Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

canım hikayen baya karışık yorumlayamadım ben inşallah hamilesindir kan testinde anlaşılması gerek yani bu kadar niye yormuşlar seni anlamadımm sen evde yapmaya devam et testi bide dinlen her ihtimale karşıı yurt dışında dr ilgisiz oldukarını duymuştumm geçmiş olsunnn dua et canım allah gönlüne göre versinn

tesekkür ederim .evet burda 2 dr gittim .ikiside farkli söylüyor.olay biraz karisik.yanlis bilmiyorsam sen hamilelik belirtisi olarak kahverengi leke gördüm demistin ne zaman gördün miktari ne kadardi.ne zaman kesildi bizi aydinlatirsan sevinirim.kisacasi hamileligini ögrenme olayini kisaca yazarmisin bir mahzuru yoksa

ultrasonda bakip 5 haftalik hamilesin dedi.hatta ultrason kagidindada 5.4 cm yaziyor. 2 testtede cikmayinca gelecek hafta gel dedi belki gec döllenme olabilir dedi. bugün adetimin gecikme günü 14 .hayirlisi

canım benim tedavi ile oldu adetim 1 gün geçti tahlil yaptırdım ve o gün hafif bir kaverengi lekelenmem oldu dr düşük riskin yüksek tedaviyle olduğu için dedi ve hemen tedaviye başladı ve bir daha olmadı kanamam ama göğsünden süt gelmesi prolaktinle alakalı bence senin prolaktininde yükselmiş olabilir adetlerin düzenlimidir yani gecikme prolaktinde de olabilir demek istiyorum ama bence sen dinlen kafanı takma perşembe günü dr randevun varmış inşallah sorun yoktur....

kızlaaaarrr nasılsınız?hamişler nasıl gidiyo?ya benim ayakta durunca çok ağrım oluyo aynı adetin ilk günü gibi
dnden bu yana kimler dahil oldu aramıza??

ultrasonda bakip 5 haftalik hamilesin dedi.hatta ultrason kagidindada 5.4 cm yaziyor. 2 testtede cikmayinca gelecek hafta gel dedi belki gec döllenme olabilir dedi. bugün adetimin gecikme günü 14 .hayirlisi

benim ilk kızımda da ultarasyonla anlayamamışlardı ve kandada çıkmamıştı hayırlısı biraz da bekle derim iyi haberlerini bekliyoruz

haayat nasıl bir tedavi gördün?klomen+çatlatma iğnesi mi?

kızlaaaarrr nasılsınız?hamişler nasıl gidiyo?ya benim ayakta durunca çok ağrım oluyo aynı adetin ilk günü gibi
dnden bu yana kimler dahil oldu aramıza??

teşekkürler iyiyiz baya katılım var herkes bu ayı bekliyormuş bereketli yaniiiiayakta çok kalma canım yerleşmeye çalışıyor hala annesi dinlenki oda güzelce yerleşsin yerine evini yapıyor işi çok

haayat nasıl bir tedavi gördün?klomen+çatlatma iğnesi mi?

evet ama baya sürdü bi 9 ay kadar adetlerim düzenli değil klomende 1 kutu ile başladım ilk 2 ay yumurta gelişti döllenmedi iğne vermediler tabi sonra hsg çektirecen dediler 2 ayda öyle atı araya ramazan filan girdi tekrar başladım 2 ay daha 1 kutu ile devam ettim yumurtalar gelişmedi sonra dr değiştirdim bu arada hemen aşılamay geçelim dediler ben istemedim dr değiştirinde o da 1 ay deniycem 1 kutu dedi o da gelilmedi sonraki ay 2 kutu klomen kullandım ve çatlama iğnesiye şükür oldu bu ayda olmasaydı aşılamaya geçicektik yaniii:18::18::18::18::18::18:

teşekkürler iyiyiz baya katılım var herkes bu ayı bekliyormuş bereketli yaniiiiayakta çok kalma canım yerleşmeye çalışıyor hala annesi dinlenki oda güzelce yerleşsin yerine evini yapıyor işi çok

ayyyy çok duygulandımmmm.Bunları duymak çok güzelll.Annesi :))annesi herşeye katlanmaya hazır yeterki o iyi olsun.HAklısın canım dinlenmem şart heleki benim gibi düşük tehlikesi olan birinde.

ayyyy çok duygulandımmmm.Bunları duymak çok güzelll.Annesi :))annesi herşeye katlanmaya hazır yeterki o iyi olsun.HAklısın canım dinlenmem şart heleki benim gibi düşük tehlikesi olan birinde.

yani annesi duygularına tercüman oluyum dedim benim kızım başıma denetçi kesildi çok istiyordu kardeş kola içmiycen ayaklarına çorap giycen sürekli göz altındayım

aynı ben tek fark estrofem.bende çok ilaç kullanıyorum canım yaa günde 1 clexane 4000 lik göbüşten.günde 3 progestan 1 crinionel jel yine progesteron ilacı 1 tane coraspin 1 tane folic asit.elevite erken başlamışsın canım niye ki?bide senin bebiş tedaviyle mi oldu yoksa kendiliğinden mi?

evet doktora zaten hamile ümidiyle degilde prolaktin sorunu icin gittim bana hamile kalindiginda prolaktinde yüksek olur dedi.onun icin ultrasonda kontrol etti.bebek düsünüyoruz fakat bu ay üzerine düsmedik adetim düzenlidir 26 eylüle kadar gelmesi gerekiyordu.(31 gün ) 5 günde fazla olsun dedim belki adet düzensizligi stresten diye.yok gelmedi.gecen cuma baslayan kahverengi akintim kramplarla devam ediyor.tabi prsm ye kadar bekliyecegiz.dr yine bakalim negativ cikarsa adet söktürücü veririz dedi ama bu forumda negativ cikip 2 aylik hamile oldugunu sonradan ögrenen anneler olunca tedirgin oldum ne yapacagimi bilemedim.Allaha tevekkül etmekten baska birsey elimizden gelmez.insallah sizlerde bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.

yani annesi duygularına tercüman oluyum dedim benim kızım başıma denetçi kesildi çok istiyordu kardeş kola içmiycen ayaklarına çorap giycen sürekli göz altındayım

her hallaleri ayrı bir güzel canım allahım kimseyi bu dertle sınamasın çok zor gerçekten daha yolun başındasın az mı uykusuz kadım sırf nefes alıp vermesini dinlemek için allaha şükür allahım meleklerimizi korusunnn annelik çok başkaaaa

ayyy yeni bi hamiş dahaaa.bunlar çok güzel duygular canım beta sonucunu bizede bildir.lekelenme normal ama artmadıkça endişe etme bebiş yerleşiyo implantasyon kanaması yani.progestan yazar doktorun önceden düşüğün olduğu için.

kızım okuldan gelicek yemek hazılamam lazım bide ödevleri var tabi görüşürüz hoşçakalın byeee şimdilikkk

kahverengi akinti devam ediyormu.kac gün sonra hamis oldugunu ögrendin ayrica hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…