Merhaba arkadaslar forumda üyeydim fakat bugün banada soru sormak nasip oldu.benim hikayem biraz uzun .insallah okurken sikilmaz bidiklerinizi benimle paylasirsiniz.
benim beklenen adet tarihim 26.eylül idi.27 ekime kadar olmam gerekiyordu.O gün gögsümden süt geldi korktum.kan testi yaptim hersey yoliunda . cocuk istiyoruz ama bu ay hic düsünmedik aklimizdan cikmis.neyse 3 gün 4 gün bekliyeyim derken 10 gün gecti hala adet yok idrar testi yaptim negativ gelir dedim 11.gün adet sancisi gibi agrim var yine yok dr dan randevu aldim.süt gelmesinden de bahsedice hamilesindir (prolaktin süt hormonu yükselmistir ) ultrasyondan bakti 5 haftalik dedi biraz ümit oldu. dr idrar ve kan testi istedi negativ.yine süphe.gec döllenme olabileceginden 1 hafta daha bekliyelim dedi.onada tamam eve geldigimde karin kaslarima adetim gelecekmis gibi agrilar giriyordu tamam adet olacagim derken ardindan kahverengi acik pembe akinti geldi devami adetle sonuclanir dedim olmadi (internette yerlesme kanamasi )diye geciyor .kizimdada böyle oldum fakat bekledigim adet gününde olmustu.2 gün sürdü 3.gün test positiv cikmisti.devam edeyim kahverengi lekeler kramplarla devam ediyor dün baska dr.gittim negativ dedi.buda ultrasonda birsey görmedi yumurtlama yeni yeni olusabiliyordur dedi.tatmin olmadim.prsm günü ilk gittigim dr.da randevum var.türkiyede olsaydim dr.lar hemen ne oldugunu bilirdi biliyorum .Ne olur simdi siz söyleyin benim gibi yasayan testlerin her ikisindede negativ cikip hamile kalan var mi acaba ugün 14.günüm.bu belirsizlik kasik agrilari cok kötü.Allah herseyin hayirlisini nasip etsin.Cevaplariniz büyük bir merakla bekliyorum.sevgiler.
canım hikayen baya karışık yorumlayamadım ben inşallah hamilesindir kan testinde anlaşılması gerek yani bu kadar niye yormuşlar seni anlamadımm sen evde yapmaya devam et testi bide dinlen her ihtimale karşıı yurt dışında dr ilgisiz oldukarını duymuştumm geçmiş olsunnn dua et canım allah gönlüne göre versinn
akıntı iyidir ama bence test yap en kesin çıkar artık idrarda yaz bize oldumuuu:)))))
tesekkür ederim .evet burda 2 dr gittim .ikiside farkli söylüyor.olay biraz karisik.yanlis bilmiyorsam sen hamilelik belirtisi olarak kahverengi leke gördüm demistin ne zaman gördün miktari ne kadardi.ne zaman kesildi bizi aydinlatirsan sevinirim.kisacasi hamileligini ögrenme olayini kisaca yazarmisin bir mahzuru yoksa
tesekkür ederim .evet burda 2 dr gittim .ikiside farkli söylüyor.olay biraz karisik.yanlis bilmiyorsam sen hamilelik belirtisi olarak kahverengi leke gördüm demistin ne zaman gördün miktari ne kadardi.ne zaman kesildi bizi aydinlatirsan sevinirim.kisacasi hamileligini ögrenme olayini kisaca yazarmisin bir mahzuru yoksa
ultrasonda bakip 5 haftalik hamilesin dedi.hatta ultrason kagidindada 5.4 cm yaziyor. 2 testtede cikmayinca gelecek hafta gel dedi belki gec döllenme olabilir dedi. bugün adetimin gecikme günü 14 .hayirlisi
canım benim tedavi ile oldu adetim 1 gün geçti tahlil yaptırdım ve o gün hafif bir kaverengi lekelenmem oldu dr düşük riskin yüksek tedaviyle olduğu için dedi ve hemen tedaviye başladı ve bir daha olmadı kanamam ama göğsünden süt gelmesi prolaktinle alakalı bence senin prolaktininde yükselmiş olabilir adetlerin düzenlimidir yani gecikme prolaktinde de olabilir demek istiyorum ama bence sen dinlen kafanı takma perşembe günü dr randevun varmış inşallah sorun yoktur....
kızlaaaarrr nasılsınız?hamişler nasıl gidiyo?ya benim ayakta durunca çok ağrım oluyo aynı adetin ilk günü gibi
dnden bu yana kimler dahil oldu aramıza??
haayat nasıl bir tedavi gördün?klomen+çatlatma iğnesi mi?
teşekkürler iyiyiz baya katılım var herkes bu ayı bekliyormuş bereketli yaniiiiayakta çok kalma canım yerleşmeye çalışıyor hala annesi dinlenki oda güzelce yerleşsin yerine evini yapıyor işi çok
ayyyy çok duygulandımmmm.Bunları duymak çok güzelll.Annesi :))annesi herşeye katlanmaya hazır yeterki o iyi olsun.HAklısın canım dinlenmem şart heleki benim gibi düşük tehlikesi olan birinde.
bende cok ilaç kullanıyorum cnm hergün 1 tane göbekten 1 tane kalçadan iğne oluyorum sabahları jel kullanıyorum günde 6 tane estrofem içiyorum onun dışında hergün coraspin elevit ve folbiol ilaçlarını içiyorum..sanırım benim 3 ay böle devam edicek düşük tehlikesine karşı..sen neler kullanıyorsun
canım benim tedavi ile oldu adetim 1 gün geçti tahlil yaptırdım ve o gün hafif bir kaverengi lekelenmem oldu dr düşük riskin yüksek tedaviyle olduğu için dedi ve hemen tedaviye başladı ve bir daha olmadı kanamam ama göğsünden süt gelmesi prolaktinle alakalı bence senin prolaktininde yükselmiş olabilir adetlerin düzenlimidir yani gecikme prolaktinde de olabilir demek istiyorum ama bence sen dinlen kafanı takma perşembe günü dr randevun varmış inşallah sorun yoktur....
yani annesi duygularına tercüman oluyum dedim benim kızım başıma denetçi kesildi çok istiyordu kardeş kola içmiycen ayaklarına çorap giycen sürekli göz altındayım
Canım teşekkür ederim. Bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm. Akşam da iş çıkışı kan testi yaptıracağım. Sabahleyin çok az bir-iki damla akıntı olmuştu kahverengi. Çok korktum. Dr.umu aradım ama doğumda olduğu için konuşamadım. Daha önce düşük yaşadığım için bu lekelenmeler korkutuyor beni.
Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder. İsteyen herkese rabbim bu mutluluğu yaşatır.
benim ilk kızımda da ultarasyonla anlayamamışlardı ve kandada çıkmamıştı hayırlısı biraz da bekle derim iyi haberlerini bekliyoruz
Canım teşekkür ederim. Bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm. Akşam da iş çıkışı kan testi yaptıracağım. Sabahleyin çok az bir-iki damla akıntı olmuştu kahverengi. Çok korktum. Dr.umu aradım ama doğumda olduğu için konuşamadım. Daha önce düşük yaşadığım için bu lekelenmeler korkutuyor beni.
Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder. İsteyen herkese rabbim bu mutluluğu yaşatır.