorum ki ya düşerse, ya bişi olursa dye..
size sormak istediim su; sizde de aynı korkular oluor mu?
bir de bana hamilelinizi öğrendikten sonra hcg degerlerınızi yazabilir misiniz rica etsem. nasıl ilerlemem gerekio biraz gorebilirim bölece..
bir de kese ne zaman gozukmeli bir bilginiz var mı?
bende hamıleyım regl 1 gun gecıktı bugun test yaptım oda yetmedı kan testı yaptırdım 107,32 deger sizce deger nasıl